Vuokramökit Tampere

Löydä kaikki Tampereen vuokramökit helposti Venuu.fi:stä!

  • 5400+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Tampereen parhaat vuokramökit

Ellin Villat / Villa Aalto

Villa Allato vie mökkeilyn uudelle tasolle! Upea sijainti luonnon helmassa vain 45 minuutin matkan päässä Tampereelta. Nauttikaa saunomisesta, poreista sekä upeasta terassista! Suoraan villan pihasta pääsee ulkoilemaan kauniille luontopoluille. Mökissä voi majoittua 8 henkeä, mutta iltaa viettämään mahtuu isokin porukka.

Tahlo Hillhouse

Tahlo Hillhouse sopii loistavasti kokous-, juhla- ja tapahtumatilaksi. Hillhouse majoittaa 18 hengen seurueen. Mökin vuokraan sisältyy myös 100 metrin päässä sijaitseva rantasauna järvimaisemineen! Vuokramökki sijaitsee alle tunnin matkan päässä Tampereen keskustasta.

Knuutilan tila / Vuokramökki

Knuutilan tilalla on vuokrattavissa mökkirakennus. Käytössä on oma hiekkaranta josta löytyy myös laituri ja soutuvene! Noin 40km Tampereen keskustasta sijaitsevaan kotoisaan mökkiin majoittuu 6-8 henkilöä. Täällä pääsee nauttimaan upeista järvimaisemista ja perinteisestä suomalaisesta mökkeilystä!

Villa Sikuri / Päärakennus

Luksus huvilassa Villa Sikurissa Hämeenkyrössä löytyy upeat puitteet kokouksille ja juhlille aivan järven rannassa. Päiväsaikaan tilat soveltuvat jopa 35 hengelle ja majoittumaankin mahtuu 17 vierasta. Jos siis etsit modernia vuokramökkiä Tampereen alueelta, suuntaa Villa Sikuriin!

Villa Alpaca

Nokian Villa Alpaca lumoavine laamoineen tarjoaa elämyksellisen juhla- ja kokoustilan maaseudun rauhassa. Pihapiiristä löytyy laamojen lisäksi esimerkiksi grillikatos, palju sekä nuotiopaikkoja! Tarjoilut saatte kätevästi suoraan tilan kautta.

Rantawirkkula

Viihtyisä edustussauna Kangasalalla tarjoaa huikeat puitteet kesäpäiville, kokouksille ja muille tilaisuuksille. Saunomaan mahtuu kerralla jopa 20 henkeä, joten tilaisuuden virallisen osuuden jälkeen rentoutuminen on taattu. Taita alle puolentunnin matka Tampereen keskustasta ja olet jo perillä!

Villa Hepolahti

Tässäpä vasta tyylikäs vuokramökki vain kolme varttia Tampereelta! Mökki on remontoitu ja sisustettu Alvar Aallon tyylillä. Upea tila on täydellinen niin kokoustamiseen kuin virkistäytymiseenkin ja mahtuu jopa 20 henkeä. Nauttikaa luonnon tarjoamasta tyyneydestä modernilla tavalla!

Tahlo Headland Sauna

Noin 35km Tampereen keskustasta löytyy upean perinteinen vuokramökki saunoineen! Sisustus on raikas ja terassilta avautuu upeat näkymät Näsijärvelle. Sauno, ui, nauti paljusta ja luonnon läheisyydestä! Majoittuminen on mahdollista 4 hengelle.

Vietä rentouttava mökkireissu Tampereen alueella! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia mökkejä, villoja ja huviloita yrityksille kokoustamiseen sekä virkistyspäivien ja tiimipäivien viettoon sekä yksityiskäyttöön perheille ja kaveriporukoille. Rentoudu luonnon helmassa ja nauti hyvistä löylyistä ja pulahda välillä uimaan järveen. Monia mökkejä joihin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa mökki Tampereelta Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat