Yritystapahtumat Tampere

Löydä tila Tampereelta yritystapahtumaan helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat tilat yritystapahtumiin Tampereella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus / Blenheim + Convair + Douglas

Täällä järjestät monipuolisen yritystapahtuman. Kolmea tilaa yhdistellen käytössä on niin kokouspöytiä, workshoptilaa sekä seminaarityyppistä järjestelyä. Tampereen Messu- ja Urheilukseskuksen eri tilat ovat varattavissa myös erikseen, ja saman katon alta löytyy tiloja suurempiin yritystapahtumiin!

Ravintola Koski

Ravintola Kosken monipuolinen tila sopii hyvin myös yritystapahtumiin. Tapahtuman järjestäminen Koskessa on myös vaivatonta, sillä keittiö valmistaa juuri teidän tapahtumaa varten räätälöidyt tarjoilut. Tyylikkään tilan kapasiteetti on noin 200 henkilöä.

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Näissä upeissa puitteissa järjestät todella tyylikkään yritystapahtuman Tampereella. Kaarevat ikkunat päästävät sisään luonnonvaloa, ja isolta valkokankaalta esittelet käsillä olevaa aihetta näyttävästi.

Saunaravintola Kuuma

Miten olisi yritystapahtuma yhdessä Tampereen tyylikkäimmistä ravintoloista? Kuumasta löytyy sisätilojen lisäksi merellistä ulkotilaa, saunatila sekä upea kattoterassi. Tilan voi varata joko kokonaan tai osissa.

Nabeina Studio

Jos etsit yritystpahatumallesi mieleenpainuvia puitteita, valitse Nabeina Studio. Värikäs sisustus, lyömätön tapahtumatekniikka sekä järvimaisema nostaa yritystapahtuman uudelle tasolle.

Kokouskeskus Puistotorni / Yrjö Mäkelin

Tampereen keskustassa sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus on täydellinen kokouspäiviin ja muihin yritystapahtumiin. Yrjö Mäkelin -tila ihastuttaa kalanruotoparketillaan ja voimakkailla väreillään!

Technopolis / Luoto

Technopoliksen Luoto on oiva tila seminaarimuotoiselle yritystapahtumalle. Luokkahuonemaisen tilan isot ikkunat ovat näyttävät, ja Asemakeskuksessa sijaitsevaan tilaan on loistavat kulkuyhteydet niin läheltä kuin kaukaakin.

Järjestä onnistunut yritystapahtuma Tampereella! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat juhlatilat, tapahtumatilat, huvilat, saunat, kokoustilat ja muut yritystapahtumiin soveltuvat tilat. Myös paljon tiloja, jotka sallivat omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila asiallisiin tai vapaamuotoisiin yritystapahtumiin Tampereella Venuu.fi:stä!

We use Venuu