Kokoustilat Jyväskylä

Löydä kaikki Jyväskylän kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5400+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Jyväskylän parhaat kokouspaikat

Ravintola Anna / Kalanteri

Komean ravintolan privaatissa vaaleasävyisessä, kompaktissa kokoustilassa on kaikki tarvittava huippukokoukseen. Tilaa myös maistuvat tarjoilut suoraan ravintolasta. Loistopaikka kokoustamiseen Jyväskylässä!

Viitajyvä / Sali 2

Jyvälän Setlementin monipuolissa tiloissa järjestät kokouksia, yritystilaisuuksia ja seminaareja. Tämä on matalan kynnyksen rakennus, jossa voit eri tiloja yhdistelemällä järjestää isommankin kokonaisuuden.

Beans&more

Entäpä rennompi kokoustila esimerkiksi tiimipäivään tai workshoppiin Jyväskylässä? Beans&more kahvilan saa vuokrattua ykityiskäyttöön! Valoisa tila löytyy aivan Jyväskylän keskustasta. Pisteenä ii:n päälle saatte tilattua maistuvat vegetarjoilut paikan päältä!

Kielo Office Solutions Ylistönmäki / Kokoustila Canth

Tämä kokustila Jyväskylän Ylistönmäellä tarjoaa raikkaat puitteet 12 hengen kokoustamiseen. Tarjolla myös laajat lisäpalvelut, joten kokouksen järjestäminen täällä on todella helppoa!

Havumäki Ranch

Lähde kokoustamaan luonnon rauhaan Muurameen! Sopii pienen tiimin kokouksiin, kick-offii, retriittiin ja tiimipäivään. Kokoustamisen jälkeen voi vaihtaa vapaalle saunoen ja luonnosta nauttien.

Crazy Town Jyväskylä / Kokoustila Keidas

Tässäpä varsinainen kokoustilojen keidas! Jyväskylän pelipaikoilla sijaitseva kokoustila on nappivalinta rennonpaan kokoustamiseen pienellä porukalla. Kaareva sohva tuo hauskaa tunnelmaa!

Kielo Office Solutions Innova 4 / Kokoustila & Sauna Vasikkasaari

Järjestä kokous hieman isommalle porukalle Jyväskylän Lutakossa! Kattavat tilat kokoustamiseen kruunaa moderni saunatila, jonka ansiosta täällä on helppo yhdistää sekä bisnes että rentoutuminen.

Boutique Hotel Yöpuu / Pääsky-Kabinetti

Viihtyisä, modernilla kokoustekniikalla varustettu katutason kabinetti. Tilan sisustus on kaunis, kaukana karuista kokoushuoneista! Järjestä siis tilaisuus yhdessä Jyväskylän maineikkaimmista hotelleista.

Pidä tehokas kokous Jyväskylässä! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat kokoustilat ja kokouspaikat pienistä kokouksista isoihin seminaareihin ja konferesseihin asti. Paljon tiloja, joissa on sauna, langaton netti, fläppitaulu, videotykki ja muut kokoustarvikkeet. Tutustu monipuoliseen kokoustilatarjontaan Jyväskyläsä ja varaa sopiva tila kokoukselle helposti Venuu.fi:ssä!

Meihin luottavat