Juhlasalit Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat juhlasalit helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Helsingin parhaat juhlasalit

Suomenlinna / Pirunkirkon juhlasali

Kuvankauniissa Suomenlinnan merilinnoitusmaisemissa sijaitseva juhlatila on aivan omaa laatuaan. Kaartuvat katot, raikas meri-ilma ja historiallinen miljöö lyhyen lauttamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Agroksenmäen holvikellari

Parhaissa juhlissa toimivaksi todettu holvikellari lumoaa intiimillä tunnelmallaan. Luonnongraniittisalissa on aivan oma tunnelmansa, ja tilaan mahtuu isokin juhlijajoukko.

Kilta-sali / Juhlasali

Klassinen juhlasali Helsingin keskustassa taipuu moneksi. Tänne rakennat vaikuttavankin tilaisuuden, tila ei turhia koristeluita kaipaa. Tilaa pitkille pöydille, cocktailtilaisuudelle ja esiintymislava ohjelmanumeroille.

Soutupaviljonki

Skandinaavisen vaalea juhlasali meren äärellä kutsuu viihtymään elämäsi juhlissa. Kesäisin upeiden sisätilojen lisäksi käytössä on kookas terassi. Tänne on helppo saapua julkisilla tai omalla kyydillä.

G18 juhlasali

Luksusta uhkuvassa juhlasalissa on järjestetty monet Helsingin näyttävimmistä juhlista. Jättimäisen korkeiden kattojen alla mahtuu juhlimaan isosti ja näyttävästi. Vuokraan kuuluu erillinen, kaunis aulatila vaikkapa cocktailtilaisuudelle.

Klaus K / Rake-sali

Bulevardilla sijaitsevan ylellisen hotellin tunnetuin juhlasali on toimiva ja tunnelmallinen ilmestys. Joustava kalustus ja jättimäiset ikkunat luovat tilaan aivan omanlaisensa juhlatunnelman.

Valkoinen Sali

Vailkuttaviin ja kookkaisiin tapahtumiin sopivassa juhlasalissa tilaa riittää ja esitystekniikka on huippuunsa hiottu. Täällä mistään ei tarvitse tinkiä ja tapahtumaasi syntyy aina arvokas tunnelma.

Vietä juhlasi Helsingissä upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat ja juhlasalit kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen juhlatilatarjontaan ja löydä juhlasalit, kartanot ja juhlapaikat. Varaa oikea tila helposti Venuu.fi:ssä – kaikki juhliisi verkossa.

Vi använder Venuu