Kokoustilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • 4800+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat kokouspaikat Helsingissä

Roba Lounge II

Ensiluokkainen kokous- ja edustustila Helsingin keskustassa. Roba Lounge II on tunnettu loistavasta laadusta ja palvelusta.

Bank / Pörssi 1

Hiljattain remontoidut kokoustilat mahdollistavat tehokkaiden kokouspäivien, sujuvien tapaamisten ja maittavien lounastapaamisten järjestämisen. Takuuvarma valinta tuotteliaaseen kokouspäivään!

HUONE Jätkäsaari / Electro-huone

Tapahtumahotelli Huone sopii innostaviin kokouksiin, koulutuksiin, seminaareihin ja juhliin. Henkilökunta huolehtii, että kaikki sujuu kuin tanssi.

Musiikkitalo / Paavo-sali

Toimivan kokouksen kaikki ainekset löydät Musiikkitalon katon alta: muuntautumiskykyinen sali, erinomainen tekniikka livestriimaukseen ja huippusijainti Helsingin paraatipaikalla. Tilan ravintola loihtii myös upeat kokoustarjoilut käden käänteessä.

Hotel Mestari / Leka

Tämä Hotel Mestarin helmi on nappi valinta suurempiinkin kokouksiin ja tapaamisiin. Tyylikkääseen tilaan kelpaa kutsua oman tiimin lisäksi asiakkaatkin! Tekniikastakaan ei tarvitse tinkiä – moderni laitteisto sekä 30m2 mediaseinä takaa kokouksen sujuvuuden.

G Livelab

Suositun keikkapaikan katutason valoisa tila ja ammattimainen äänentoisto tarjoavat toimivat puitteet kokouspäiville ja esityksille. Inspiroi tiimiäsi kaupungin keskellä toimivassa tilassa.

Ravintola Sipuli / Pommern

Tunnelmallisessa punatiilisessä satamamakasiinissa kabinetti, jossa järjestettävät kokoukset jäävät takuulla mieleen!

Meeting Park KLUUVI / Idea

Tyylikkäät ja modernit kokoustilat Helsingin ydinkeskustassa tarjoavat loistavat puitteet erilaisiin kokouksiin, neuvotteluihin ja workshoppeihin.

Vietä tehokas kokous Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät kaikki Helsingin vuokrattavat kokoustilat, kokouspaikat, neuvotteluhuoneet ja kokoushotellit kokouksiin, palavereihin, neuvotteluihin ja asiakastapaamisiin. Tiloja sekä pieniin kokouksiin että isoihin seminaareihin ja konferensseihin. Tyylikkäitä ja uniikkeja kokoustiloja johtoryhmän kokouksiin sekä rentoja tiloja workshopeihin ja työpajoihin. Myös valmiita kokouspaketteja yrityksille! Paljon tiloja, joissa on langaton wifi, videotykki, äänentoisto, sauna sekä muut modernit kokoustarvikkeet. Tutustu Helsingin monipuoliseen kokoustilatarjontaan ja löydä sekä varaa sopiva kokouspaikka helposti Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu