Saunatilat pääkaupunkiseutu

Löydä kaikki pääkaupunkiseudun saunatilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Saunatilat pääkaupunkiseutu – löydä pääkaupunkiseudun parhaat saunatilat

Roba Lounge

HELSINKI Tyylikäs kokous-, edustus-, juhla- ja saunatila vaativimpaan makuun aivan Helsingin ytimessä. Tämän saunatilan tähtenä on huippuluokan 70" näytöt, joita voi seurata sekä oleskelutilan että saunan puolelta! Tuo omat ruoat ja omat juomat tai tilaa pitopalvelu hoitamaan tarjoilut puolestanne. Parhaimmillaan paikalle mahtuu jopa 50 henkeä!

Ravintola Backas / Tiilitehtaan Sauna

VANTAA Viihtyisä ja tunnelmallinen saunatila tiimille tai vaikka kaveriporukalle monenlaiseen illanviettoon. Järjestitpä sitten pikkujoulut tai synttärit, tämä on siihen oiva kohde. Tilaan kuuluu myös terassi, joka on vain teidän käytössänne! Ruoka- ja juomatarjoilut järjestyvät suoraa Ravintola Backaksen keittiöstä.

Saunat.fi Tapiola

ESPOO Super tyylikäs saunatila aivan Tapiolan metroaseman välittömässä läheisyydessä – helppo saapuminen on siis taattu! Tilassa saunoo ja viettää iltaa mukavasti jopa 30 henkeä, aina klo 06 asti. Suurista ikkunoista sekä omalta terassilta aukeaa upeat maisemat Tapiolan ylle. Oli kyseessä sitten valmistujaiset, synttärit, polttarit tai vaikka tiimi-ilta, viihdytte täällä taatusti!

Ravintola Gatehouse / Edustus Lounge ja sauna

HELSINKI Wau mitkä maisemat! 13. kerroksen super tilavalla kattoterassilla kelpaa viettää iltaa tai juhlistaa tärkeää päivää omalla porukalla. Upea lounge sopii jopa 40 hengelle ja tyylikäs saunatila täydentää kokonaisuuden. Ruokatarjoilusta ei tarvitse huolehtia, sen taikoo paikalle Gatehousen oma keittiö! Tilaan voi tuoda omat juomat.

Rosbacka / Sauna

VANTAA Ihanaa maalaistunnelmaa lähellä kaikkea! Tunnelmallinen perinnesauna kattaa saunatilan lisäksi lounge-tilan sekä tilavan terassin paljuineen. Puulämmitteisen saunan pehmeisiin löylyihin mahtuu kerrallaan jopa 10 henkeä ja paljun lämpöihin 6. Viereisessä grillikodassa voitte kokata myös illan tarjoilut! Tänne voitte tuoda siis omat ruoat ja juomat.

Rongo-talo / Sauna ja takkahuone

ESPOO Mankkaalla sijaitseva saunatila on omiaan pienempien porukoiden rennoissa saunailloissa – niin juhlassa kuin arjessa. Tilava sauna ottaa lauteilleen kuitenkin jopa 15 henkeä kerrallaan! Takkahuone tarjoilee mukavan paikan jatkaa iltaa myös löylyjen jälkeen. Suuresta, 60" televisiosta katsoo niin urheilupelit kuin elokuvat. Anna pitopalvelun hoitaa tarjoilut tai tuo ne paikalle itse!

Saunatilat pääkaupunkiseutu – löydä parhaat saunatilat! Suomessa on arviolta yli kolme miljoonaa saunaa, mutta mistä löytää parhaat yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokrattavat saunatilat? Vastaus: Venuu. Suomen suosituimman juhla- ja saunatilojen varaussivuston valikoimaan on kuratoitu parhaat vuokrasaunat pohjoisesta etelään ja lännestä itään.

Venuu.fi:stä löydät kaikki tilaussaunat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Meiltä löydät myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat juomat ja omat ruoat.

Venuusta löytyy satoja eri kokoisia saunatiloja ympäri Suomen. Saunan koon lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tilojen varustelusta.

Jos illan aikana on tarkoitus tehdä muutakin kuin heittää löylyä, hakua rajaamalla voit valita saunatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet. Usein toivottuja asioita ovat esimerkiksi videotykki, äänentoisto, karaoke, anniskelulupa (A-oikeudet), pitopalvelu (catering), omat ruoat, omat juomat ja yöpymismahdollisuus.

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua saunatiloihin, selailla eri vaihtoehtoja ja tsekata parhaat ja edulliset:

  • puusaunat
  • savusaunat
  • sähkösaunat
  • höyrysaunat
  • infrapunasaunat
  • saunalautat
  • saunaravintolat

Venuun valikoimasta löydät saunatilat niin hyvien kulkuyhteyksien varrelta kuin luonnon helmasta esimerkiksi järven, joen tai meren rannalta.

Venuu.fi:stä löydät saunatilat jokaiseen tarpeeseen!

Katso myös:We use Venuu