Vuokramökit Etelä-Suomi

Löydä kaikki Etelä-Suomen vuokramökit helposti Venuu.fi:stä!

  • 5800+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Etelä-Suomen parhaat vuokramökit

Majatalo Torppa

KOTKA. Ihana, keltainen majatalo, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi rippijuhliin, syntymäpäiviin, polttareihin sekä kokouksiin. Majatalon kanssa samassa pihapiirissä sijaitseva Pikku Torppa sekä kesähuone on mahdollista varata tilaisuuksien yhteydessä majoituskäyttöön!

Lehmonkärki / VIP-huvila

ASIKKALA. Kun kiikarissa on astetta parempi huvila, kurkkaa tänne! Lehmonkärjen VIP-huvila on suuri ja näyttävä niin kokouksiin kuin rentoutumiseen. Huvilalla oma laituri ja vene!

Hawkhill / Villa Juhani

VIHTI. Nuuksion helmi yhdistää upeasti perinteistä hirsirakentamista ja modernia sisustusta! Aivan järven äärellä sijaitsevan huvilan ikkunoista avautuu huikea näkymä järven yli!

Villa Seasong

VÄSTERSKOG. Kaunis, merellinen tila Sipoon saaristossa vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä! Täällä järjestät niin juhannusjuhlat, rapujuhlat, pikkujoulut, syntymäpäivät ja vaikkapa johtoryhmän kokoukset!

Majamaja Helsinki

HELSINKI. Luksusta ja viimeisen päälle mietittyjä yksityiskohtia keskellä hurmaavaa merimaisemaa. Majamajoja on yhteensä 4 kappaletta, eli voit myös vuokrata kätevästi vaikka kaikki majat. Täällä seuranasi on seuranasi merilinnut ja Itämeren aallot - polkupyörämatkan päässä Helsingin keskustasta!

Kettukallion Elämystila

LOHJA. Elämyskylä, josta löytyy savusauna, palju ja torppa, jossa majoittua. Majoituksen kokonaiskapasiteetti on kesäaikaan 34 hlö, talvella 10. Erinomainen vaihtoehto syntymäpäivien juhlintaan ja tyhy-päiviin ja virkkareihin!

Hiisi Resort

NUMMELA. Astu maalaismaisemaan! Hiisi Resortin alueella on kaksi, kaikilla herkuilla varustettua ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaa loma-asuntoa. Kaiken kruunaa upeat terassit, lapsiystävällinen ranta, kesäkeittiö, lapinkota, palju ja ulkoporeallas!

Tapion Huvilat / Villa Ilona

YLÄMAA. Upea kaksikerroksinen huvila järven rannalla! Terassilta löytyy kaasugrilli ja pihapiirissä on grillikota. Ulkoporeamme käytettävissä ympäri vuoden!

Vuokramökki Etelä-Suomi: Mistä vuokrata mökki Etelä-Suomesta? Venuusta tietysti!

Täältä löytyy kaikki parhaat vuokrattavat mökit Etelä-Suomesta! Venuusta voit vuokrata niin huvilat, hirsimökit, villat ja monet muut suositut mökit Etelä-Suomesta ja muualta!

Kaveriporukan tai perheen kanssa mökkireissuun kuuluu usein saunominen, uiminen tai terassilla oleilu. Upea huvila tai mökki on myös täydellinen kokouspaikka esimerkiksi tiimipäiviin ja johtoryhmän kokouksiin ja strategiapäiviin. Venuusst löydät upeat vuokramökit jokaiseen tarpeeseen Etelä-Suomessa!

Jos löysit upean mökin, josta puuttuu jotain, jota kaipaan (esim. palju), löydät nämä ja monet muut vuokrattavat juhla- ja tapahtumatarvikkeet Venuusta.

Kokous, workshop, tiimipäivä, kesäjuhla, pikkujoulut, häät, polttarit – mökki toimii monissa eri tilaisuuksissa. Varaa siis Venuusta mökki, huvila tai villa päiväksi, viikoksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa!

Vi använder Venuu