Kokoustilat Tampere

Löydä kaikki Tampereen vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Kokoustilat Tampere – löydä Tampereen parhaat kokoustilat

Kokouskeskus Puistotorni / Yrjö Mäkelin

Kokouskeskus Puistotorni tarjoaa tyylikkäät kokoustilat Tampereen keskustassa hieman isommalle porukalle! Pöydät saa järjestettyä kivasti myös seminaarityylistä tilaisuutta varten. Tilavuokraan kuuluu myös kokoustarjoilut, joten tilaisuuden järjestäminen on äärimmäisen helppoa!

Lapland Hotels Tampere / Kero

Pala Lappia Tampereella! Kerossa yhdistyy sekä kokoustaminen että rentoutuminen, sillä kokoustilan yhteydessä on myös erittäin tyylikäs sauna. Nauttikaa Tampereen kattojen ylle aukeavista näkymistä, hyvistä löylyistä ja priimapuitteista!

Tampere-talo / VIP-huone

Tampere-talon kolmannessa kerroksessa sijaitsevan VIP-huoneen pöydän ääressä kokoustaa yli 20 henkeä. Moderni kokoustila on osa Tampere-talon kokonaisuutta, jossa asiakaspalvelu on sydämen asia. Tarjoilut saat kätevästi suoraan tilan kautta.

Ravintola Periscope / Kokoustila

Trendikkään Ravintola Periscopen yläkerrassa sijaitsee myös viihtyisä kokoustila! Lasiseinillä muusta tilasta erotettu kabinetti tarjoilee hyvien kokouspuitteiden lisäksi upeat maisemat Tampereen kattojen ylle. Kokoustarjoilut sekä lounas järjestyy näppärästi ravintolan keittiöstä.

Technopolis / Pappkoff

Tässäpä valoisa ja tilava koulutus- ja kokoustila erinomaisella tekniikalla ja catering-palvelulla! Tilassa on u-muotoinen pöytä, jonka äärelle mahtuu 20 henkeä. Modernia twistiä perinteiseen kokoustilaan tuo selkeät pinnat ja älykkäät tekniset ratkaisut.

Kokoustilat Tampere – mistä löytyy Tampereen parhaat kokoustilat ja kokouspaikat? Millainen tila sopii esimerkiksi seminaarin, konferenssin, hallituksen kokouksen, työpajan, asiakastapaamisen tai kokouksen järjestämiseen Tampereella? Kaikki hyvän yrityskäyttöön sopivan tilan löytämiseen tarvittava löytyy Venuusta. Selaa kattavaa vuokratilavalikoimaa, ihaile kuvia, rajaa hakua lisäkriteereiden avulla ja lue muiden arvosteluja. Vertaile hintoja ja ota helposti yhteyttä tilan vuokraajaan ilman välikäsiä. Löydä erinomainen kokoustila Tampereen keskustasta tai esimerkiksi 10km-20km sisällä Tampereesta.

Valikoimassa edustettuina ovat viihtyisät alueet eri puolilla Tamperetta kuten Pyynikki, Hervanta, Pispala, Tammela, Pirkkala, Kaleva, Tammerkoski, Kalevanharju, Ratina, Tulli, Finlayson, Jussinkylä, Kyttälä, Amuri ja Härmälä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy sopivat tilat esimerkiksi 10, 20, 50, 100, 200 tai jopa 500 hengen yritystilaisuuksia varten.

Korkealaatuiset vuokrattavat kokouspaikat sisältävät usein kaiken, mitä tarvitsette onnistuneeseen ja inspiroivaan kokoukseen, workshopiin tai seminaariin. Valitsemalla oikean kumppanin, voit käytännön järjestelyjen sijaan keskittyä luottavaisin mielin tilaisuuden sisältöön ja muihin osallistujiin.

Onko tarve pelkälle tilalle, vai onko asialistalla myös pitopalvelun (catering) ja majoituksen hoitaminen? Venuusta löydät useita kokoustiloja, joiden palvelut sisältävät myös tarjoilujen järjestämisen ja yöpymismahdollisuuden. Kokouspaketti voi olla erinomainen ratkaisu, jos haluat niputtaa kaiken tarvitsemasi yhteen toimivaan pakettiin!

Oikeanlainen varustelu, esitystekniikka ja kokoustekniikka on olennainen osa onnistunutta yritystilaisuutta. Esimerkiksi tussit, valkotaulu, fläppitaulu, äänentoisto, wifi, videotykki tai esitysnäyttö tulevat usein tarpeeseen. Hybriditilaisuuksia varten taas striimausmahdollisuus on ehdoton kriteeri. Venuun valikoimassa on paljon näillä ja monilla muilla ominaisuuksilla varusteltuja tiloja. Kokoushuone, luokkahuone, edustustila, kokoustila, auditorio, neuvottelutila, saunallinen kokoustila, konferenssikeskus, messukeskus, esteetön kokoustila – vaihtoehdot eivät lopu kesken!

Suomen suosituimmasta tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivustosta löydät varmasti tarpeitasi vastaavan kokouspaikan, jossa esimerkiksi workshopit, lanseeraukset ja neuvottelut onnistuvat vaivatta.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja saat yhteyden suoraan kohteiden tarjoajiin, Venuun kautta kaikki Tampereen parhaat kokoustilat ja kokouspaikat ovat helposti kätesi ulottuvilla!

We use Venuu