Huvilat ja kartanot juhliin

Löydä kaikki vuokrattavat huvilat, villat ja kartanot helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat huvilat ja kartanot

Ala-Lemun Kartano

KAARINA. Loistokas kartano aivan Turun kupeessa on lyömätön valinta juhliin ja häihin! Istuviin tilaisuuksiin sopii juhlimaan jopa 100 henkeä, joista 50 voi halutessaan myös yöpyä kartanolla. Aivan ihanalla, tilavalla puutarhalla varustettu kartano tuo kesäisin mukavasti lisätilaa. Tänne voit tuoda omat ruoat ja juomat!

Westankärrin kartano

KEMIÖNSAARI. Valoisat ja kauniit tapahtuma- ja juhlatilat jopa 300 hengen tilaisuuksiin! Tämä upea, maalaisromanntinen kartano ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Tarjoilut järjestyvät talon puolesta, joten voit itse keskittyä vain nauttimaan! Kartanon viihtyisä pihapiiri on ihana lisä kesän juhliin.

Tilaisuus Villa Sofia

TAMPERE. Vietä tunnelmallinen juhla aivan Tampereen keskustassa! Elegantti Villa Sofia tarjoilee juhlapuitteet 75 hengelle istuen ja jopa 120 hengelle cocktail-tilaisuuteen. Huvilan kattaukseen kuuluu myös puutarha, laadukas äänentoisto ja ensiluokkainen palvelu. Ruokatarjoilut järjestyvät talon puolesta, mutta juomat voit tuoda paikalle itse!

Villa Stenberg

LOHJA. Kerrassaan upea huvila järven rannalla yksityis- ja yritystilaisuuksiin! Lohjanjärven rannalla sijaitseva huvila sisältää kaiken tarvittavan: maijoitustilat, saunaosasto poreammeella, palju, hyvin varusteltu keittiö ja ihana piha-alue. Sijainti 45 minuutin päässä Helsingin keskustasta on vain piste i:n päällä!

Hatanpään kartano

TAMPERE. Pirkanmaan komein kartano on näyttävä juhlapaikka elämäsi isoihin juhliin. Laadukkaat, hulppeat puitteet jakautuvat kahteen kerrokseen sekä useampaan saliin, joita voi yhdistellä juhlien tarpeiden mukaan. Kesäisin juhlakäytössä on myös kartanon upea puutarha, jossa on järjestetty tapahtumia jopa 600 hengelle – tilaa siis riittää!

Villa Degerby

DEGERBY. Ah, Suomen maalaismaisemaa parhaimmillaan! Luonnon ympäröimä huvila on oikea kaunotar, ja kuin tehty yksityisjuhliin! Pienessä maalaispitäjässä viihdyt pidempäänkin: täysin varustellusta ja upeasti entisöidystä hirsihuvilasta löytyy mm. puinen pizzauuni sekä poreallas pihalta, josta maisemat aukeavat peltomaisemiin.

Villa Furuvik

HELSINKI. Meren rannalla sijaitseva ihastuttava huvila on niin sisältä kuin ulkoa kaunis kuin karkki! Laajasalon Jollaksessa, vain kivenheiton päässä keskustasta sijaitseva villa on omiaan juurikin juhlissa ja tapahtumissa aina häistä syntymäpäiviin. Viihtyisä pihapiiri tuo ihanasti lisää juhlatilaa ja rennommissa juhlissa voi juhlakansa viettää iltaa myös oman saunan löylyissä.

Villa Helmi

ESPOO. Ainutlaatuinen kelluva huvila odottaa vieraitaan Keilasatamassa! Loistavat kulkuyhteydet, kompakti villa, jossa kokoustat, kokkaat, juhlit ja yövyt kuin luksushotellissa konsanaan. Huvilan moderni ilme sekä upeat maisemat merelle ihastuttaa vieraan kuin vieraan! Tuo omat tarjoilut tai anna pitopalvelun ottaa homma haltuun. Tänne voit tuoda myös omat juomat!

Vietä juhlat upeassa kartanossa tai viehättävässä villassa! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia kartanoita, villoja ja huviloita moniin tarpeisiin: kesäjuhlat, virkistyspäivät, valmistujaiset, häät tai syntymäpäiväjuhlat. Venuussa voit helposti rajata hakua esimerkiksi paikkakunnan tai kaupunginosan perusteella. Jos sopivaa huvilaa tai kartanoa ei tunnu löytyvän ensisijaiselta sijainnilta, kannattaa kurkata myös lähialueiden tarjontaa – täydellinen tila omia juhlia varten saattaa löytyä myös hieman kauempaa. Hakua kannattaa rajata myös juhlien vieraslistan perusteella. Jos vieraita on tulossa esimerkiksi 100, ei aikaa kannata tuhlata selaamalla 10, 20 tai 50 hengen huviloita. Liian isojakaan kartanoita ei kuitenkaan välttämättä kannata priorisoida: esimerkiksi 50 tai 100 hengen juhlat 200 tai 500 hengen hulppeassa kartanossa tulevat varmasti tuntumaan liiankin väljiltä – ja lisäksi maksat ekstraa käyttämättä jäävistä neliöistä. Vietä ikimuistoiset juhlat kauniissa kartanomiljöössä tai unelmiesi huvilassa: Tutustu laajaan tarjontaan ja varaa helposti Venuu.fi:stä!

We use Venuu