Catering ja pitopalvelu

Löydä kaikki Suomen pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service where you will find easily event spaces, meeting rooms, saunas and catering.

Löydä Suomen parhaat pitopalvelut

Holiday Bar Catering

Säväytä tilaisuudessasi Holidayn näyttävillä, värikkäillä ja makurikkailla annoksilla! Annokset valmistetaan korkealaatuisimmista raaka-aineista, ravintolan reseptejä hyödyntäen.

View prices and more information

Tårget Catering

Tårgetin annoksista huokuu sekä maailmalta haettu inspiraatio että skandinaavisen keittiön kirkkaat maut. Tårgetin oma leipuri saa myös loihdittua herkullisia kakkuja ja muita leivonnaisia!

View prices and more information

Ninan Keittiön Catering / Tampere

Rakkaudella tehtyä ruokaa yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat niin omissa ravintoloissaan kuin asiakkaan tiloissakin.

View prices and more information

Top Lounges

Top Loungessa onnistuu räätälöidyt kokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella. Tarjoilujen lisäksi järjestyy kalusteet, henkilökunta, somistukset sekä logistiikka. Löydä myös ohjelmapalveluita!

View prices and more information

Pure Dining

Ihastuta tilaisuutesi osallistujia moderneilla ja pohjosmaisilla annoksilla! Lautasilla korostuu visuaalisuus sekä sesongin mukaisia raaka-aineita.

View prices and more information

Soupster Catering

Nuorekkaan meiningin omaava Soupster taikoo laadukasta ruokaa ja räätälöityjä menukokonaisuuksia – aitoja asiakaskohtaamisia arvostaen.

View prices and more information

Share Catering

Räätälöityjä ja laadukkaita makuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Vaativatkaan tilanteet eivät hätkäytä näitä ammattitaitoisia kokkeja tai pätevää tarjoiluhenkilökuntaa!

View prices and more information

Coconut Street Catering

Eksoottisiin Aasian makuihin erikoistunut catering toteuttaa annokset autenttisella tyylillä tuoreista raaka-aineista. Valitse valmiista menu-suosituksista tai räätälöi toiveidesi mukaan!

View prices and more information
Löydä catering juhliin, häihin, kokouksiin tai muuhun tilaisuuteen! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, muistojuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, yritystilaisuuteen, kokouksiin, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!