Hääpaikat Helsinki

Löydä kaikki vuokrattavat häätilat Helsingissä, jotka sallivat omat juomat ja tarjoilut

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Helsingin parhaat häätilat

Juhlahuone 146

Pienet ja intiimit häät suunnitteilla? Moderni ja tyylikäs Juhlahuone 146 Mannerheimintiellä on täydellinen valinta noin 30 hengen seurueelle. Tilassa on täysin varusteltu keittiö sekä astiasto 40 hengelle!

Lapinlahden Lähde / Puutarhapiha

Kaunis puutarhapiha historiallisen Lapinlahden vanhalla sairaala-alueella! Nykyisin alue on taiteen, kulttuurin ja hyvinvoinnin keskus, jonka kauniit rakennukset ja upea puisto hurmaa jokaisen. Lapinlahden Lähteen kautta voit vuokrata häihin myös telttoja, pöytiä, tuoleja ja tekniikkaa!

Pakinkylän VPK

VPK - tuo hääjuhlien klassikkomiljöö! Juhlatilassa järjestät noin 85 hengen häät. Täältä löytyy esiintymislava, keittiö sekä äänentoistolaitteisto. Pst. musiikki kovalla on ok!

Keltainen vaja, Vallisaari

Pinterest ja instagram-tunnelmaa huokuva keltainen vaja on taatusti tunnelmallinen hääpaikka! Pelkistetyn vajan voi koristella oman näköisekseen valoköynnöksin, kukin ja liinoin. Upea Vallisaari kutsuu kesähäihin!

Tekniikan museo / Energiasali

Suuri tyhjä industrial-henkinen tila tarjoaa upeat puitteet häille! Helsingin Vanhankaupungin koskella sijaitsevan Tekniikan museon Energiasaliin mahtuu parhaimmillaan jopa 300 vierasta. Loistavat kulkuyhteydet ja unohtumaton miljöö!

100 Monkeys

100 Monkeys on Aalto Cocktailin sekä WhisKY:n Otaniemessä sijaitseva yhteisprojekti, joka on nyt varattavissa myös häihin ja muihin yksityistilaisuuksiin. Järjestä tilaisuus uniikissa miljöössä, ja tuet samalla intohimoista opiskelijatoimintaa!

Teatteri Toivo

Ihanan persoonallinen, industrial-henkinen teatteritila taipuu moneen ja esiintymislava ohjelmanumeroitavartenkin löytyy valmiina. Täällä voit vapauttaa villeimmätkin häävisiot valloilleen!

Galleria Forum Box

Säväytä ja järjestä häät 300 m2 taidegalleriassa! Tämä rouhea ja avara galleria sijaitsee kätevästi Helsingin keskustassa, Ruoholahdenrannassa. Nämä häät muistetaan!

Häätilat Helsinki - omat ruoat ja juomat

Hakusessa omat ruoat ja juomat salliva häätila Helsingissä? Pitopalvelu (catering) häätilan kautta on monien ratkaisu hääjuhlan ruoka- ja juomapuolen hoitoon, mutta Helsingistä löytyy myös paljon hääpaikkoja, joihin saa viedä omat tarjoilut. Venuun kautta löydät helposti pääkaupunkiseudun parhaat häihin sopivat juhlatilat, joissa omien tarjoilujen järjestäminen on sallittu!

Omien ruokien ja juomien järjestäminen voi olla hyvä tapa säästää häiden budjettia esimerkiksi tilavuokraan, koristeluihin tai ohjelmanumeroihin – varsinkin jos mielessä on jo hyvä ja edullinen pitopalvelu. Esimerkiksi hyvin järjestetty hääbuffet toimii usein sekä pienemmissä (esim. 10-30 häävierasta) että isommissa (esim. 50-200 häävierasta) häissä. Boolia varten löytyy hyviä ohjeita netistä ja skumppapullojen avaaminen onnistuu varmasti tarvittaessa myös omin käsin!

Voit helposti rajata Venuun hakua näyttämään vain omat ruoat ja omat juomat sallivat hääpaikat Helsingissä. Samalla voit asettaa haulle myös muita lisäkriteereitä, kuten äänentoisto, mikrofoni, terassi, tanssilattia, videotykki, sauna ja palju. Jos tarve on löytää omat tarjoilut salliva esteetön häätila Helsingissä, myös näitä on listoilla paljon!

Kuinka paljon maksaa tilavuokra häätiloissa, joihin voit tuoda omat ruoat ja juomat? Venuun laajasta tilavalikoimasta löydät omat tarjoilut sallivat hääpaikat Suomenlinnasta, Punavuoresta, Ullanlinnasta, Kalliosta, Alppiharjusta, Pasilasta ja monilta muilta alueilta. Hintahaitari kattaa edulliset häätilat (250-700€) sekä suositut ja hintavammat paikat (1000-5000€).

Lauttasaari, Kulosaari, Munkkiniemi, Katajanokka, Kruununhaka, Kluuvi, Kamppi, Töölö, Vallila, Hermanni, Hakaniemi ja Vanhakaupunki – omat ruoat ja juomat (myös alkoholilliset juomat) sallivia häätiloja löytyy sekä pääkaupungin ytimestä että 10-20km Helsingin keskustasta. Tutustu valikoimaan ja löydä niin kevät-, syys-, talvi- kuin kesähäihinkin sopivat hurmaavat huvilat, avarat juhlasalit, viihtyisät lounget, hulppeat villat, valoisat galleriat, tilavat teatterit ja romanttiset kartanot.

Venuun käyttö on helppoa – ja ilmaista! Aseta haluamasi hakukriteerit (henkilömäärä, sijainti, tilan tyyppi, lisäkriteerit) ja selaa laadukkaita vaihtoehtoja. Järjestä kriteerisi täyttävät hakutulokset esimerkiksi halvimmasta kalleimpaan ja klikkaa auki itsellesi kiinnostavilta vaikuttavat häätilat. Katsele kuvia, lue muiden häiden järjestäjien arvosteluita ja kokemuksia, sekä lähetä palvelun kautta ilmaiset kyselyt tai varauspyynnöt suoraan tilojen vuokraajille. Vuokrauspäätöksen tehtyäsi maksat ainoastaan suoraan tilan vuokraajalle (esimerkiksi laskulla tilaisuuden jälkeen) – Venuu ei peri välistä mitään erilliskustannuksia.

Kurkkaa samalla sivustolta löytyvät hääbändit, hää-DJ:t, hääkuvaajat ja muut palvelut, joiden avulla häiden järjestäminen on helpompaa. Häät? Venuu!

Meihin luottavat