Kokoustilat Tampere

Löydä kaikki Tampereen vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5200+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Tampereen parhaat kokouspaikat

MOW Supernova / Maximegalon

Kurvaa kokousjengisi kanssa avaraan monitoimikokoustilaan, josta löytyy istumatilaa perinteisessä ja leppoisammassa muodossa. Tsekkaa myös upea asuntovaunu joka toimii vaikka kokouskahvien jakelupisteenä! Värikäs kokoustila sopii loistavasti sekä perinteiseen kokoustamiseen että esimerkiksi workshop-toimintaan.

Saunaravintola Kuuma / Lounge

Kuuman lounge on kokousvarusteltu yksityistila pienille ryhmille saunaravintolan alakerrassa. Kokoustilan tyylikkäässä sisustuksessa on käytetty tummia värejä ja luonnonmateriaaleja. Kokouksen jälkeen voi siirtyä terassille vaikkapa aftereille!

Lykke

Rento ja valoisa, omalla parvella varustettu monitoimitila taipuu vaivatta myös kokoustamiseen, varsinkin kun etsinnässä on rento yleisfiilis. Käytössä on myös keittiö, joten tarjoilut on helppo järjestää monella eri tavalla! Kokoustila on ideaali 25 hengen porukalle.

Kokouskeskus Puistotorni / Yrjö Mäkelin

Kokouskeskus Puistotorni tarjoaa tyylikkäät kokoustilat Tampereen keskustassa hieman isommalle porukalle! Pöydät saa järjestettyä kivasti myös seminaarityylistä tilaisuutta varten. Tilavuokraan kuuluu myös kokoustarjoilut, joten tilaisuuden järjestäminen on äärimmäisen helppoa!

Lapland Hotels Tampere / Kero

Pala Lappia Tampereella! Kerossa yhdistyy sekä kokoustaminen että rentoutuminen, sillä kokoustilan yhteydessä on myös erittäin tyylikäs sauna. Nauttikaa Tampereen kattojen ylle aukeavista näkymistä, hyvistä löylyistä ja priimapuitteista!

Tampere-talo / VIP-huone

Tampere-talon kolmannessa kerroksessa sijaitsevan VIP-huoneen pöydän ääressä kokoustaa yli 20 henkeä. Moderni kokoustila on osa Tampere-talon kokonaisuutta, jossa asiakaspalvelu on sydämen asia. Tarjoilut saat kätevästi suoraan tilan kautta.

Tampereen Seudun Yrittäjänaisten kokous- ja juhlahuoneisto

Kauniin huoneiston kaksi erillistä kokoustilaa ovat oiva valinta matalamman kynnyksen kokoustamiseen. Liikuteltavissa olevan kalustuksen ansioista vain taivas on rajana kokousjärjestelyissä! Käytössä on myös täysin varusteltu keittiö.

Technopolis / Pappkoff

Tässäpä valoisa ja tilava koulutus- ja kokoustila erinomaisella tekniikalla ja catering-palvelulla! Tilassa on u-muotoinen pöytä, jonka äärelle mahtuu 20 henkeä. Modernia twistiä perinteiseen kokoustilaan tuo selkeät pinnat ja älykkäät tekniset ratkaisut.

Pidä tehokas kokous Tampereella! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat kokoustilat ja kokouspaikat pienistä kokouksista isoihin seminaareihin ja konferesseihin asti. Paljon tiloja, joissa on sauna, langaton netti, fläppitaulu, videotykki ja muut kokoustarvikkeet. Tutustu monipuoliseen kokoustilatarjontaan ja varaa sopiva tila helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat