Pikkujoulut Helsinki

Löydä kaikki Helsingin pikkujoulutilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Helsingin parhaat pikkujoulupaikat

Teatteri Toivo

Industrial-henkinen teatteri täyttää vaativankin juhlijan toiveet! Karismaattinen tila on helposti muokattavissa tarpeen mukaan ja huippusijainnin myötä saapuminen onnistuu monesta suunnasta. Järjestelyt voi halutessaan jättää myös teatterin henkilökunnalle, avaimet käteen -periaatteella!

Ravintola Nokka / Takasali

Tyylikkäässä ravintolassa teitä odottaa kokonaisvaltainen makumatka, jossa jopa tattienkin poimija tulee tutuksi! Korkelaatuiset raaka-aineet, hienostunut fiilis ja henkilökunnan sydämellinen toiminta takaa ikimuistoiset pikkujoulut!

Hiisi Resort

Miltä kuulostaisi pikkujoulut luonnon helmassa, vain puolen tunnin päästä Helsingin sydämestä? Juhlat kruunaa Hiisi Resortista löytyvät ulkoporeallas, palju, kaksi saunaa sekä lapinkota! Yöpymismahdollisuuden ansiosta lampaita pääsee laskemaan nopeasti.

Roba Lounge

Roba Loungen kaikenkattavat tilat tarjoavat eeppiset puitteet, joissa järjestyy ikimuistoiset pikkujoulut! Höyrytakka, upea oleskelutila luksuskalustuksella, mieletön saunaosasto, josta voi katsella telkkaria suoraan lauteilta, sekä tilava keittiö takaavat onnistuneet juhlat!

Kaivohuone

Henkeäsalpaavan kaivopuiston keskellä sijaitsevassa Kaivohuoneessa järjestyy helposti suuremmatkin pikkujoulut! Esiintymislava odottaa illan pääesiintyjää, joka hurmaa vieraat! Juhlatilaan pääsee paikalle helposti erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta!

Klaus K / Dine

Lämpöistä ja kotoisaa tunnelmaa pikkujouluihin löytyy täältä! Elegantti ravintola tarjoaa laadukkaita tarjoiluja ja sydämellinen ja palvelualtis henkilökunta takaavat mutkattomat pikkujoulut!

Lapland Hotels Bulevardi / Rikastamo juhlakerros

Tyylikäs hotelli on täydellinen sekoitus Bulevardin ainutlaatuisen hienostunutta tunnelmaa sekä Lapin uniikkia kauneutta. Pohjoisen kauneutta loimuava tila mahdollistaa jopa 150 hengen pikkujoulut.

VENN

Helsingin loisteliaassa ytimessä sijaitseva rempseä ravintola on ihanan rento paikka kulinaristien pikkujouluille. Täältä varaat ohjelmanumeroksi myös jotain täysin uniikkia, vaikkapa viinijoogan tai drinkkikoulun.

Vietä säkenöivät pikkujoulut Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät Helsingin parhaat juhlatilat sekä ideat ja aktiviteetit pikkujouluihin. Paljon tiloja, jotka sopivat niin kaveriporukan, tiimin, henkilöstön kuin yrityksen pikkujouluihin. Myös tiloja, jotka sallivat omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila pikkujouluihin Venuu.fi:stä!

We use Venuu