Cocktailtilaisuus Helsinki

Löydä kaikki Helsingin tilat cocktailtilaisuuteen Venuu.fi:stä

  • 5700+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Helsingin parhaat tilat cocktailtilaisuuteen

Liberty or Death

Palanen tunnelmallista Brooklynia – keskellä Erottajaa! Cocktaileihin vihkiytynyt Liberty or Death käyttää raaka-aineinaan vain itse valmistettuja raaka-aineita, jolloin maku on maksimissa ja hävikki minimissä! Tyylikäs cocktailtilaisuus odottaa ottajaansa.

Galleria Forum Box

Rouhea ja moderni taidegalleria on täydellinen tyylikkään cocktail-tilaisuuden miljöö! Suuri ja parhaimmillaan kuuden metrin korkuinen tilasijaitsee kätevästi Ruoholahdenrannassa!

Southpark Restaurant

Tunnelmallisen puistomiljöön kupeessa sijaitseva, charmikas ravintola tarjoaa huippupuitteet cocktailtilaisuudellesi. Tunnelmaa kohottaa hulppeat maisemat Koffin puistoon ja ekstra freesit cocktailit!

Lafter

Fennia-korttelin valoisa ja tyylikäs keidas, joka yhdistää lounaan ja after workin! Täällä järjestät 200 hengen cocktailtilaisuudet. Ravintolasalista on mahdollista varata myös pienempiä osia intiimimpiin tilaisuuksiin.

Crazy Wine

Leikkisän värikäs ravintola uutta pelkäämättömälle! Astetta luovempi cocktailtilaisuus järjestyy tässä viehättävän eloisan sisustuksen omaavassa tilassa. Räätälöitävissä olevat cocktailit tekevät tapahtumastasi asteen erityisemmän.

Tislaamo - Distillery Bar / Sali

Trendikkäällä Teurastamolla sijaitseva tislaamo tuntee cocktailit ja niiden teon. Hurmaava tehdasmiljöö on supertrendikäs ja lumoaa taatusti jokaisen vieraan! Järjestä siis ultratrendikäs cockailtilaisuus täällä!

Allas Sea Pool / Allas Seagrill

Parkkeeraa purtesi merellisen Helsingin ytimeen ja nauti modernista huipputilasta meriuimalan kupeessa. Täällä järjestyy cocktailtilaisuus, jota ympäröi skandinaavisen upea tyyli sekä 11/10 maisemat!

Bob's Laundry

Järjestä trendikäs cocktailtilaisuus tässä Punavuoren hittipaikassa! Rentoudu ja nauti uniikista tunnelmasa, samalla kun henkilökunta loihtii raikkaat drinkit ja suussa sulavat purtavat!

Järjestä trendikäs cocktailtilaisuus Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät Helsingin parhaimmat ravintolat, baarit, juhlatilat ja tapahtumapaikat cocktailtilaisuuksia varten. Tyylikkäitä ja uniikkeja ravintoloita, saleja ja baareja cocktailtapahtumaasi. Meiltä löydät myös catering kumppanin cocktailtilaisuuteen! Paljon eri tiloja joka makuun: trendikäs, moderni, iso, pieni, näyttävä, hillitty, intiimi, upea tai perinteinen – kaikki onnistuu. Tutustu Suomen monipuoliseen tarjontaan ja löydä uniikki ja toimiva tila cocktailtilaisuuteen helposti Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu