Vuokramökit Turku

Löydä kaikki Turun vuokramökit helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Turun parhaat vuokramökit

Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila

Merihenkinen huvila, jossa järjestät niin kokouksen kuin juhlallisenkin tilaisuuden. Isossa puusaunassa löylyistä nauttii jopa 25 henkeä kerralla, ja rentoutumista voi jatkaa ulkoporealtaassa. Kaikki tämä vain 30 minuutin matkan päässä Turun keskustasta.

Villa Kutuluoto

Rymättylässä sijaitseva Kutuluoto on upea huvila aivan meren lähellä. Täällä järjestät upeat yksityistilaisuudet. Saunan lisäksi käytössä on terassin kylpytynnyrit. Myös mereen pääsee pulahtamaan! Majoittumaan Kutuluotoon mahtuu 14 henkilöä.

Björkholm juhlatila ja kappeli

Björkholmin juhlatila sijaitsee saarella, josta löytyy myös pieni hirsinen kappeli upealla merinäköalalla ja tunnelmallinen rantasauna. Saaresta löytyy myös pienempiä, erikseen vuokrattavia mökkejä.

Villa Wolax / Kapteenin rantahuvila

Merellisessä Villa Wolaxin Kapteenin rantahuvilassa voit viettää iltaa tai saunoa kokouksen jälkeen. Kauniilla katetulla terassilla voi kesäisin nauttia meriamisemista ja rannasta voi käydä pulahtamassa mereen. Tyylikkään sisustuksen ansiosta rantahuvila sopii oivallisesti monenlaisiin tilaisuuksiin.

Airisto Hill

Miten olisi Airiston sataman yli ulottuvat näkymät mökin isolta terassilta? Tässä kohteessa järjestät rennon tilaisuuden. Mökin vetonaula terassin ja poreammeen lisäksi on musta sauna, jossa nautit löylyistä perinteisellä tyylillä. Kerää siis porukka kasaan ja suuntaa Airistolle!

Villa Constantine

Aivan meren äärellä oleva Villa Constantine tarjoaa parhaita kesäpäiviä niin aikuisille kuin lapsillekin! Mökin oma hiekkaranta on lapsiystävällinen, ja pihassa on paljon leikkitilaa. Aikuiseen makuun löytyy saunan lisäksi ulkoporeamme sekä ihana terassi! Loistava kohde monenlaiseen tilaisuuteen noin 45min Turun keskustasta.

Kapteenin Huvila

Idyllinen huvilakokonaisuus, josta löytyy rantasauna, merivesipalju ja salakapakka! Remontoitu rakennus on raikas ja lautalattiat tuo tunnelmaa. Päärakennukseen mahtuu mukavasti yöpymään 17 henkilöä, muuten tilat soveltuvat jopa 40 hengen porukalle! Tämä on saaristolaistunnelmaa parhaimmillaan.

Villa Kajuutta

Tämä kohde hurmaa tyylikkyydellään! Vain 45 min matkan päässä Turun keskustasta sijaitseva hirsitalo on täydellinen valinta mökkiviikonloppua varten. Varustukseen kuuluu kauniin saunan lisäksi ulkoporeamme sekä puulämmitteinen palju! Paikalle voi saapua myös veneellä, sillä vierasvenesatama on vain kivenheiton päässä.

Vuokramökit Turussa

Jos etsit laadukasta vuokrattavaa mökkiä Turun seudulla, olet oikeassa paikassa! Venuusta löydät Turun parhaat vuokramökit, jotka soveltuvat erinomaisesti niin perheen, kaveriporukan, työporukan kuin polttariporukankin mökkireissuun. Esimerkiksi Turun saariston upeat vuokramökit tarjoavat huikeat puitteet mökkeilyyn luonnon helmassa ja meren äärellä.

Toiveissa löytää mökki, huvila tai villa rantasaunalla, laiturilla, paljulla tai omalla pihalla? Tai esteetön mökki yöpymismahdollisuudella? Venuussa voit helposti rajata hakutuloksia mökiltä kaipaamiesi ominaisuuksien ja varustelujen kautta. Löydät vaivatta Turun upeimmat vuokramökit niin keskustasta kuin 10, 20 tai 50km Turun ytimestä.

Olipa tiedossa sitten kaveriporukan viikonloppu, pikkujoulut, kesäjuhla, tykypäivä, workshop, häät tai polttarit, ruoka ja juoma on aina oleellinen osa onnistunutta mökkireissua. Suuri osa Turun seudun vuokrattavista mökeistä sallii omat ruoat ja juomat, joten yhteinen kokkailu tai grillaus esimerkiksi nyyttärimeiningillä onnistuu kyllä. Valmiiseen pöytään kaipaaville taas on tarjolla myös pitopalvelun järjestäviä mökkejä, villoja ja huviloita.

Mitenkäs budjettipuoli – eli kuinka paljon mökin vuokraaminen yleensä maksaa? Vaikka Turun seutu on etenkin saariston osalta suosittua mökkeilyaluetta, ei vuokramökistä tarvitse kuitenkaan useinkaan maksaa itseään kipeäksi. Venuusta voit löytää huippulaadukkaan ja tarpeitasi vastaavan mökin esimerkiksi jo noin 300€ hintaan, mutta yleinen hintahaarukka on 400-1000€. Hintaan vaikuttaa luonnollisesti mökin sijainti, tyylikkyys, koko ja varustelu sekä vuokrauksen ajankohta ja pituus.

Löysitkö ihanan mökin, mutta siitä puuttuu palju tai jokin muu kaipaamasi lisävaruste? Venuun kautta löydät kätevästi myös vuokrattavat juhla- ja tapahtumatarvikkeet. Voit siis helposti vuokrata mökin ja kylpytynnyrin erikseen yhdeltä istumalta! Ja mikä parasta: Venuun käyttö on täysin ilmaista! Maksat siis ainoastaan mökin vuokraajalle joko ennen tai jälkeen mökkireissun.

Mökkireissu? Venuu!

Vi använder Venuu