Vuokramökit Tampere

Löydä kaikki Tampereen vuokramökit helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Tampereen parhaat vuokramökit

Ellin Villat / Villa Aalto

Villa Allato vie mökkeilyn uudelle tasolle! Upea sijainti luonnon helmassa vain 45 minuutin matkan päässä Tampereelta. Nauttikaa saunomisesta, poreista sekä upeasta terassista! Suoraan villan pihasta pääsee ulkoilemaan kauniille luontopoluille. Mökissä voi majoittua 8 henkeä, mutta iltaa viettämään mahtuu isokin porukka.

Tahlo Hillhouse

Tahlo Hillhouse sopii loistavasti kokous-, juhla- ja tapahtumatilaksi. Hillhouse majoittaa 18 hengen seurueen. Mökin vuokraan sisältyy myös 100 metrin päässä sijaitseva rantasauna järvimaisemineen! Vuokramökki sijaitsee alle tunnin matkan päässä Tampereen keskustasta.

Knuutilan tila / Vuokramökki

Knuutilan tilalla on vuokrattavissa mökkirakennus. Käytössä on oma hiekkaranta josta löytyy myös laituri ja soutuvene! Noin 40km Tampereen keskustasta sijaitsevaan kotoisaan mökkiin majoittuu 6-8 henkilöä. Täällä pääsee nauttimaan upeista järvimaisemista ja perinteisestä suomalaisesta mökkeilystä!

Villa Sikuri / Päärakennus

Luksus huvilassa Villa Sikurissa Hämeenkyrössä löytyy upeat puitteet kokouksille ja juhlille aivan järven rannassa. Päiväsaikaan tilat soveltuvat jopa 35 hengelle ja majoittumaankin mahtuu 17 vierasta. Jos siis etsit modernia vuokramökkiä Tampereen alueelta, suuntaa Villa Sikuriin!

Villa Alpaca

Nokian Villa Alpaca lumoavine laamoineen tarjoaa elämyksellisen juhla- ja kokoustilan maaseudun rauhassa. Pihapiiristä löytyy laamojen lisäksi esimerkiksi grillikatos, palju sekä nuotiopaikkoja! Tarjoilut saatte kätevästi suoraan tilan kautta.

Rantawirkkula

Viihtyisä edustussauna Kangasalalla tarjoaa huikeat puitteet kesäpäiville, kokouksille ja muille tilaisuuksille. Saunomaan mahtuu kerralla jopa 20 henkeä, joten tilaisuuden virallisen osuuden jälkeen rentoutuminen on taattu. Taita alle puolentunnin matka Tampereen keskustasta ja olet jo perillä!

Villa Hepolahti

Tässäpä vasta tyylikäs vuokramökki vain kolme varttia Tampereelta! Mökki on remontoitu ja sisustettu Alvar Aallon tyylillä. Upea tila on täydellinen niin kokoustamiseen kuin virkistäytymiseenkin ja mahtuu jopa 20 henkeä. Nauttikaa luonnon tarjoamasta tyyneydestä modernilla tavalla!

Tahlo Headland Sauna

Noin 35km Tampereen keskustasta löytyy upean perinteinen vuokramökki saunoineen! Sisustus on raikas ja terassilta avautuu upeat näkymät Näsijärvelle. Sauno, ui, nauti paljusta ja luonnon läheisyydestä! Majoittuminen on mahdollista 4 hengelle.

Mökille? Mökille! Mutta mille mökille?

Vuokramökit Tampere – Venuusta löydät huippulaadukkaita mökkejä Tampereelta ja sen lähiseuduilta Pirkanmaalla. Mökkien profiilisivuilta löydät kuvat, lisätiedot, hintatiedot, varauskalenterin, sekä mökkien aiempien vuokraajien arvosteluja ja kokemuksia.

Vuokramökiltä toivotut ominaisuudet riippuvat usein siitä, millaisella porukalla mökkireissu järjestetään:
Olitpa liikkeellä sitten perheen, kaveriporukan, synttäriporukan, polttariporukan, urheilujoukkueen tai työporukan kanssa, esimerkiksi palju, oma piha, terassi, rantasauna ja laituri ovat lähes poikkeuksetta toivottuja asioita. Juhla- ja bilemeiningillä liikkeellä olevat porukat saattavat näiden lisäksi arvostaa myös karaokelaitteistoa ja hyvää äänentoistoa.

Ei mökkireissua ilman ruokaa ja juomaa! Se, miten tarjoilut järjestetään, on toki toinen asia. Useat valitsevat omat ruoat ja juomat sallivan mökin, jossa on mukava kokkailla ja grillailla perheen, ystävien tai kollegoiden kesken. Toiset taas haluavat mieluummin välttää ylimääräisiä valmisteluja ja valitsevat mökin, jonka vuokraaja voi järjestää myös tarjoilut pitopalvelun (catering) kautta. Jos mökille saa tuoda omat tarjoilut, mutta kokkailu ei innosta voit myös buukata pitopalvelun Tampereelta!

Kaipasit sitten modernia mökkiä läheltä kaupunkia, hirsimökkiä keskeltä metsää, perinteistä kesämökkiä järven rannalta tai design-mökkiä tai tyylikästä villaa, Venuusta löydät varmasti etsimäsi.

Mitä mökin vuokraaminen maksaa? Vuokramökin hinta määrittyy luonnollisesti sijainnin, vuokrausajankohdan, päivien lukumäärän sekä mökin koon, suosion, ominaisuuksien ja varustelujen kaltaisten tekijöiden kautta. Jos etsinnässä on erityisesti edullinen mökki, halvimmat mökit asettuvat hintahaarukkaan 100-250€. Hintaluokasta 300-700€ saa jo todella upeita mökkejä ja jos on valmis panostamaan 1000€ tai enemmän, tarjolla on todellista luksusta.

Tutustu kattavaan tarjoomaan Venuun haussa ja klikkaile itsesi kohti huikeaa mökkireissua!

PS. Jos valitsemaltasi mökiltä puuttuu esim. palju, voit helposti vuokrata myös sellaisen Venuun kautta.

Vi använder Venuu