Kokoustilat Espoo

Löydä kaikki Espoon vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5400+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat kokouspaikat Espoossa

Hotelli Korpilampi / Kokoustilat

Monipuolinen ja nykyaikainen kokous- ja tapahtumahotelli tarjoaa modernit puitteet kokouspäivään! Avarat ja valoisat kokoustilat vaihtelevat 10 hengen tilosita aina 350 hengen auditorioon. Kokouspäivän jälkeen kelpaa rentoutua hotellin sauna- ja uima-allasosastolla!

Innovation Home Otaniemi / Tapahtumatila

Inspiroidu innovatiivisessa ympäristössä! Monipuolinen tila taipuu helposti monenlaisiin tarpeisiin – olipa sitten kyseessä tapahtuma tai kokous! Lisäkalusteet, tekniikan, tarjoilut, ohjelman ja virkistystoiminnan saatte kätevästi saman katon alta.

Sirpa's Villa

Energiaa luonnosta. Inspiraatio pääsee valloilleen, kun miljöö on näin rauhoittava! Tehokas kokouspäivä kutsuu keskelle hurmaavaa luontomaisemaa. Tilaa löytyy 8 hengelle ja majoitusmahdollisuuden ansiosta voitte viihtyä pidemmänkin aikaa! Viettäkää tehokas kokous upean metsän ja kallioiden ympäröimänä.

Technopolis Ruoholahti / Vesterbacka

Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevat raikkaan modernit kokous- ja seminaaritilat toivottavat sinut ja tiimisi tervetulleeksi upein merinäköaloin! Saatte käyttöönne huipputason palvelut aina uusimmasta kokousteknologiasta suussa sulaviin tarjoiluihin asti.

Regus Alberga / Koivu

Leppävaaran Sellon läheisyydessä sijaitseva kokoustila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi haastatteluiden, tapaamisten sekä palaverien järjestämiseen. Business Lounge -palveluiden ja työrauhan ansiosta tiloissa onnistuu myös pikainenkin työskentelyhetki.

Rongo-talo / seminaari-, kokous- & juhlatila

Kompakti ja monipuolinen kokoustila taipuu moneen! Seminaarit, neuvottelut tai työporukan tilaisuus – kaikki onnistuu! Tarjoilut päivän tapahtumaan tarjoaa tilan oma pitopalvelut.

Haltia Lake Lodge / NOOX meeting space

Irtiotto kaupungin hälinästä ja arjen harmaudesta! Vain puolen tunnin päästä Helsingin vilinästä löytyy upea maalaismainen tila Nuuksion järviylängön maisemissa. Moderni ja maanläheinen tila soveltuu 15-20 hengen kokouksiin!

Villa Elfvik / kokoustila Uuttu

Uniikki Jugend huvila hurmaa maalaisromanttisella sisustuksellaan ja monipuolisuudellaan! 15 hengen kokoustilasta löytyy kaikki tarvittava tehokkaan kokouksen pitämiseen. Kokouksen jälkeen on hyvä siirtyä nollaamaan mieli tiimin kanssa pihamiljööstä alkavalle luontopolulle.

Pidä tehokas kokous Espoossa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat kokoustilat ja kokouspaikat pienistä kokouksista isoihin seminaareihin ja konferesseihin asti. Paljon tiloja, joissa on sauna, langaton netti, fläppitaulu, videotykki ja muut kokoustarvikkeet. Tutustu monipuoliseen kokoustilatarjontaan ja varaa sopiva tila helposti Venuu.fi:ssä!

Vi använder Venuu