Saunatilat Jyväskylä

Löydä kaikki Jyväskylän vuokrattavat saunatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Saunatilat Jyväskylä – parhaat saunatilat Jyväskylässä

Kielo Toimitilat Innova 1 / Kokoustila & Sauna Lutakon Huippu

Upea saunatila, josta on henkeäsalpaavat näköalat Jyväskylään! Kattavasti varusteltu kokoustila takaa tehokkaat kokoukset sekä rentouttavan saunaillan.

Tähtelä / Rantasauna Rauharanta

Rentouttava saunailta tai astetta leppoisampi kokous onnistuu täällä! Rantasaunalta löytyy saunatila, takkahuone, grillikatos, vierashuoneet sekä pieni keittiötila.

Vehryt Nouka / Saunatilat & ulkoporealtaat

Tyylikäs saunatila ja kirsikkana kakun päällä: ulkoporealtaat! Katetun terassin ansiosta porealtaista pystyy nauttimaan vuoden ympäri. Poreiden lämmössä kelpaa ihastella Päijänteen upeita maisemia – ai että!

Havumäki Ranch

Vau! Kodikkaan huvilan läheisyys tarjoaa täydelliset puitteet rulla- ja lumilautailuun. Kodikas saunatila, majoitusmahdollisuus sekä uskomaton ympäristö luovat unohtumattoman vierailun!

Piilopirtti

Vain kävelymatkan päässä Himoksen rinteiltä, omassa rauhassa sijaitseva Piilopirtti tarjoaa rentoa meininkiä! Savusauna kabinetteineen mahdollistaa monenlaiset yksityis- ja yritystapahtumat.

Saunalautta.fi M/S Löyly

Uniikki saunatila tarjoaa unohtumattoman löylykokemuksen! Saunalautalla pääsette nauttimaan puusaunan löylyistä Jyväsjärven henkeäsalpaavissa maisemissa. Tilaan saa tuoda omat tarjoilut!

Digi & Game Center / Sauna

Saunatila, jossa onnistuu niin polttarit, synttärit, pikkujoulut, läksärit tai mitkä tahansa muut rennot juhlat! Monipuolisesta saunatilasta löytyy kattavasti tekniikkaa hauskanpidolle sekä varusteet omatoimista tarjoilua varten.

Kartanon sauna

Tunnelmallinen saunatila tarjoaa maksimaalista rentoutumista niin kavereiden ja perheen kuin vaikkapa työkavereiden kesken! Hypätkää suoraan saunan lauteilta suurelle takaterassille vilvoittelemaan tai rentoutumaan ulkoporealtaaseen.

Saunatilat Jyväskylä – vietä ikimuistoinen saunailta Jyväskylässä!

Suomessa on arviolta yli kolme miljoonaa saunaa, mutta mistä löytää parhaat yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokrattavat saunatilat? Vastaus: Venuu. Venuu.fi:stä löydät kaikki tilaussaunat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Löydä myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut.

Jos illan aikana on tarkoitus tehdä muutakin kuin heittää löylyä, hakua rajaamalla voit valita saunatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet. Usein toivottuja asioita ovat esimerkiksi videotykki, äänentoisto, karaoke, anniskelulupa (A-oikeudet), pitopalvelu (catering), omat ruoat, omat juomat ja yöpymismahdollisuus. Venuusta löytyy satoja eri kokoisia saunatiloja ympäri Suomen. Saunan koon lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tilojen varustelusta.

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua saunatiloihin, selailla eri vaihtoehtoja ja tsekata parhaat ja edulliset puusaunat, savusaunat, sähkösaunat, höyrysaunat, infrapunasaunat, saunalautat ja saunaravintolat. Valikoimasta löydät halvat saunatilat niin hyvien kulkuyhteyksien varrelta kuin luonnon helmasta esimerkiksi järven, joen tai meren rannalta.

Saunatila? Venuu.fi!

Kurkkaa myös:

Meihin luottavat