Saunatilat Tampere

Löydä kaikki Tampereen vuokrattavat saunatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Saunatilat Tampere – löydä parhaat vuokrattavat saunatilat Tampereella

Elämys: Telttasaunapalvelu haluamassasi paikassa

Tee saunaillasta ikimuistoinen Telttasaunassa! Telttasaunan saa varattua mihin tahansa, esimerkiksi omaan pihaan tai yhdelle Tampereen lukuisista uimarannoista. Tämä on uniikki tapa saunoa!

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Modernit sauna- ja oleskelutilat löytyy Tampereen ydinkeskustassa. Viihtyisät tilat sijaitsevat Koskikeskuksen 3. kerroksessa. Tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat, mutta myös catering onnistuu!

Tila Lounge

Super tyylikäs saunatila Tila Lounge Tampereen keskustassa tarjoaa puitteet jopa 60 hengen illanviettoihin, juhliin ja kokouksiin. Tunnelmallisen takkahuoneen lisäksi tilassa on moderni sauna sekä uima-allas. Tänne voit tuoda omat tarjoilut!

UNITY Tampere Trikootehdas/ Piippukabinetti

Pyynikin vanhalla trikootehtaalla sijaitseva UNITY Tampereen saunatila sopii täydellisesti juhlien viettoon! Mukavasti 25 vierasta mahduttavan piippukabinetin yhteyteen voi buukata UNITYn tilaussaunan.

Lapland Hotels Tampere / Kero

Hotellin ylämmissä kerroksessa sijaitseva hulppea sauna- ja juhlatila, josta aukeaa ainutlaatuiset näkymät Tampereen kattojen ylle! Tavallisen saunan lisäksi täältä löytyy myös infrapunasauna. Nyt saunotaan tyylillä!

Jänissaaren satama / Saunatilat

Viihtyisät kokous- ja saunatilat 15 hengelle Tampereen Näsijärven rannassa. Nauttikaa perinteisen rantasaunan löylyistä ja pulahtakaa välillä järveen uimaan!

Ahlmanin Kartano / Väentuvan Saunatila

Vietä saunailtaa ihanissa puutarhamaisemissa! Täällä kelpaa niin kokoustaa kuin juhlia. Ahlmanin Kartanon saunatilan kattaukseen voit varata myös savusaunan, paljun, puutarhan kodan sekä poreallas lasitetulla terassilla.

Saunaravintola Kuuma / Yläkerta

Upean saunaravintolan kookkaassa yläkerrassa juhlit ja saunot yksityisesti ja erittäin tyylikkäästi. Upeat saunat, ravintolan ruoat ja maisemat vedelle. Tämä aivan Tampereen keskustasta löytyvä saunatila on todellinen helmi!

Saunatilat Tampere! Suomessa on arviolta yli kolme miljoonaa saunaa, mutta mistä löytää parhaat yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokrattavat saunatilat? Vastaus: Venuu.

Venuu.fi:stä löydät kaikki tilaussaunat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Suomen suosituimman juhla- ja saunatilojen varaussivustolta löydät myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut.

Venuusta löytyy satoja eri kokoisia saunatiloja ympäri Suomen. Saunan koon lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tilojen varustelusta.

Jos illan aikana on tarkoitus tehdä muutakin kuin heittää löylyä, hakua rajaamalla voit valita saunatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet. Usein toivottuja asioita ovat esimerkiksi videotykki, äänentoisto, karaoke, anniskelulupa (A-oikeudet), pitopalvelu (catering), omat ruoat, omat juomat ja yöpymismahdollisuus.

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua saunatiloihin, selailla eri vaihtoehtoja ja tsekata parhaat ja edulliset puusaunat, savusaunat, sähkösaunat, höyrysaunat, infrapunasaunat, saunalautat ja saunaravintolat.

Valikoimasta löydät saunatilat niin hyvien kulkuyhteyksien varrelta kuin luonnon helmasta esimerkiksi järven, joen tai meren rannalta.

Venuu.fi: löydä tarpeisiin sopiva saunatila ja buukkaa jo tänään!

Kurkkaa myös:
Meihin luottavat