Kokoustilat pääkaupunkiseutu

Löydä kaikki pääkaupunkiseudun vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä pääkaupunkiseudun parhaat kokouspaikat

Kokoustilat pääkaupunkiseutu.

Mistä löytää pääkaupunkiseudun parhaat kokoustilat? Venuusta tietysti! Suomen suosituimman tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivuston kautta löydät satoja huippulaadukkaita vuokratiloja hiljaisista neuvotteluhuoneista uniikkeihin workshop-tiloihin ja valoisista seminaaritiloista esteettömiin kokoustiloihin. Sivulta löytyvissä kokouspaikoissa voit järjestää huikean yritystilaisuuden esimerkiksi 10, 20, 50, 100 tai jopa 500 hengelle Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Venuu tekee oikean kokoustilan valinnasta helppoa. Voit rajata hakua eri kriteereillä, selata kuvia ja arvosteluita kokoustiloista, vertailla hintoja ja lähettää tarjouspyyntöjä ja kyselyitä suoraan kohteiden tarjoajille. Palvelun käyttö on täysin ilmaista – maksat tilaisuuden kustannukset normaaliin tapaan suoraan tilan tarjoajalle varauksen yhteydessä tai vasta tilaisuuden jälkeen.

Suomen laajimmasta valikoimasta löydät erinomaiset kokouspaikat sekä pääkaupunkiseudun ytimestä että 10km tai 20km päässä keskustasta, jotka sopivat aina muutaman tunnin neuvotteluista koko viikonlopun kestävään seminaariin. Kattavat kokoushuoneet, edustustilat, auditoriot, saunalliset kokoustilat, workshop-tilat ja luokkahuoneet mahdollistavat ammattimaisten kokousten, työpajojen, workshopien, lanseerausten ja asiakastapaamisten järjestämisen. Monipuoliset varustelut (esim. videotykki, esitysnäyttö, valkotaulu, äänentoisto sekä striimausmahdollisuus) ja istumamuodot (mm. boardroom, teatteri, banketti ja u-muoto) varmistavat tilaisuuden kuin tilaisuuden onnistumisen.

Yrityskäyttöön sopivat tilat tarjoavat usein pelkän tilavuokran lisäksi myös muita palveluita. Kokouspaikat pitopalvelulla (catering) ovat pääkaupunkiseudulla yleisiä. Kokoushotellit esimerkiksi Helsingissä ja Espoossa yhdistävät yritystilaisuuden ja yöpymisen. Kokouspaketti taas yhdistää kaikki kaipaamasi kokous-, yöpymis- ja ruokailupalvelut yhdeksi vaivattomaksi kokonaisuudeksi.

Kattavassa ja inspiroivassa kokouspaikassa osallistujat voivat keskittyä itse asiaan, ilman että aikaa täytyy käyttää esimerkiksi kokous- ja esitystekniikan kanssa taistelemiseen. Venuun kautta varatessasi voit luottaa siihen, että kokoustila on kaikin puolin laadukas ja toimiva.

Kokoustila pääkaupunkiseutu – löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto ja varaa heti!

Jos Venuu on sinulle uusi, kurkkaa täältä, kuinka Venuu toimii!

Vi använder Venuu