Juhlatilat Jyväskylä

Löydä kaikki Jyväskylän juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Parhaat juhlatilat Jyväskylässä

Havumäki Ranch

Lodge henkinen huvila keskellä kaunista luontoa vain 20 minuutin päässä Jyväskylän keskustasta sopii rentoihin juhliin ja illanviettoihin. Ulkotiloista löytyy mm. lumilautailuun sopiva "metsä-street" rinne sekä ramppi ja pihakatu skeittaamiseen! Urheilun jälkeen pääsee rentoutumaan saunan lisäksi kylpytynnyriin.

Ravintola Anna / Ravintolasali

Modernin ravintolan hulppeassa ravintolasalissa katot ovat korkeat, tyyli moderni ja tilaa riittää isojenkin juhlien tarpeisiin. Industriaalista tyyliä henkivä juhlatila muuntuu monipuolisesti erilaisiin juhliin sopivaksi!

Escape / Kattoterassi

Kesäjuhlat kattoterassilla? Escapen Miami Beach -tyylinen kattoterassi on tähän täydellinen valinta! Katetut, sohvin varustetut loossit tarjoavat varjoa auringolta, kun taas laadukas äänentoistojärjestelmä sekä kattoterassin oma baaritiski takaavat kauden parhaat juhlat Jyväskylässä.

Pizzeria Bella Roma, Jyväskylä

Rennot puitteet ja maukkaat tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Tänne mahtuu juhlimaan isompikin porukka, sillä istumapaikkoja pizzeriassa on jopa 125. Ravintolan kellarista löytyvässä saunassa voi jatkaa juhlia ruokailun jälkeen.

Palokan Pelimannitalo

Tässäpä ihanan tunnelmallinen juhlatila Jyväskylässä! Upean akustiikan ansioista äänet heräävät eloon ja musiikki täyttää tilan taianomaisesti. Palokan Pelimannitalo on siis täydellinen juhlatila niin häille ja muille yksityisjuhlille kuin konserteillekin!

Heidi's Bier Bar Jyväskylä

Prost ja hauskaa iltaa! Tutussa juhlapaikassa juhlit myös privana, isollakin porukalla. Lisäksi Heidi's tarjoaa kiinnostavaa tekemistä, kuten drinkkikoulutuksen tai olutmaistelun juhlaporukalle. Ota siis haltuun After-ski tunnelma ja nauti illasta.

Taulun Kartano / Wäentalo

Taulun Kartanon Wäentalo Jugend tarjoaa henkeä ja talonpoikaistunnelmaa vain puolen tunnin matkan päässä Jyväskylän keskustasta. Tyylikäs sisustus ja näyttävä etuikkuna ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Täyden palvelun juhlatalossa saat itse keskittyä olennaiseen, eli juhlasta nauttimiseen.

Ravintola Harmooni / Harmoonisali

Harmoonin korkeat huoneet ja juhlava tunnelma tekevät vaikutuksen! Aivan Jyväskylän rautatieaseman kupeessa olevassa juhlatilassa järjestät isonkin illallis- tai coctailtilaisuuden. Salin yhteydessä on myös erillinen kabinetti pienemmälle porukalle.

Juhlatilat Jyväskylä

Jyväskylän seudulla on paljon uniikkeja ja laadukkaita juhlapaikkoja, mutta juuri omiin tarpeisiin sopivan tilan löytäminen voi olla hankalaa. Mitkä ovat Jyväskylän parhaat juhlatilat? Mitä kaikkea juhlapaikan tai juhlahuoneiston varauksessa kannattaa huomioida? Anna Venuun auttaa! Alla on pari vinkkiä omaan tapahtumaan sopivan tilan löytämiseen.

Vuokrattavaa tilaa valitessa kannattaa miettiä, millainen tilatyyppi olisi juuri omiin juhliin paras. Baarit, lounget, kattoterassit ja saunatilat sopivat hyvin esimerkiksi polttareihin, pikkujouluihin ja synttäreille. Ravintolat ja kabinetit ovat usein erinomainen vaihtoehto vaikkapa kihlajaisten, häiden, ylioppilasjuhlien, valmistujaisten ja karonkan järjestämiseen. Erilaiset juhla- ja kokoustilat puolestaan taipuvat hyvin sekä yksityis- että yritystilaisuuksiin (esim. asiakastilaisuus). Tilatyypin valintaa ohjaa usein juhlien vieraslista: saunatilassa voi olla hankala järjestää esimerkiksi 100 hengen henkilöstöjuhlaa. Juhlasali taas voi olla turhankin iso 10 hengen polttareille.

Hyvin valittu sijainti on usein olennainen osa onnistuneita juhlia: kun siirtyminen juhlatilalle ja juhlatilalta pois on helppoa, vieraat voivat keskittyä täysin rinnoin juhlista nauttimiseen. Oli hakusessa sitten tila esimerkiksi Jyväskylän keskustasta, Haukkamäeltä, Lutakosta, Savelasta, Nisulasta, Kankaalta, Mattilanniemestä, Seppälästä tai Seminaarinmäeltä, kannattaa siirtymisiä miettiä jo etukäteen. Keskustan alueen juhlatilat ovat usein helposti saavutettavissa myös kävellen ja julkisilla kulkuneuvoilla. Kauempana keskustasta taas omat autot ja parkkipaikallinen juhlatila voi olla paras ratkaisu.

Kuinka paljon maksaa vuokrata juhlatila? Sopivaa juhlapaikkaa etsiessä vuokrattavan tilan hinta rajoittaa usein vaihtoehtoja. Venuussa eri budjetit on huomioitu monipuolisella kattauksella juhlatiloja eri hintaluokista. Laadukkaat juhlatilat Jyväskylässä löytyvät halvimmillaan hintaluokasta 150-300€. Erityistä loistoa hakeville Jyväskylän suosituimmat juhlapaikat kustantavat usein 1000-2000€. Hintaan vaikuttaa luonnollisesti se, vuokraako pelkän tilan vai ottaako samaan pakettiin esimerkiksi pitopalvelun (catering). Samaten tilan varustelu ja ominaisuudet (esim. A-oikeudet, karaoke, yöpymismahdollisuus, oma piha, iso tanssilattia, saunaosasto, laadukas äänentoisto…) näkyvät usein hinnassa.

Venuun kautta löydät tilavat ja intiimit, perinteiset ja modernit, sekä tunnelmalliset ja persoonalliset juhlapaikat. Etsinnässä esteetön juhlatila Jyväskylässä? Myös niitä löytyy kymmenittäin.

Rajaa Venuun hakua esimerkiksi kapasiteetin, sijainnin ja lisäkriteerien kautta ja löydä tarpeisiisi sopivat juhlatilat. Jos kaipaat muiden mielipiteitä tarjolla olevista tiloista, kurkkaa aiempien tilojen vuokraajien jättämät kokemukset ja arvostelut. Palvelun kautta saat yhteyden suoraan kohteiden tarjoajiin ilman välikäsiä. Et myöskään maksa mitään Venuun käytöstä – voit maksaa tilavuokran suoraan tilan tarjoajalle varauksen yhteydessä tai tilaisuuden jälkeen vaikka laskulla.

Jyväskylän parhaat juhlatilat löytyvät Venuusta! Muista kurkata myös palvelusta löytyvät bilebändit, DJ:t, trubaduurit, juhlasuunnittelijat, äänitekniikka ja muut juhlatarvikkeet!

Meihin luottavat