Juhlatilat Jyväskylä

Löydä kaikki Jyväskylän juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Parhaat juhlatilat Jyväskylässä

Havumäki Ranch

Lodge henkinen huvila keskellä kaunista luontoa vain 20 minuutin päässä Jyväskylän keskustasta sopii rentoihin juhliin ja illanviettoihin. Ulkotiloista löytyy mm. lumilautailuun sopiva "metsä-street" rinne sekä ramppi ja pihakatu skeittaamiseen! Urheilun jälkeen pääsee rentoutumaan saunan lisäksi kylpytynnyriin.

Ravintola Anna / Ravintolasali

Modernin ravintolan hulppeassa ravintolasalissa katot ovat korkeat, tyyli moderni ja tilaa riittää isojenkin juhlien tarpeisiin. Industriaalista tyyliä henkivä juhlatila muuntuu monipuolisesti erilaisiin juhliin sopivaksi!

Escape / Kattoterassi

Kesäjuhlat kattoterassilla? Escapen Miami Beach -tyylinen kattoterassi on tähän täydellinen valinta! Katetut, sohvin varustetut loossit tarjoavat varjoa auringolta, kun taas laadukas äänentoistojärjestelmä sekä kattoterassin oma baaritiski takaavat kauden parhaat juhlat Jyväskylässä.

Pizzeria Bella Roma, Jyväskylä

Rennot puitteet ja maukkaat tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Tänne mahtuu juhlimaan isompikin porukka, sillä istumapaikkoja pizzeriassa on jopa 125. Ravintolan kellarista löytyvässä saunassa voi jatkaa juhlia ruokailun jälkeen.

Palokan Pelimannitalo

Tässäpä ihanan tunnelmallinen juhlatila Jyväskylässä! Upean akustiikan ansioista äänet heräävät eloon ja musiikki täyttää tilan taianomaisesti. Palokan Pelimannitalo on siis täydellinen juhlatila niin häille ja muille yksityisjuhlille kuin konserteillekin!

Heidi's Bier Bar Jyväskylä

Prost ja hauskaa iltaa! Tutussa juhlapaikassa juhlit myös privana, isollakin porukalla. Lisäksi Heidi's tarjoaa kiinnostavaa tekemistä, kuten drinkkikoulutuksen tai olutmaistelun juhlaporukalle. Ota siis haltuun After-ski tunnelma ja nauti illasta.

Taulun Kartano / Wäentalo

Taulun Kartanon Wäentalo Jugend tarjoaa henkeä ja talonpoikaistunnelmaa vain puolen tunnin matkan päässä Jyväskylän keskustasta. Tyylikäs sisustus ja näyttävä etuikkuna ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Täyden palvelun juhlatalossa saat itse keskittyä olennaiseen, eli juhlasta nauttimiseen.

Ravintola Harmooni / Harmoonisali

Harmoonin korkeat huoneet ja juhlava tunnelma tekevät vaikutuksen! Aivan Jyväskylän rautatieaseman kupeessa olevassa juhlatilassa järjestät isonkin illallis- tai coctailtilaisuuden. Salin yhteydessä on myös erillinen kabinetti pienemmälle porukalle.

Juhli upeissa puitteissa Jyväskylässä! Venuu.fi.stä löydät vuokrattavat juhlatilat ja juhlapaikat isoihin ja pieniin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila juhlillesi Venuu.fi:stä!

We use Venuu