Tampere aktiviteetit ja elämykset

Löydä kaikki ryhmäaktiviteetit ja -elämykset Tampereella helposti Venuu.fi:stä!

  • 5700+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Parhaat ryhmäaktiviteetit – Tampere

Tampere aktiviteetit ja elämykset

Mistä löytää Tampereen parhaat elämykset ja aktiviteetit? Olitpa sitten etsimässä inspiraatiota pikkujouluja, karonkkaa, tyky-päivää tai illanviettoa varten, tai jo valmis varaamaan esimerkiksi cocktailkoulun tai kaupunkiseikkailun, olet oikeassa paikassa. Venuun helppokäyttöiseen palveluun on kerätty kaikki Tampereen seudun suosituimmat aktiviteetit ja elämykset.
Alle on kerätty ideoita hauskoista yhteisistä aktiviteeteista Tampereella.

1. Hikeä, adrenaliinia ja kilpailuja

Jos mieli tekee skabailla tosissaan kavereiden kesken tai viihtyä työporukalla leikkimielisen kisailun merkeissä, Venuusta löydät mahtavia vaihtoehtoja. Ampumarata, kuplafutis, megazone, värikuulasota, mönkijä- tai offroad-safari ja jousiammunta ovat usein suosittuja vaihtoehtoja niin vapaa-ajan aktiviteetiksi kuin yritystilaisuuteenkin.

2. Töitä käsille ja aivoille

Mikäli korkeaoktaaninen toiminta ei kuulosta sopivalta, kannattaa katse kääntää rauhallisempiin aktiviteetteihin. Erilaiset kädentaitoihin keskittyvät elämykset ovat usein aivopähkinöiden ohella hauskoja vaihtoehtoja niin tiimipäiviin kuin treffi-iltoihinkin. Venuusta löydät kätevästi muun muassa Tampereen parhaat kokkikoulut, pakohuonepelit, murhamysteerit ja cocktail-koulut.

3. Yhteistä tekemistä etänä

Haluaisitko järjestää yhteistä mielekästä tekemistä esimerkiksi kaverien tai perheen kanssa, mutta asutte eri paikkakunnilla? Venuusta löydät paljon myös etäaktiviteetteja, joihin jokainen voi liittyä omalta paikkakunnaltaan etäyhteyksien turvin. Esimerkiksi kokkikoulut sekä olut- ja viinitastingit video- ja ääniyhteyden turvin ja etäpakohuonepelit ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina.

Klikkaa siis itsesi Venuun hakuun ja löydä toiveitasi vastaava elämys tai aktiviteetti Tampereella! Sivustolta löydät sopivat aktiviteetit niin pienille kuin isoillekin ryhmille.

Lue muiden käyttäjien arvostelut ja kokemukset ja buukkaa esimerkiksi ajosimulaattori, tankofutis, padel-kenttä tai kuplajalkapallo Venuusta helposti ja luotettavasti!

Meihin luottavat