Vuokramökit Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokramökit ja huvilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat: Helsinki vuokramökit

Mieli tekee mökille, mutta mökki puuttuu?

Venuusta löytyvät laadukkaat vuokrattavat mökit eri puolilta Helsingin seutua. Valikoima kattaa upeat ja persoonalliset vuokramökit niin perheen, kaveriporukan, polttariporukan kuin työporukankin mökkireissua varten.

Minkälainen vuokramökki olisi haaveissa? Perinteinen hirsimökki rantasaunalla? Upea huvilatyylinen mökki meren tai järven rannalla? Nämä ja monet muut vaihtoehdot löydät Venuun valikoimasta – niin 10, 20, 50 kuin 100km Helsingin keskustasta.

Mökkien profiilisivuilta löydät kaikki tarpeelliset lisätiedot. Lisävarustelujen suhteen löytyy mökkejä esimerkiksi paljulla, omalla pihalla, karaokelaitteistolla ja äänentoistolla. Mikäli mökillä on tarkoitus saunoa ja yöpyä, kannattaa varmistaa paikan pyyhe- ja vuodevaatekäytännöt.

Omat ruoat ja juomat ovat usein luonnollinen ratkaisu mökkireissun tarjoilujen järjestämiseen. Useimmat mökeistä sallivatkin omien eväiden tuomisen, mutta asia kannattaa vielä varmistaa mökin lisätiedoista. Mikäli ruokalistan suunnittelu ja kauppareissut eivät kuitenkaan houkuttele, kannattaa hauksi rajata mökit, jotka tarjoavat pitopalvelun.

Paljonko mökin vuokraaminen maksaa Helsingin seudulla? Jos etsinnässä on edullinen vuokramökki, voi laadukkaita vaihtoehtoja esimerkiksi puolen tunnin automatkan päässä Helsingistä löytää jo hintahaarukasta 150-200€. Suurin osa mökeistä asettuu hintakategoriaan 250-600€ per päivä, mutta erityistä luksusta etsivien kannattaa varata vuokrausta varten 1000€ tai enemmän.

Mitä tehdä, jos hausta löytyi täydellinen mökki, mutta siitä puuttuu jokin yksittäinen elementti – esimerkiksi palju? Tällaisissa tapauksissa kannattaa kurkata Venuun vuokrattavien tapahtumatarvikkeiden valikoimaan. Sieltä löydät helposti muun muassa laadukkaat vuokrapaljut, astiastot ja vuokrakalusteet.

Jos siis etsit laadukasta vuokramökkiä Helsingin seudulta esimerkiksi kokousta, workshoppia, tiimipäivää, kesäjuhlia, pikkujouluja tai häitä varten, klikkaile itsesi Venuun hakuun. Palvelun käyttö on helppoa ja täysin ilmaista. Sivustolta löydät kaiken, mitä vuokrauspäätöksen tekemiseen tarvitset, kuten hyvät kuvat kohteista, muiden käyttäjien arvosteluita ja kokemuksia, ja mökkien hintatiedot.

Mökkireissu? Venuu!

Vi använder Venuu