Biletilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat biletilat Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Helsingin parhaat bilepaikat

Mistä löytää Helsingin parhaat biletilat ja bilepaikat?
Missä järjestää bileet omilla juomilla Helsingin seudulla?

Venuun helppokäyttöiselle sivustolle on kerätty satoja niin pienten (esim. 10-20 henkeä) kuin isojenkin (esim. 50-200 henkeä) bileiden järjestämiseen sopivia tiloja.

Helsingin keskustan kupeesta (esim. Kluuvi, Kamppi, Eira, Ullanlinna, Punavuori) löytyy paljon hienoja juhlapaikkoja, mutta upeita biletiloja löytyy myös askel tai kaksi keskustan ulkopuolelta. Alueilla kuten Lauttasaari, Jätkäsaari, Ruoholahti, Kallio, Vallila, Töölö, Hermanni, Kulosaari, Herttoniemi, Vuosaari, Itäkeskus, Munkkiniemi ja Pasila sijaitsee satoja bilepaikkoja ja juhlatiloja, joihin saa tuoda omat ruoat ja juomat – myös alkoholijuomat.

Biletilan vuokraaminen – mitä se maksaa? Helsingin seudulta löytyy valtava määrä huippulaadukkaita vaihtoehtoja eri hintakategorioista, joten bilepaikan vuokraamisesta ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Edulliset biletilat Helsingissä kustantavat lähtökohtaisesti n. 200-400€ ja keskitason vaihtoehdot n. 500-800€. Helsingin top 10 tai top 20 juhlatiloista haaveilevien kannattaa kuitenkin varautua isommalla budjetilla.

Venuusta löydät varmasti toiveitasi vastaavan biletilan niin synttäreille, polttareihin, pikkujouluihin, kesäjuhliin, illanviettoon kuin karonkkaankin. Tyylikkäät juhlatilat, huvilat ja kartanot, tilavat juhlasalit ja lounget, luksus saunaosastot, design kattohuoneistot ja loft-tilat – valikoimassa on jokaiselle jotakin. Varustelujen puolesta löydät biletilat isolla tanssilattialla, laadukkaalla äänentoistolla, karaokelaitteistolla, diskopallolla ja monilla muilla toivotuilla ominaisuuksilla.

Rajaa hakua osallistujamäärän, sijainnin, lisäkriteerien (esim. esteetön tila tai yöpymismahdollisuus) ja tilan tyypin kautta. Tutustu kriteerisi täyttäviin juhlatiloihin lisätietojen, kuvien ja muiden varaajien kokemuksien kautta. Kurkkaa tilojen varauskalenteri ja ota yhteyttä suoraan tilojen tarjoajiin ilman välikäsiä. Paras osa? Venuussa tämä kaikki on ilmaista! Maksat siis ainoastaan kohteen tarjoajalle – usein laskulla vasta juhlien jälkeen.

Bileett? Venuu!

Vi använder Venuu