Cocktailtilaisuus Helsinki

Löydä kaikki Helsingin tilat cocktailtilaisuuteen Venuu.fi:stä

  • 5200+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Helsingin parhaat cocktailtilat

Liberty or Death

Palanen Brooklynia keskellä Erottajaa! Liberty or Death on vihkiytynyt coctaileihin. Raaka-aineina käytetään vain itse valmistettuja raaka-aineita, jolloin maku on maksimissa ja hävikki minimissä.

Story Kamppi / Lasikabinetti

Huippuravintolan intiimi lasikabinetti on täydellinen cocktailtilaisuudelle! Eläväinen miljöö, komeat maisemat Kampin ylle ja ykkösluokan tarjoilut.

Southpark Restaurant

Puistomiljöössä charmikkaan moderni ravintola, huippupuitteet cocktailtilaisuuteen. Mutkaton bistro, josta hulppeat maisemat Koffin puistoon. Täällä cocktailit maistuvat erityisen freeseiltä!

LUNGI Kortteliravintola

Rento lounge ja ravintola Ullanlinnassa kutsuu viihtymään cokctailien merkeissä. Harmonisen eloisa sisustus, persoonalliset yksityiskohdat ja rento tunnelma kruunaavat cocktailtilaisuuden.

Crazy Wine

Leikkisän värikäs ravintola uutta pelkäämättömälle. Astetta luovemmat cocktailit, viehättävän eloisa sisustus ja räätälöitävissä olevat cocktailit tekevät tapahtumastasi asteen erityisemmän.

Tislaamo - Distillery Bar / Sali

Trendikkäällä Teurastamolla sijaitseva tislaamo tuntee cocktailit ja niiden teon. Hurmaava tehdasmiljöö on supertrendikäs ja lumoaa jokaisen!

Allas Sea Pool / Allas Bistro & Lounge

Parkkeeraa purtesi merellisen Helsingin ytimeen ja nauti modernista huipputilasta meriuimalan kupeessa. Skandinaavinen, upea tyyli, maisemat 11/10!

Bob's Laundry

Punavuoren uusi hittipaikka coctaileille - täällä järjestät trendikkään tilaisuuden! Talo loihtii drinkit ja purtavat, sinä nautit tunnelmasta.

Pidä trendikäs cocktailtilaisuus! Venuu.fi:stä löydät kaikki Helsingin ravintolat, baarit, juhlatilat ja tapahtumapaikat cokctaileja varten. Tiloja löytyy sekä pieniin että isoihin cocktailtilaisuuksiin. Tyylikkäitä ja uniikkeja ravintoloita, kahviloita, saleja ja baareja cocktailtapahtumaasi. Meiltä myös catering kumppaniksi cokctailtilaisuuteen! Paljon eri tiloja joka makuun: trendikäs, moderni, iso, pieni, näyttävä, hillitty, intiimi, upea tai perinteinen – kaikki onnistuu. Tutustu Helsingin parhaisiin cocktailtilaisuuden tiloihin, ja löydä uniikki ja toimiva cocktailtila ja cocktailpaikka helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat