Edulliset häätilat Helsinki

Löydä kaikki edulliset häätilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat häätilat

Ekberg Extra

Mikäli etsitte ylellisyyttä ja arvokkuutta häätilaltanne – tämä on tarkoitettu teille! Parkettilattia, kauniit kakluunit ja Bulevardille avautuva näkymä antaa tilalle arvokkaan ja juhlallisen tunnelman.

Läntinen Satamavaja, Vallisaari

Vallisaaren rustiikkinen unelma pitää tunnelman kohdillaan koko tilaisuuden ajan. Tila sopii pienistä n. 10 henkilön häistä aina reilu 70 henkilön illallisiin.

Studio Skaala

Boheemi, 1900-luvun alun tehdasrakennus Helsingin Konepajalla on upea! Helposti räätälöitävässä tilassa saat vaivattomasti tuotua hääpäivän visiosi henkiin!

Suomenlinna / Myllysali

Taatusti tunnelmallinen juhlatila kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista! Kauniin, holvatun Myllysalin suuret ikkunat tuovat avaruutta ja raikkautta hääjuhlaan.

Pakin talo

Maanläheistä häätunnelmaa Helsingissä! Tuo omat hääruoat ja juomat: täältä löytyy valmiina astiasto 60 hengelle. Kesäaikaan häät voi levittäytyä Pakin talon ihanaan pihapiiriin!

Il Canto -sali

Hyvien kulkuyhteyksien äärellä, Kulosaaren metroaseman lähellä sijaitsevassa juhlasalissa voit järjestää perinteiset häät. Täällä on kaikkea mitä häihin tarvitaan: pitkät pöydät, hyvä tekniikka, flyygeli ja keittiö astioineen!

Galleria Pirkko-Liisa Topelius

Häät galleriassa? Sano tahdon suurten taiteilijoiden teosten ympärillä. Galleria on taatusti uniikki hääpaikkavalinta, ja kukkaro ei kevene liikaa, sinne tänne saa tuoda omat ruoat ja juomat.

Ylistalo / Sali

Helsingin Laajasalossa sijaitseva Ylistalo on rakennettu 1804 ja onkin Helsingin neljänneksi vanhin puutalo upeassa kartanopuistoympäristössä. Täällä järjestät häät 40 hengelle!

Edulliset häätilat Helsinki

Mistä löytää edullinen häätila Helsingissä? Häätilan vuokraaminen pääkaupunkiseudulla voi ajatuksen tasolla tuntua kalliilta, mutta huippulaadukkaita hääpaikkoja löytyy Helsingin alueelta myös edulliseen ja budjettiystävälliseen hintaan.

Mikäli häätilan vuokrauksessa haluaa nipistää pennin jos toisenkin, kannattaa erityistä huomiota kiinnittää muutamaan asiaan. Näistä ensimmäinen on häätilan sijainti. Vaikka Helsingin keskustan (esim. Punavuori, Ullanlinna, Kamppi, Kruununhaka) häätilat kattavat myös edullisia vaihtoehtoja, usein ydinkeskustan ulkopuolelta (esim. Kulosaari, Vallila, Hermanni, Haaga, Vanhakaupunki) voi löytää laadukkaita hääpaikkoja edullisemmalla. Keskustan seudun häätilat ovat yleensä myös erittäin kysyttyjä, mikä nostaa niiden hintaa entisestään.

Selvää rahaa voi säästää myös mitoittamalla vuokrattava tila omiin tarpeisiin. Onko juhliin tulossa 10, 20, 50, 100 vai 200 häävierasta? Häätila kannattaa valita siten, että sen kapasiteetti on mahdollisimman lähellä vieraiden määrää. Isossa tilassa mahtuu hyvin viettämään hääjuhlaa, neliöiltään turhan iso tila näkyy myös vuokran hinnassa.

Omaan budjettiin sopivan hääpaikan löytämistä voi sujuvoittaa myös kiinnittämällä huomiota tilan varusteluun ja ominaisuuksiin: usein erityisominaisuudet (esim. saunaosasto, palju, iso tanssilattia, esiintymislava, parkkipaikka) nostavat vuokran hintaa, joten omiin häihin tarpeettomista varusteluista ei kannata maksaa ekstraa.

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa pelkän tilavuokran lisäksi miettiä myös tarjoilujen järjestämistä. Onko mielessä jo jokin tietty pitopalvelu, jonka kautta häiden ruoat ja juomat on tarkoitus järjestää? Jos ei, niin kannattaa mietintämyssyssä pitää Helsingin häätilat omalla pitopalvelulla, sillä ne pystyvät usein tarjoamaan kustannustehokkaita paketteja tilavuokran yhteydessä.

500-1000€ panostamalla avautuu jo paljon vaihtoehtoja kuten kabinetti, villa, ravintola, juhlasali, baari, kellari ja lounge. Edullisia syys-, talvi-, kevät- ja kesähäihin sopivia vaihtoehtoja löytyy Helsingin alueilta kuten Katajanokka, Kallio, Jätkäsaari, Ruoholahti, Malmi, Kalasatama, Alppila, Käpylä, Hakaniemi, Herttoniemi ja Vuosaari – myös kirkkojen ja vihkipaikkojen läheisyydestä.

Venuun käyttö on täysin ilmaista. Voit helposti rajata hakua esimerkiksi sijainnin, tilan kapasiteetin ja lisäkriteerien (esim. esteetön häätila) avulla. Järjestä kriteerisi täyttävät tilat esimerkiksi edullisimmasta kalleimpaan ja kurkkaa upeiden tilojen kuvat sekä hinta- ja lisätiedot. Lue muiden häiden järjestäjien arvosteluja ja kokemuksia hääpaikoista ja lähetä ilmaiseksi tarjouspyyntöjä mielenkiintoisille kohteille. Venuun käyttö on täysin ilmaista – maksat tilavuokran suoraan kohteen tarjoajalle, yleensä laskulla.

Häät? Venuu!

We use Venuu