Juhlatilat pääkaupunkiseutu

Löydä kaikki Pääkaupunkiseudun juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat juhlapaikat pääkaupunkiseudulla

Mistä löytää pääkaupunkiseudun parhaat juhlatilat? Venuusta löydät helposti ja luotettavasti parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot Helsingistä, Espoosta, Vantaalta ja Kauniaisista.

Helsingin seudulta ja pääkaupunkiseudun ympäristöstä löytyy tuhansia juhlatiloja. Venuu kokoaa ne näppärästi yhteen paikkaan, jotta sopivan juhlatilan löytäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen varaussivustosta löydät satoja laadukkaita ja uniikkeja juhlatiloja ympäri PK-seudun. Valikoima kattaa intiimit kabinetit, tunnelmalliset huvilat, design kattohuoneistot, rentouttavat saunaosastot, modernit loft-tilat, avarat juhlasalit ja viihtyisät ravintolat ja baarit. Muita tilatyyppejä ovat muun muassa jugend-huvila, merenrantahuvila, kartano, villa, salonki, kattoterassi, lounge, vip-tila, klubi, hotelli, yökerho, elokuvateatteri, galleria ja maatila. Erinomaisia vaihtoehtoja on siis niin 10, 20, 50, 100 kuin vaikka 200 hengen juhliin!

Onko juhlissa tarvetta pitopalvelulle (catering), anniskelulle (A-oikeudet) tai narikalle? Entä ovatko esimerkiksi karaoke, tanssilattia tai sauna elementtejä, joita juhlatilalta kaipaat? Hakua rajaamalla voit valita nämä ja monet muut vaihtoehdot, kuten, äänentoisto, videotykki, oma piha, puutarha, baaritiski, palju ja saunaosasto. Moniin tiloihin on sallittua tuoda omat juomat ja omat ruoat, minkä lisäksi myös yöpyminen onnistuu useissa juhlapaikoissa. Valikoimamme sisältää myös esteettömiä ja parkkipaikallisia tiloja.

Kuinka paljon juhlatilan vuokraaminen maksaa? Venuusta löytyy laaja kattaus eri budjetteihin sopivia juhlapaikkoja ja juhlahuoneistoja niin yksitys- kuin yrityskäyttöön. Oli tiedossa sitten karonkka, rippijuhlat, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, henkilöstöjuhlat tai rapujuhlat, erinomaisia vuokratiloja löytyy sekä pääkaupunkiseudun sydämestä että esimerkiksi 10km, 20km tai 50km säteellä PK-seudusta.

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua pääkaupunkiseudun juhlatilatarjontaan. Lue siis muiden käyttäjien arvosteluja, ihaile kuvia ja valitse omiin juhliisi paras vaihtoehto. Party on!

Vi använder Venuu