Kick-off Jyväskylä

Löydä kaikki tilat kick-offiin Jyväskylässä helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat paikat kick-offiin Jyväskylässä

Kick-off tulossa Jyväskylän seudulla, mutta kokouspaikka puuttuu? Venuusta, Suomen suosituimmasta kokous- ja tapahtumatilojen varaussivustosta, löydät Jyväskylän parhaat kokoustilat alueilta kuten keskusta, Lutakko, Kangas, Mattilanniemi, Kuokkala ja Ylistönrinne.

Laadukkaan kokoustilan löytäminen ja varaaminen on vaivatonta Venuun avulla. Näet helposti tiloista kaiken tarpeellisen tiedon: laadukkaat kuvat, hintatiedot, tilan varustelun sekä muiden käyttäjien arvosteluita ja kokemuksia. Voit olla suoraan yhteydessä kohteiden tarjoajiin ja saat heiltä nopeasti vastauksen varauspyyntöihin ja kyselyihin. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, etkä maksa mitään erillis- tai lisämaksuja.

Mitä kannattaa muistaa kick-offia järjestäessä? Ensimmäisenä on hyvä selvittää osallistujien lukumäärä. Onko toiveissa kokouspaikka Jyväskylässä 10, 20, 50, 100 vai 500 hengelle? Pienempiä tilaisuuksia varten valikoimasta löytyy muun muassa inspiroivat workshop-tilat, kokoushuoneet, saunalliset kokoustilat, hyvin varustellut neuvottelutilat ja laadukkaat edustustilat. Keskisuuriin ja suuriin yritystilaisuuksiin taas löytyy esimerkiksi isoja kokoustiloja, avaria seminaaritiloja ja kokoushotelleja. Useamman päivän kick-offia varten erityisesti kokoushotellit ovat hyvät vaihtoehto.

Kick-offin järjestäjän muistilistan toinen kohta on vuokrattavan tilan varustelu. Wifi, valkotaulu tai fläppitaulu, tussit, äänentoisto ja muut kokoustarvikkeet löytyvät suurimmasta osasta kokoustiloja. Useimmissa tiloissa on valmiina myös kattava kokous- ja esitystekniikka, sekä esteetön pääsy.

Kolmanneksi on hyvä miettiä sijaintia osallistujien näkökulmasta. Jyväskylän keskustan kokouspaikat ovat hyvien kulkuyhteyksien lähellä ja helposti saavutettavissa. 10km tai 20km Jyväskylän keskustasta sijaitsee kokouspaikkoja rauhallisessa miljöössä, mutta omalla autolla saavuttaessa kannattaa valita parkkipaikallinen kokoustila.

Lopuksi kannattaa vielä päättää kick-offin tarjoiluista. Riittääkö pelkkä tilan vuokraaminen ilman kokoustarjoiluita, vai olisiko kokoustila pitopalvelulla (catering) parempi vaihtoehto? Pitopalvelu voi hoitaa tilaisuuteen esimerkiksi aamupalan, lounaan, kokouskahvit, välipalat ja päivällisen. Monissa kohteissa tila ja tarjoilut on yhdistetty käteviksi kokouspaketeiksi.

Kun kokousta koskevat tärkeimmät yksityiskohdat ovat tiedossa, voit helposti rajata hakua kriteeriesi mukaan. Sopivan vaihtoehdon löydyttyä saat Venuun kautta suoran yhteyden tilan tarjoajaan, joka vastaa kyselyysi keskimäärin hyvin nopeasti. Varauksen maksat myös normaalisti suoraan kohteelle joko luottokortilla tai laskulla varauksen yhteydessä tai vasta tilaisuuden jälkeen.

Klikkaa siis itsesi Venuun hakuun ja tutustu uniikkeihin, upeisiin tapahtumatiloihin ja kokouspaikkoihin Jyväskylän alueella!

Meihin luottavat