Elämykset ja aktiviteetit Helsingissä

Löydä kaikki aktiviteetit ja elämykset Helsingissä helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat aktiviteetit Helsingissä

Elämys: Helsinki Art Adventure -kaupunkisuunnistus

Jännittävässä tiimikisassa liikutaan 4-7 henkilön joukkueissa sekä jaloin että erilaisin kulkuvälinein ympäri Helsinkiä rasteja etsien. Rastit ovat pisteytetty 1-6 välilä ja voittajajoukkue on se, joka kerää eniten pisteitä! Olkaa kumminkin tarkkoja, sillä ajan ylityksestä tulee miinuspisteitä.

Elämys: Fazer kokkikoulu

Kokkipeukalo keskellä kämmentä? Ei hätää! Hauskassa ryhmäaktiviteetissa kokki johdattelee yhteisen menun laiton saloihin, ja hauskuus päättyy yhteiseen ateriaan.

Elämys: gr8 viihdeklubi

Yksityistila täynnä tekemistä ja privaattibaari virvokkeille. Jokaiselle löytyy jotain hauskaa tekemistä, tarjolla on esim. biljardi, videopelejä, keilaus ja golf-simulaattori.

Elämys: Kellumo Kamppi / Rentouttava yksityistilaisuus

Rentouttavin yhteinen tekeminen löytyy rentoutuskellunnasta. Jokainen pääsee omaan rentoutusaltaaseensa kellumaan aistiärsykkeettömässä ympäristössä, sen jälkeen porukka voi virkistäytyä lisää kuin uudestisyntyneinä.

Elämys: Ohjattu pomppiminen - Trampoliinipuisto Woltti

Sporttiselle seurueelle sopiva tekeminen on trampoliinipuisto. Pitäkää liikunnallista hauskaa nopeatempoisessa trampoliinipuistossa, myös koko tila on varattavissa vain omalle porukalle.

Elämys: Pakopeli Kruununhaan taivaan alla

Hauska ulkona pelattava pakopeli on kuin perinteinen pakopeli, mutta ei sisätiloihin suljettuna. Selvittäkää tehtäviä yhdessä Helsingin kauneimpien vanhojen rakennusten kupeessa – selviättekö voittajina?

Elämys: Kuplafutis Båltsit Helsinki

Tule viettämään mahtavat synttärit, polttarit, virkistys- tai tyky-päivät! Tässä lajissa kyynärpäätaktiikka on sallittua!

Elämykset ja aktiviteetit Helsingissä

Etsinnässä elämys tai aktiviteetti esimerkiksi polttareille, synttäreille, kesäjuhliin, rapujuhliin tai muuhun yksityis- tai yritystilaisuuteen Helsingissä? Vai etsitkö muuten vaan uutta seikkailua? Venuun helppokäyttöisestä palvelusta löydät satoja yksityis- ja yritystilaisuuksiin sopivia elämyksiä ja aktiviteetteja Helsingin seudulta.

Tässä muutama idea elämyksien ja aktiviteettien järjestämiseen:

1. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita
Helsingistä löytyy seikkailunnälkäisille adrenaliinitasoja kohottavia aktiviteetteja vaikka millä mitalla. Miten olisi esimerkiksi wakeboarding, megazone, värikuulasota tai carting? Tai ehkä sittenkin padel, kuplafutis tai lasersota?

2. Helppoa ja rauhallista tekemistä
Aina ei jaksa olla super aktiivinen, eivätkä toiminnallista tekemistä painottavat aktiviteetit sovi kaikkiin tilaisuuksiin. Rauhallisempaan menoon sopivia elämyksiä etsivien kannattaa klikata auki esimerkiksi kaupunkiseikkailut, joogatunnit, elokuvanäytökset ja pakohuonepelit.

3. Ruokaa, juomaa ja hyvää mieltä
Kukapa ei pitäisi hyvästä ruoasta ja juomasta? Venuusta löydät helposti herkkusuille sopivat elämykset kuten cocktailkoulut, panimokierrokset, olut-, viini- ja viskimaistelut sekä kokkikoulut. Ruokaan ja juomaan liittyvät aktiviteetit sopivat usein hyvin myös etäyhteksillä järjestettäväksi!

Tyky-päivä, tiimipäivä, synttärit, pikkujoulut – elämykset ja aktiviteetit sopivat erinomaisesti useisiin eri tilaisuuksiin. Venuun kautta voit helposti löytää juuri omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Rajaa hakua esimerkiksi sijainnin (esim. Helsingin keskusta tai 10-20km säteellä Helsingistä) tai osallistujamäärän (esim. 10-20 hengen elämys tai 50-100 hengelle sopiva aktiviteetti) perusteella.

Venuussa kaikki Helsingin parhaat elämykset ja aktiviteetit ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Oli tiedossa sitten yksityis- tai yritystilaisuus isolla tai pienellä poppoolla, hauskaa ja innostavaa tekemistä Helsingin seudulta löytyy varmasti!

Meihin luottavat