Kokoustilat Jyväskylä

Löydä kaikki Jyväskylän kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Jyväskylän parhaat kokoustilat

Ravintola Anna / Kalanteri

Komean ravintolan privaatissa vaaleasävyisessä, kompaktissa kokoustilassa on kaikki tarvittava huippukokoukseen. Tilaa myös maistuvat tarjoilut suoraan ravintolasta. Loistopaikka kokoustamiseen Jyväskylässä!

Viitajyvä / Sali 2

Jyvälän Setlementin monipuolissa tiloissa järjestät kokouksia, yritystilaisuuksia ja seminaareja. Tämä on matalan kynnyksen rakennus, jossa voit eri tiloja yhdistelemällä järjestää isommankin kokonaisuuden.

Kielo Toimitilat Ylistönmäki / Kokoustila Canth

Tämä kokustila Jyväskylän Ylistönmäellä tarjoaa raikkaat puitteet 12 hengen kokoustamiseen. Tarjolla myös laajat lisäpalvelut, joten kokouksen järjestäminen täällä on todella helppoa!

Havumäki Ranch

Lähde kokoustamaan luonnon rauhaan Muurameen! Sopii pienen tiimin kokouksiin, kick-offii, retriittiin ja tiimipäivään. Kokoustamisen jälkeen voi vaihtaa vapaalle saunoen ja luonnosta nauttien.

Crazy Town Jyväskylä / Kokoustila Keidas

Tässäpä varsinainen kokoustilojen keidas! Jyväskylän pelipaikoilla sijaitseva kokoustila on nappivalinta rennonpaan kokoustamiseen pienellä porukalla. Kaareva sohva tuo hauskaa tunnelmaa!

Kielo Office Solutions Innova 4 / Kokoustila & Sauna Vasikkasaari

Järjestä kokous hieman isommalle porukalle Jyväskylän Lutakossa! Kattavat tilat kokoustamiseen kruunaa moderni saunatila, jonka ansiosta täällä on helppo yhdistää sekä bisnes että rentoutuminen.

Boutique Hotel Yöpuu / Pääsky-Kabinetti

Viihtyisä, modernilla kokoustekniikalla varustettu katutason kabinetti. Tilan sisustus on kaunis, kaukana karuista kokoushuoneista! Järjestä siis tilaisuus yhdessä Jyväskylän maineikkaimmista hotelleista.

Kokoustilat Jyväskylä – mistä löytää Jyväskylän parhaat kokoustilat? Venuusta tietysti!

Venuu tekee oikean kokoustilan valinnasta helppoa. Voit rajata hakua eri kriteereillä, selata kuvia ja arvosteluita kokoustiloista, vertailla hintoja ja lähettää tarjouspyyntöjä ja kyselyitä suoraan kohteiden tarjoajille. Palvelun käyttö on täysin ilmaista – maksat tilaisuuden kustannukset normaaliin tapaan suoraan tilan tarjoajalle varauksen yhteydessä tai vasta tilaisuuden jälkeen.

Suomen suosituimman tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivuston kautta löydät satoja huippulaadukkaita vuokratiloja hiljaisista neuvotteluhuoneista uniikkeihin workshop-tiloihin ja valoisista seminaaritiloista esteettömiin kokoustiloihin. Sivulta löytyvissä kokouspaikoissa voit järjestää huikean yritystilaisuuden esimerkiksi 10, 20, 50, 100 tai jopa 500 hengelle.

Yrityskäyttöön sopivat tilat tarjoavat usein pelkän tilavuokran lisäksi myös muita palveluita. Kokouspaikat pitopalvelulla (catering) ovat yleisiä. Kokoushotellit tekevät tilaisuudesta helpon, sillä niissä yhdistävät yritystilaisuuden pitäminen ja yöpyminen. Kokouspaketti taas yhdistää kaikki kaipaamasi kokous-, yöpymis- ja ruokailupalvelut yhdeksi vaivattomaksi kokonaisuudeksi.

Suomen laajimmasta valikoimasta löydät erinomaiset kokouspaikat, jotka sopivat aina muutaman tunnin neuvotteluista koko viikonlopun kestävään seminaariin. Kattavat
  • kokoushuoneet
  • edustustilat
  • auditoriot
  • saunalliset kokoustilat
  • workshop-tilat ja
  • luokkahuoneet
mahdollistavat ammattimaisten kokousten, työpajojen, workshopien, lanseerausten ja asiakastapaamisten järjestämisen. Kokoustilojen monipuoliset varustelut (kuten videotykki, esitysnäyttö, valkotaulu, äänentoisto ja striimausmahdollisuus) ja erilaiset istumamuodot, kuten boardroom, teatteri, banketti ja u-muoto, varmistavat tilaisuuden kuin tilaisuuden onnistumisen.

Korkealaatuisessa ja inspiroivassa kokouspaikassa osallistujat voivat keskittyä itse asiaan, ilman että aikaa täytyy käyttää esimerkiksi kokous- ja esitystekniikan kanssa taistelemiseen.

Venuun kautta varatessasi voit luottaa siihen, että kokoustila on kaikin puolin laadukas ja toimiva. Käynnistä siis kokousjärjestelyt helposti kurkkaamalla Venuun kattavaan tilavalikoimaan!

Venuusta löytyy tarpeisiisi sopiva kokoustila ja varaus tapahtuu kätevästi – ilman lisämaksuja!

Jos Venuu on sinulle uusi, kurkkaa täältä, kuinka Venuu toimii!

Meihin luottavat