Kokoustilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5200+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat kokouspaikat Helsingissä

Roba Lounge II

Ensiluokkainen kokous- ja edustustila aivan Helsingin keskustassa. Roba Lounge II on harmoninen, design-huonekaluilla ja huippukokoustekniikalla varusteltu tila on tunnettu loistavasta laadusta ja palvelusta. Täällä voit myös rentoutua kokouksen päätteeksi saunassa takkatulesta ja hyvästä musiikista nautiskellen, sillä Roba Loungen II:ssa on myös kuvankaunis sauna- ja kylpyosasto.

Bank / Pörssi 1

Tyylikäs 1950-luvun pankkimiljöö modernilla otteella on varma valinta tehokkaiden kokouspäivien, sujuvien tapaamisten ja maittavien lounastapaamisten järjestämiseen. Takuuvarma valinta tuotteliaaseen kokouspäivään! Tapahtumatalo Bankista löytyy myös näyttävä virtuaalistudio.

Top Lounges Idea Boxi

Viihtyisä ja inspiroiva tila luoviin kokouksiin. Tilassa on helposti liikuteltavat neuvottelu- tai ryhmätyöpöydät 18 hengelle sekä erillinen ryhdikkäillä säkkituoleilla ja isolla valkotaululla varustettu ideahuone workshop-käyttöön.

Musiikkitalo / Paavo-sali

Toimivan kokouksen kaikki ainekset löydät Musiikkitalon katon alta: muuntautumiskykyinen sali, erinomainen tekniikka livestriimaukseen ja huippusijainti Helsingin paraatipaikalla. Tilan ravintola loihtii myös upeat kokoustarjoilut käden käänteessä.

Redi neuvottelee / Kokoustila

Värikäs ja rento kokoustila loistavien kulkuyhteyksien varrella Kalasataman Redissä. Tila mahduttaa kokoukseen isommankin osallistujajoukon ja täällä voi nauttia Redin monipuolisesta kahvila- ja ravintolatarjoamasta kokoustamisen yhteydessä!

G Livelab

Suositun keikkapaikan katutason valoisa tila tarjoaa toimivat puitteet kokouspäiville ja esityksille. Tilan huikea äänentoistojärjestelmä on toteutettu yhdessä Aalto Yliopiston ja muiden alan huippujen kanssa. Ilahduta ja inspiroi tiimiäsi kokouksella keskellä kaupunkia!

Finnkino Tennispalatsi | Luxe-salit

Uudet Luxe-salit tarjoavat unohtumattoman ja mukavan kokousympäristön muhkeilla ja kallistuvilla nojatuoleillaan! Valmiit kokoustarjoilut, Finnkinon oma kokousemäntä tai -isäntä ja erinomaiset liikenneyhteydet takaavat, että kokous sujuu mutkitta!

Meeting Park KLUUVI / Idea

Tyylikkäät ja modernit kokoustilat Helsingin ydinkeskustassa tarjoavat loistavat puitteet erilaisiin kokouksiin, neuvotteluihin ja workshoppeihin. Meeting Park KLUUVI:sta löytyy lähes 30 erikokoista tilaa erilaisiin kokouksiin, kaikissa valmiudet videoneuvotteluihin sekä webinaareihin.

Vietä tehokas kokous Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät kaikki Helsingin vuokrattavat kokoustilat, kokouspaikat, neuvotteluhuoneet ja kokoushotellit kokouksiin, palavereihin, neuvotteluihin ja asiakastapaamisiin. Tiloja sekä pieniin kokouksiin että isoihin seminaareihin ja konferensseihin. Tyylikkäitä ja uniikkeja kokoustiloja johtoryhmän kokouksiin sekä rentoja tiloja workshopeihin ja työpajoihin. Myös valmiita kokouspaketteja yrityksille! Paljon tiloja, joissa on langaton wifi, videotykki, äänentoisto, sauna sekä muut modernit kokoustarvikkeet. Pieni kokoustila Helsinki tai suuri kokoustila Helsinki tai kokoustila Helsinki keskusta. Venuusta löytyy kokoustiloja Helsinki. Tutustu Helsingin monipuoliseen kokoustilatarjontaan ja löydä sekä varaa sopiva kokouspaikka helposti Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu