Saunatilat Helsinki

Sauna Helsinki - Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat saunat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Saunatilat Helsinki – Helsingin parhaat saunatilat

Roba Lounge

Roba Loungessa järjestyy tyylikäs, mutta rento saunailta kavereiden tai työporukan kanssa! Huippupaikalla helsingin Punavuoressa sijaitseva tila on varusteltu laadukkaan saunan lisäksi ensiluokkaisilla kokouslaitteilla, 70" näytöllä oleskelutilassa ja saunassa sekä tasokkaalla äänentoistolla. Tuo omat tarjoilut tai anna pitopalvelun hoitaa herkut pöytään!

Furuvik pihasauna / Saunat.fi

Kaunis, puuyksityiskohdin varusteltu Furuvikin pihasauna saa päivän huolet katoamaan! Isommankin porukan vetävä saunatila on lyömätön valinta niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin. Vilvoittelemaan pääsee kesäisin viihtyisälle terassille sekä lähietäisyydellä olevaan meren rantaan. Tänne voi jäädä myös yöksi!

SkySauna Helsinki

Suomen uniikeimpiin saunakokemuksiin lukeutuva gondolisauna maailmanpyörässä on taatusti unohtumaton elämys! Sauno parhaimmillaan jopa 40 metrin korkeudessä kaupungin yllä ja nauti sen jälkeen ulkoporealtaasta. Käytössä on myös pieni terassi ja lounge-alue. Valttikorttina on myös keskeistäkin keskeisempi sijainti Helsingin Kauppatorilla!

White Sand Boat

Ainutlaatuinen saunailta onnistuu täällä! Upea saunatila, jossa järjestyy eeppiset juhlat, virkistyspäivät, pikkujoulut ja vaikka karonkka! Saunan lisäksi veneeltä löytyy myös karaokelaitteet, palju, esiintymislava sekä terassi aurinkotuoleineen. Tilaan saa tuoda omat juomat ja ruoat. Pyyhkeitä ei tarvitse raahata mukanaan, sillä ne saa paikan päältä!

Hotel Rantapuisto / Rantasauna

Tyylikkäästi sisustettu Hotel Rantapuiston sauna hurmaa upeilla merimaisemillaan! Rantasaunalle mahtuu viettämään tiimipäivää, kaveriporukan saunailtaa tai vaikka rentoja polttareita jopa 20 henkeä. Saunatilat kruunaa viihtyisä takkahuone, jossa järjestyy vaikkapa saunajooga. Myös palju on varattavissa käyttöön lisämaksusta!

Passe - juhlatila & kokoustila

Tasokkaat ja modernit tilat ikimuistoisiin juhliin, saunailtoihin tai kokouksiin. Täydellinen kohde siis vaikka tiimipäivään! Nauti höyrysaunan lämmöstä ja rennosta illasta takkatulen äärellä. Viihtyisällä, katetulla terassilla onnistuu vilvoittelu huonommallakin säällä! Myös välineet kokoustamiseen sekä astiasto ruokailuun ovat käytössänne.

Saunatilat Helsinki – vietä mukava saunailta Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät kaikki tilaussaunat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Löydä myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut.

Suomessa on arviolta yli kolme miljoonaa saunaa, mutta mistä löytää parhaat yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokrattavat saunatilat? Vastaus: Venuu. Suomen suosituimman juhla- ja saunatilojen varaussivuston valikoimaan on kuratoitu parhaat vuokrasaunat pohjoisesta etelään ja lännestä itään.

Venuusta löytyy satoja eri kokoisia saunatiloja ympäri Suomen. Saunan koon lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tilojen varustelusta. Jos illan aikana on tarkoitus tehdä muutakin kuin heittää löylyä, hakua rajaamalla voit valita saunatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet. Usein toivottuja asioita ovat esimerkiksi videotykki, äänentoisto, anniskelulupa (A-oikeudet), pitopalvelu (catering), omat ruoat, omat juomat ja yöpymismahdollisuus.

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua saunatiloihin, selailla eri vaihtoehtoja ja tsekata parhaat ja edulliset puusaunat, savusaunat, sähkösaunat, höyrysaunat, infrapunasaunat, saunalautat ja saunaravintolat. Valikoimasta löydät halvat saunatilat niin hyvien kulkuyhteyksien varrelta kuin luonnon helmasta esimerkiksi järven, joen tai meren rannalta.

Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa tarpeisiisi sopiva saunatila Venuu.fi:stä!

We use Venuu