Edulliset kokoustilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin edulliset kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • 6000+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Helsingin parhaat edulliset kokoustilat

Edulliset kokoustilat Helsinki – etsitkö tulevaan kokoukseen, seminaariin tai workshopiin halpaa vuokratilaa Helsingistä, joka on kuitenkin laadukas ja toimiva? Mutta mistä löytää edullinen kokouspaikka? Venuusta tietenkin! Venuu on Suomen suosituin tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivusto, jonka valikoimaan on kuratoitu Helsingin parhaat edulliset kokoustilat alueilta kuten Lauttasaari, Jätkäsaari, Ruoholahti, Kamppi, Punavuori, Eira, Katajanokka, Kruununhaka, Arabia, Hakaniemi, Kluuvi, Vallila, Kallio ja Ullanlinna.

Toimivat ja innostavat puitteet nostavat kokouksen uudelle tasolle. Tutustu korkealaatuisiin kokoustiloihin ja löydä hyvin varustellut neuvottelutilat, auditoriot, pienet ja isot kokoustilat, seminaaritilat, inspiroivat workshop-tilat, luksus edustustilat, konferenssikeskukset ja avarat luokkahuoneet, jotka sopivat hyvin niin 10, 50, 100 kuin 500 hengen tilaisuuksiin. Vuokraa pelkkä tila tai valitse esimerkiksi pitopalvelun (catering) tarjoava vaihtoehto tai kokouspaketti. Rajaa hakua, valitse mieleisesi lisäkriteerit ja löydä helposti omaan budjettiisi sopiva kokoustila!

Neuvottelut, kokoukset, workshopit, lanseeraukset, työpajat, hallituksen kokoukset, asiakastapaamiset ja muut yritystilaisuudet kannattaa järjestää tilassa, joka tukee innostusta, keskittymistä ja osallistujien energiatasoja. Helsingin laaja kokoustilavalikoima kuitenkin takaa sen, ettei ammattimaisesta kokousympäristöstä joudu maksamaan itseään kipeäksi. Venuusta löytyy myös pienen budjetin uniikit kokouspaikat, joiden varustelu ja ominaisuudet eivät kuitenkaan jätä kylmäksi. Valkotaulu, fläppitaulu, videotykki, esitysnäyttö, kokoustekniikka ja striimausmahdollisuus ovat yleensä saatavilla myös edullisissa tiloissa.

Jos toiveissasi on löytää edullinen kokoustila Helsingin keskustasta, tai alueilta kuten Töölö, Alppila, Hermanni, Kalasatama, Herttoniemi, Kulosaari, Itäkeskus, Vuosaari, Haaga, Malmi, Käpylä tai Munkkiniemi, olet oikeassa paikassa.

Venuun haussa selaat helposti satoja vaihtoehtoja, voit lukea muiden arvosteluja ja kokemuksia, voit tehdä suoran varauksen tai lähettää ilmaiseksi useampia tarjouspyyntöjä kaikkein mielenkiintoisimpiin kohteisiin. Tarjolla on paljon uniikkeja kokoushuoneita, esteettömiä kokouspaikkoja, workshop-tiloja, seminaaritiloja ja muita vaihtoehtoja, joita et löydä muualta! Venuussa näet kokoustilojen hintatiedot, laadukkaat kuvat ja varustelulistauksen, mikä tekee edullisen ja toimivan kokoustilan löytämisestä helppoa.

Löydä tarpeisiisi sopiva edullinen kokoustila ja buukkaa se kätevästi Venuusta – ilman lisämaksuja!

Vi använder Venuu