Elämykset ja aktiviteetit

Löydä kaikki aktiviteetit ja elämykset helposti Venuu.fi:stä!

  • 4700+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat elämykset ja aktiviteetit

Elämys: TFW Helsinki / Yksityistunti

HELSINKI. Haluatko laittaa sporttiselle tiimillesi uuden vaihteen silmään? TFW (Training For Warriors) Helsinki on räjähtävää liikunnan riemua parhaimmillaan, jokatasoiselle ryhmälle kustomoidaan oman tasoinen tunti.

Elämys: Lempilaukkukurssi

TAMPERE. Tehkää tiimin kesken jotain yhdessä, josta jää matkaan konkreettinen muisto. Olkalaukun valmistusworkshopissa työkalut ja nahkantyöstämisen tekniikat tulevat tutuksi ja poistutte ajattomien, itse tehtyjen nahkalaukkujen kanssa.

Elämys: Pole4fit

HELSINKI. Tankotanssiko helppoa? Mieti uudestaan! Erinomainen kuntoilumuoto on kehonhallintaa parhaimmillaan, opetelkaa trendikkään lajin salat yhdessä.

Elämys: Kuplafutis Båltsit Helsinki

HELSINKI. Taklaa kaveria luvan kanssa Kuplafutis on hauska aktiviteetti esim. polttareihin, kesäjuhliin, virkistyspäiviin ja synttäreille.

Elämys: Archery Tag jousipyssypeli, Tampere

TAMPERE. Paintballia tai polttopalloa muistuttava peli on loistava vaihtoehto tiimi-iltaan tai kaveriporukan illanviettoon!

Elämys: Foxtrail / Kaupunkiseikkailu

HELSINKI. Haasta ystävät tai työkaverit hauskaan urbaaniin kaupunkiseikkailuun!

Elämys: Kiipeily Salmisaari

HELSINKI. Salmisaaren jättimäisessä kiipeilykeskuksessa jokatasoiselle kiipeilijälle löytyy haastetta ja unohtumattomia oppimiskokemuksia. Valloita vuoret!

Elämys: Laamavaellus

PINSIÖ. Uniikki idea seuraavaan tiimipäivään: ottakaa laamat matkaan ja suunnatkaa luontoon vaellukselle! Tutuksi tulevat sekä upeat maisemat sekä maailman herttaisimmat laamat.

Löydä hauska aktiviteetti tai elämys! Venuu.fi:stä löydät ideoita ja tekemistä yritysten virkistyspäiviin, pikkujouluihin ja tiimi-iltoihin sekä kaveriporukoiden juhliin ja polttareihin. Hauskat, erilaiset ja elämykselliset ryhmäaktiviteetit nyt helppo varata Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat