Cocktailtilaisuus Helsinki

Löydä kaikki Helsingin tilat cocktailtilaisuuteen Venuu.fi:stä

  • 4600+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Helsingin parhaat cocktailtilat

Viinikellari Eteläranta 16

Hämyisän ja tunnelmallisen viinikellarin syleilyssä pääsette porukkasi kanssa matkalle viinien maailmaan. Moderni, luksustason paikka yksityiseen elämykseen.

Story Kamppi / Lasikabinetti

Huippuravintolan intiimi lasikabinetti on täydellinen cocktailtilaisuudelle! Eläväinen miljöö, komeat maisemat Kampin ylle ja ykkösluokan tarjoilut.

Southpark Restaurant

Puistomiljöössä charmikkaan moderni ravintola, huippupuitteet cocktailtilaisuuteen. Mutkaton bistro, josta hulppeat maisemat Koffin puistoon. Täällä cocktailit maistuvat erityisen freeseiltä!

LUNGI Kortteliravintola

Rento lounge ja ravintola Ullanlinnassa kutsuu viihtymään cokctailien merkeissä. Harmonisen eloisa sisustus, persoonalliset yksityiskohdat ja rento tunnelma kruunaavat cocktailtilaisuuden.

Crazy Wine

Leikkisän värikäs ravintola uutta pelkäämättömälle. Astetta luovemmat cocktailit, viehättävän eloisa sisustus ja räätälöitävissä olevat cocktailit tekevät tapahtumastasi asteen erityisemmän.

Tislaamo - Distillery Bar / Sali

Trendikkäällä Teurastamolla sijaitseva tislaamo tuntee cocktailit ja niiden teon. Hurmaava tehdasmiljöö on supertrendikäs ja lumoaa jokaisen,

Allas Sea Pool / Allas Bistro & Lounge

Parkkeeraa purtesi merellisen Helsingin ytimeen ja nauti modernista huipputilasta meriuimalan kupeessa. Skandinaavinen, upea tyyli, maisemat 11/10!

Carelia

Ihastuttava klassikkoravintola ja entinen apteekki Carelia lennättää vieraasi Ranskan hurmaavaan bistroon. Täällä cocktailit maistuvat ekstratyylikkäiltä. Erinomaiset yhteydet kaupunkiin!

Pidä trendikäs cocktailtilaisuus! Venuu.fi:stä löydät kaikki Helsingin ravintolat, baarit, juhlatilat ja tapahtumapaikat cokctaileja varten. Tiloja löytyy sekä pieniin että isoihin cocktailtilaisuuksiin. Tyylikkäitä ja uniikkeja ravintoloita, kahviloita, saleja ja baareja cocktailtapahtumaasi. Meiltä myös catering kumppaniksi cokctailtilaisuuteen! Paljon eri tiloja joka makuun: trendikäs, moderni, iso, pieni, näyttävä, hillitty, intiimi, upea tai perinteinen – kaikki onnistuu. Tutustu Helsingin parhaisiin cocktailtilaisuuden tiloihin, ja löydä uniikki ja toimiva cocktailtila ja cocktailpaikka helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat