Edulliset juhlatilat Tampere

Löydä kaikki Tampereen juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Tampereen parhaat edulliset juhlatilat

Motorspace / Kokous- ja saunatila

Modernin viihtyisä tila juhliin vain 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta! Tila koostuu valoisasta oleskelutilasta, saunasta, tilavasta terassista poreammeineen sekä pihapiirin kahdesta grillikodasta. Juhlat alkakoon!

Room Escape Finlayson Event Lounge / Koko kerros

Finlaysonin upealla tehdasalueella sijaitseva tapahtumatila kattaa koko kerroksen. Varaukseen kuuluu aula, neukkareita ja pääsy tilojen yhteydessä oleviin pakopelihuoneisiin.

Pirkan Pirtti

Ihastuttava huvila maanläheisiin juhliin. Perinteinen ja avara juhlasali taipuu moneksi, ja oma rauha on taattu. Perinteisten juhlien ykköspaikka. Pirkan Pirtti on myös loistavalla sijainnilla aivan Tampereen kupeessa.

Ilona, Tampere / VIP-lounget

Viihdemaailma Ilonasta löytyy kaikki, mitä onnistuneeseen iltaan voi tarvita: monipuolisia tiloja, hyvää meininkiä ja juotavaa! Ilonassa on kolme eri baaria, ruokaravintola Downtown, karaoke-lounge sekä VIP-lounget.

Juttusauna ja Iso Juttusauna

Saunat tarjoavat mahdollisuuden järjestää ikimuistoisen saunaelämyksen mainioiden löylyjen, valitun sijainnin kuin myös ulkoisen ja saunan sisällä olevan rekvisiitan avulla.

Tesoman Jäähalli / Kabinetti 1

Vuonna 2017 valmistuneen jäähallin yhteyteen on rakennettu modernit kokoustilat, jotka muokkautuvat helposti erilaisten tilaisuuksien mukaan. Tiloissa on sporttinen meininki ja ikkunoista on suorat näkymät jäähallin kaukaloon.

Bodega Salud

Espanjalaista tunnelmaa keskellä Tamperetta! Ihanan Saludin kabineteissa on tunnelmalliset puitteet niin arkisempaan tapahtumaan kuin rentoon juhlaankin. Voit varata joko kabinetin tai koko ravintolan yksityiskäyttöön!

Jänissaaren satama / Saunatilat

Jänissaaren saunatilat sijaitsevat Tampereella Näsijärven rannassa. Saunatilat sopivat loistavasti virkistyspäivän, tiimipäivän tai työ- tai ystäväporukan saunaillan viettoon.

Edulliset juhlatilat Tampereella.

Tampereen seudulla on satoja juhlapaikkoja hulppeista huviloista luksus juhlasaleihin, mutta mitä jos etsinnässä on erityisesti edullinen juhlatila Tampereella? Löytyykö vaihtoehtoja, jos tilavuokraan varattu budjetti on mallia niukka? No problem! Suomen suosituimman juhlatilojen varaussivuston valikoimaan on kuratoitu paljon halpoja juhlatiloja Tampereen alueilta kuten Tammela, Kaleva, Finlayson, Tammerkoski, Pyynikki, Hervanta, Ratina, Pispala, Kalevanharju, Pirkkala, Kyttälä, Tulli, Härmälä, Amuri ja Jussinkylä.

Maltillisellakin budjetilla voi löytää hyvin varustellun ja laadukkaan juhlatilan: esimerkiksi hintahaarukkaan 200-500€ mahtuu jo useita uniikkeja saunatiloja ja hyviä biletiloja. Usein edullisemmat juhlapaikat ovat myös erittäin hyvin varusteltuja: esimerkiksi laadukasta äänentoistoa, saunaosastoa tai isoa tanssilattiaa kaipaavat voivat löytää etsimänsä jo halvemmalla kuin 800€.
Venuun kautta löydät vaivatta Tampereen parhaat edulliset juhlapaikat, villat, kartanot, kabinetit ja juhlahuoneistot niin synttäreille, kesäjuhliin, polttareihin, rapujuhliin, karonkkaan, ylioppilasjuhliin tai valmistujaisiin. Palvelusta löytyy myös edulliset juhlatilat yrityskäyttöön, joissa voi järjestää esimerkiksi upeat asiakastilaisuudet tai henkilöstöjuhlat.

Budjettiystävällisiä juhlatiloja löytyy Tampereen ydinkeskustan lisäksi myös 10km ja 20km sisällä Tampereesta.
Vaikka isot juhlapaikat (esim. 100-300 hengen kapasiteetti) maksavat usein pieniä juhlatiloja (esim. 10-50 hengen kapasiteetti) enemmän, Venuun valikoimasta löydät myös isot edulliset juhlatilat Tampereen seudulta. Voit helposti rajata hakua juhlien henkilömäärän kautta ja järjestää hakutulokset kapasiteetin perusteella esimerkiksi pienimmästä suurimpaan.

Juhlatilan kapasiteetin ohella voit rajata hakua myös lisäkriteerien kautta. Jos etsinnässä on esimerkiksi esteetön juhlatila, omat ruoat ja juomat salliva juhlapaikka, juhlatila anniskeluluvalla (A-oikeudet) ja omalla pitopalvelulla (catering) tai juhlapaikka yöpymismahdollisuudella, voit helposti valita nämä lisäkriteerit-osiosta. Juhlatilojen lisätiedoista löydät maininnat myös muista varusteluista ja ominaisuuksista kuten karaokelaitteisto, piano, terassi ja oma piha.

Venuun helppokäyttöisestä ja käyttäjälle täysin ilmaisesta palvelusta löydät kaikki parhaat edulliset juhlatilat Tampereella. Voit ennen vuokrauspäätöstä lukea lisätietoja, vertailla hintoja, lukea muiden arvosteluja ja ottaa helposti yhteyttä kohteiden tarjoajiin mahdollisten kysymysten ja varaustiedusteluiden tiimoilta.

Juhlatilan vuokraaminen helposti, edullisesti ja luotettavasti? Venuu!

Meihin luottavat