Kokoustilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Kokoustilat Helsinki – löydä parhaat kokoustilat Helsingissä

Roba Lounge II

Ensiluokkainen kokous- ja edustustila aivan Helsingin keskustassa. Roba Lounge II on harmoninen, design-huonekaluilla ja huippukokoustekniikalla varusteltu tila on tunnettu loistavasta laadusta ja palvelusta. Täällä voit myös rentoutua kokouksen päätteeksi saunassa takkatulesta ja hyvästä musiikista nautiskellen, sillä Roba Loungen II:ssa on myös kuvankaunis sauna- ja kylpyosasto.

Bank / Pörssi 1

Tyylikäs 1950-luvun pankkimiljöö modernilla otteella on varma valinta tehokkaiden kokouspäivien, sujuvien tapaamisten ja maittavien lounastapaamisten järjestämiseen. Takuuvarma valinta tuotteliaaseen kokouspäivään! Tapahtumatalo Bankista löytyy myös näyttävä virtuaalistudio.

Redi neuvottelee / Kokoustila

Kauppakeskus Redistä löytyy avara ja inspiroiva tila luoviin kokouksiin ja workshoppeihin. Tämä kokoustila sopii loistavasti jopa yli 100 hengelle, mutta toimii myös hienosti pienemmänkin porukan tapahtumiin. Tilavuokraan kuuluu kattava tekniikka mikkeineen ja valkokankaineen! Tuo omat tarjoilut tai nappaa Kauppakeskuksen kattavasta ravintolavalikoimasta sopivat.

Musiikkitalo / Paavo-sali

Toimivan kokouksen kaikki ainekset löydät Musiikkitalon katon alta: muuntautumiskykyinen sali, erinomainen tekniikka livestriimaukseen ja huippusijainti Helsingin paraatipaikalla. Tilan ravintola loihtii myös upeat kokoustarjoilut käden käänteessä.

Ravintola Sipuli / Pommern

Tunnelmallinen ja monipuolinen kokoustila, jossa järjestät tehokkaan kokouspäivän! Teknisesti kattavasti varusteltu kabinetti mukautuu vaivatta kokouspäivän erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Järjestä mieleenpainuva kokous täällä!

G Livelab

Suositun keikkapaikan katutason valoisa tila tarjoaa toimivat puitteet kokouspäiville ja esityksille. Tilan huikea äänentoistojärjestelmä on toteutettu yhdessä Aalto Yliopiston ja muiden alan huippujen kanssa. Ilahduta ja inspiroi tiimiäsi kokouksella keskellä kaupunkia!

Finnkino Tennispalatsi | LUXE-salit

Uudet Luxe-salit tarjoavat unohtumattoman ja mukavan kokousympäristön muhkeilla ja kallistuvilla nojatuoleillaan! Valmiit kokoustarjoilut, Finnkinon oma kokousemäntä tai -isäntä ja erinomaiset liikenneyhteydet takaavat, että kokous sujuu mutkitta!

Top Lounges Kattohuoneisto

❗️Nyt saat 10-15% alennuksen Top Loungesin tilavuokrista, kun mainitset koodin 3108 varauskyselyn yhteydessä! Alennus on voimassa 31.8.2024 mennessä järjestettäviin uusiin varauksiin.❗️Koe kokouselämys Helsingin kattojen yllä! Hulppeat tilat ja kaksi Espalle päin avautuvaa kattoterassia takaavat edustavat kokoukset. Päivän kruunaa maistuvat tarjoilut, laadukas ja palkittu palvelu sekä upeat saunat.

Kokoustilat Helsinki – hakusessa laadukas tila kokousta, neuvottelua, workshopia, työpajaa, seminaaria tai muuta yritystilaisuutta varten? Venuusta löydät sopivan vaihtoehdon eri kaupunginosista kuten keskusta, Eira, Punavuori, Ullanlinna, Kluuvi, Töölö, Munkkiniemi, Hakaniemi, Kallio, Kruununhaka, Katajanokka, Hermanni, Vallila, Lauttasaari, Kulosaari, Kalasatama, Jätkäsaari, Ruoholahti, Kamppi, Alppila, Itäkeskus, Vuosaari, Herttoniemi, Haaga, Malmi, Vanhakaupunki ja Käpylä!

Venuu on Suomen suosituin kokous- ja tapahtumatilojen varauspalvelu. Sen valikoima sisältää isot ja pienet kokoushuoneet, viihtyisät neuvottelutilat, rennot ja uniikit workshop-tilat, kokoushotellit, hulppeat edustustilat, saunalliset kokoustilat, valoisat luokkahuoneet, messutilat, avarat seminaaritilat, auditoriot ja konferenssikeskukset.

Löydä helposti hyvä vuokratila 10, 20, 50, 100, 200 tai vaikka 500 hengen tilaisuutta varten esimerkiksi etelä-Helsingistä, pohjois-Helsingistä tai itä-Helsingistä. Voit varata pelkän tilan, mutta saatavilla on myös kokouspaketteja sekä pitopalvelun (catering) tarjoavia tiloja, mikäli tilaisuuden yhteydessä esimerkiksi aamupala, lounas, päivällinen, illallinen, välipala tai kokouskahvit tulee tarpeeseen.

Miten valita omiin tarpeisiin sopiva kokoustila, kokouspaikka tai kokoushuone? Esimerkiksi seminaari, konferenssi, workshop, hallituksen kokous, asiakastapaaminen, työpaja ja lanseeraus edellyttävät tilalta usein eri asioita. Sivuilta löytyvät tilat tarjoavat monia eri varusteluja ja ominaisuuksia: esteettömyys, kokoustekniikka, fläppitaulu, tussit, tietotekniikka, esitystekniikka, striimaus, äänentoisto, videotykki, mediaseinä, wifi – vaihtoehtoja on! Valinnanvaraa löytyy myös tilojen istumamuodoista, sillä tarjolla on mm. luokkahuone, boardroom, teatteri, banketti ja u-muoto.

Venuun kautta löydät edulliset tilavaihtoehdot myös rennompiin työtapahtumiin kuten saunailta, tiimipäivä, teambuilding-päivä, virkistysilta ja tiimin tai johtoryhmän retriitti. Muista huomioida tilan sijainti: hyvät liikenneyhteydet, parkkipaikka ja pysäköintimahdollisuus ovat tärkeitä, varsinkin jos tila sijaitsee esimerkiksi 10km tai 20km Helsingin keskustasta. Yrityskäyttöön sopivia tiloja löytyy myös lentokentän ja hotellien läheisyydestä.

Lue muiden käyttäjien arvosteluita ja kokemuksia ja varaa helposti tilaisuuteesi sopiva vaihtoehto Venuusta – ilman piilomaksuja!

Jos Venuu on sinulle uusi, kurkkaa täältä, kuinka Venuu toimii!

Katso myös:

We use Venuu