Huvilat ja kartanot Uusimaa

Löydä kaikki Uusimaan vuokrattavat huvilat, villat ja kartanot helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Uudenmaan parhaat huvilat ja kartanot

Villa Björkbacken

NUMMELA. Modernin tyylikkäästi sisustettu Villa Björkbacken on huvila vertaansa vailla! Villa on täydelinen vaihtoehto rentoon kokoustamiseen, ihaniin juhliin ja jopa pidempään viipymiseen. Matkaan on vain reilu 30min Helsingistä. Piha sekä terassi alue grilleineen ja paljuineen tuo ihanasti lisää tilaa juhlille! Huvilasta löytyy myös sauna halukkaille sekä majoitustilat 14 hengelle. Villaan voit tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut, mutta halutessanne voi paikalle tilata myös pitopalvelun.

Hotelli Hirvihaaran Kartano / Juhla- ja kokoustilat

MÄNTSÄLÄ. Kerrassaan upea Hotelli Hirvihaaran Kartano tarjoaa juhlapuitteet, jotka on kuin sadusta! Kartanoon sisältyy myös sauna sekä useampi kokoustila, mutta sen ehdoton tähti on mieletön lasipaviljonki, johon sopii ruokailemaan jopa 170 henkeä sekä seisovaan tilaisuuteen 300. Hotellissa on yhteensä 40 huonetta, joten osa vieraista voi halutessaan jäädä myös yöksi. Hurmaavaa pihapiiriä voi myös hyödyntää lisätilana juhlissa! Tarjoilut järjestyvät juhlaan helposti kartanon puolesta.

Palsta Kirkkonummi / Päätalo

KIRKKONUMMI. Upean skandinaavisen modernilla tyylillä viimeistelty huvila Palsta, taipuu näppärästi pienempiin kuin hieman isompiinkin tilaisuuksiin. Kirkkonummella sijaitseva huvilakokonaisuus sisältää päärakennuksen, saunatilat, vierastalon sekä makuuaittoja. Huvilan päätaloon sopii parhaiten noin 40 hengen kokoontumiset ja juhlat. Oma ranta meren äärellä, viihtyisä piha sekä tenniskenttä ovat myös vieraiden käytössä. Ruokailu järjestyy Palstan toimesta, mutta juomat voi tuoda itse.

Björkhem

VANTAA. Tämä ihana puuhuvila kätkee sisäänsä tunnelmallisen juhlasalin, joka on erityisesti parhaimmillaan kesähäissä sekä muissa juhlissa! Parhaimmillaan huvilaan sopii jopa 100 henkeä istuvaan tilaisuuteen. Tilaan voi sekä omat juomat että ruoat – ison keittiön ansiosta tarjoilut mahtuu säilömään koko porukalle. Halutessaan Björkhemin huvilan voi vuokrata koko viikonlopuksi, jolloin paikkoja voi tulla valmistelemaan rauhassa jo edellisenä päivänä ja juhlapäivänä ei tarvitse murehtia siivouksesta.

Koiviston Huvila

ESPOO. Hurmaava Koiviston Huvila Espoon Nuuksiossa järven rannalla huokuu historiaa, mutta ei tingi kuitenkaan moderneista puitteista. Useista huoneista suurin on huvilan pääsali, johon sopii kahden pitkän pöydän ääreen istumaan yhteensä 24 henkeä. Seisovissa tilaisuuksissa sopii huvilalle noin 40 henkeä. Huvilasta voi vuokrata vain yksittäisen huoneen tai koko rakennuksen omaan käyttöön, jolloin käytössä on myös huvilan viihtyisä puutarha sekä kaksi rantasaunaa. Huvila toimii tilausravintolana, joten tarjoilut tulevat talon puolesta.

Wiurilan kartano

HALIKKO. Hulppean Wiurilan kartanon keskiössä on C.L. Engelin suunnittelema talouskeskus, johon sisältyy upea juhlasali, kaksi kabinettia sekä ravintola terasseineen. Aivan Salon kupeessa sijaitsevasta kartanosta löytyy siis taatusti puitteet juhlaan kuin juhlaan. Ainutlaatuinen luonnon ympäröimä kartanomiljöö tarjoaa maisemat niin merelle, golfkentälle kuin upeaan ruusutarhaan. Tämä uniikki kohde sopii loistavasti niin yksityisiin kuin yritysten tapahtumiin, joiden järjestämisessä kartanon osaava henkilökunta on apuna!

Pinecrest Villa

PORVOO. No nyt on! Tästä ei huvila – tai ehkäpä linna – juuri uniikimmaksi muutu. Emäsalon saarella Porvoossa sijaitseva häikäisevä huvila on unelmien kohde myös juhliin niin perheen, kaveriporukan kuin tiiminkin kesken! Huvilalle voi jäädä viettämään iltaa saunoen sekä merimaisemista nauttien, ja 8 henkeä sopii myös yöpymään. Oleskelutilojen ja saunan lisäksi huvilan puitteisiin kuuluu uima-allas sekä biljardihuone. Lisäksi erilaisten vesiaktiviteettien järjestämien onnistuu helposti Pinecrestin henkilökunnan avulla! Paikalle voi tuoda omat tarjoilut.

Vietä juhlat luksus huvilassa, upeassa kartanossa, linnassa tai viehättävässä villassa Uudellamaalla! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia kartanoita, villoja ja huviloita moniin tarpeisiin: vietä kesäjuhlat, virkistyspäivät, valmistujaiset, häät tai syntymäpäiväjuhlat unohtumattoman kauniissa ja luonnonläheisessä tilassa. Huvilan vuokraus on nappivalinta tapahtumaan, joihin ei halua perinteistä juhlasalia, mutta juhlallinen tila löytyy ja ruokailu pöytien ääressä onnistuu. Usein huvila tai kartano koostuu useammasta huoneesta tai tilasta, joita voi hyödyntää omien tarpeiden mukaan. Moniin vuokrattaviin huviloihin ja kartanoihin voit tuoda itse ruoka- ja juoma tarjoilut, mutta halutessasi sellaisiakin löytyy, joissa pitopalvelu järjestyy talon puolesta eikä itse tarvitse murehtia tarjoilujen järjestämisestä. Useat huvilat ja kartanot tarjoavat myös mahdollisuuden majoittumiseen, jolloin juhlaseurue voi illan päätteksi jäädä paikalle yöpymään. Juhli siis elämän merkkihetkiä ikimuistoisen kauniissa miljöössä ja vuokraa huvila tai kartano seuraaviin kinkereihin! Tutustu laajaan tarjontaan ja varaa helposti Venuu.fi:stä!

We use Venuu