Edulliset juhlatilat Tampere

Löydä kaikki Tampereen juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Tampereen parhaat edulliset juhlapaikat

Tampereen Seudun Yrittäjänaisten kokous- ja juhlahuoneisto

Klassinen ja privaatti juhlahuoneisto heijastelee historiallista tunnelmaa. Kahteen pariovilla jaettavaan tilaan mahtuu erinomaisesti pieni, alle 50 hengen porukka.

Room Escape Finlayson Event Lounge / Koko kerros

Finlaysonin upealla tehdasalueella sijaitseva tapahtumatila kattaa koko kerroksen. Varaukseen kuuluu aula, neukkareita ja pääsy tilojen yhteydessä oleviin pakopelihuoneisiin.

Pirkan Pirtti

Ihastuttava huvila maanläheisiin juhliin. Perinteinen ja avara juhlasali taipuu moneksi, ja oma rauha on taattu. Perinteisten juhlien ykköspaikka.

Ilona, Tampere / VIP-lounget

Viihdemaailma Ilonasta löytyy kaikki, mitä onnistuneeseen iltaan voi tarvita: monipuolisia tiloja, hyvää meininkiä ja juotavaa! Ilonassa on kolme eri baaria, ruokaravintola Downtown, karaoke-lounge sekä VIP-lounget 😎

Juttusauna ja Iso Juttusauna

Saunat tarjoavat mahdollisuuden järjestää ikimuistoisen saunaelämyksen mainioiden löylyjen, valitun sijainnin kuin myös ulkoisen ja saunan sisällä olevan rekvisiitan avulla.

Tesoman Jäähalli / Kabinetti 1

Vuonna 2017 valmistuneen jäähallin yhteyteen on rakennettu modernit kokoustilat, jotka muokkautuvat helposti erilaisten tilaisuuksien mukaan. Tiloissa on sporttinen meininki ja ikkunoista on suorat näkymät jäähallin kaukaloon.

Bodega Salud

Espanjalaista tunnelmaa keskellä Tamperetta! Ihanan Saludin kabineteissa on tunnelmalliset puitteet niin arkeen kuin juhlaan.

Jänissaaren satama / Saunatilat

Jänissaaren saunatilat sijaitsevat Tampereella Näsijärven rannassa. Saunatilat sopivat loistavasti virkistyspäivän, tiimipäivän tai työ- tai ystäväporukan saunaillan viettoon.

Juhli upeissa puitteissa Tampereella! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat ja juhlapaikat isoihin ja pieniin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila juhlillesi Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat