Häätilat Tampere

Löydä kaikki Tampereen vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Tampereen parhaat hääpaikat

Häätilat Tampere? Täältä löytyy!

Mistä löytää Tampereen parhaat hääpaikat? Missä järjestää upeat ja romanttiset häät 10, 20, 50, 100 tai jopa 200 hengelle Tampereen seudulla? Venuu on Suomen suosituin tapahtuma- ja häätilojen varaussivusto, jonka kuratoidusta valikoimasta löydät helposti eri budjetteihin sopivat häätilat Tampereen ydinkeskustasta tai vaikka 10-20km säteellä kaupungista.

Tampereen seudulta löytyy valtava määrä laadukkaita häihin sopivia juhlatiloja. Venuusta löydät uniikit häätilat alueilta kuten Finlayson, Pispala, Pyynikki, Tammela, Kaleva, Hervanta, Pirkkala, Kalevanharju, Ratina, Tammerkoski, Kyttälä, Jussinkylä, Tulli, Amuri ja Härmälä.

Alla neljä kysymystä, joita häätilaa etsiessä kannattaa miettiä.

1. Kuinka iso budjetti häätilan vuokraamiseen kannattaa varata?
Edulliset häätilat Tampereen alueella ovat lähtökohtaisesti tilavuokran osalta hintahaarukassa 350-600€. Tampereen suosituimmat ja isommat häätilat luonnollisesti verottavat lompakkoa enemmän. Hintaan vaikuttaa tietenkin se, onko kyseessä pelkkä tilavuokra vai kokonaispaketti, johon kuuluu myös tarjoilut. Venuun kautta voit lähettää tarjouspyyntöjä tilojen tarjoajille ilmaiseksi, joten hinnoitteluun ei liity epävarmuutta.

2. Millainen häätila sopisi omiin häihin kaikkein parhaiten?
Koko, sijainti, tilan tyyppi – häätiloja on moneen eri lähtöön. Valikoimasta löydät sekä pienet että isot häätilat. Hienoja hääpaikkoja on niin Tampereen keskustassa kuin sen ulkopuolellakin – myös Tampereen tuomiokirkon ja muiden kirkkojen läheisyydestä. Selaa Tampereen häätilatarjontaa ja löydä viihtyisät huvilat, persoonalliset villat, urbaanit loft-tilat, tyylikkäät kabinetit, avarat juhlasalit, valoisat lounget, jugend-huvilat, luksus hotellit, rustiikkiset maatilat ja laadukkaat ravintolat. Voit helposti rajata Venuun hakua lisäkriteerien avulla, mikä tekee unelmien hääpaikan löytämisestä helpompaa.

3. Miten häiden tarjoilut järjestetään?
Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa häitä, joten tarjoiluihin kannattaa todellakin panostaa. Laadukas häämenu tilan oman pitopalvelun kautta, vai ulkopuolinen catering? Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja! Venuusta löydät Tampereen lukuisat häätilat omalla pitopalvelulla ja A-oikeuksilla, mutta myös ulkopuolisen cateringin sallivat hääpaikat.

4. Millaisia varusteluja ja ominaisuuksia häätilalla tulisi olla?
Tarjoilujen ohella oleellinen osa onnistunutta hääjuhlaa on hääpaikan varustelu. Jos tarkoitus on pistää jalalla koreaksi, kannattaa ehdottomasti valita häätila tilavalla tanssilattialla. Laadukas äänentoisto menee häissä harvoin hukkaan, mutta esimerkiksi piano ja taitava pianisti voivat tuoda häihin täysin uusia melodisia ulottuvuuksia. Piha tai puutarha sen sijaan on huikea lisä etenkin kesähäihin. Haun lisäkriteerien avulla voit valita nämä ja monet muut varustelut ja ominaisuudet.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, joten sivuston kautta häätilan varatessasi et maksa mitään piilokustannuksia. Anna siis Venuun auttaa sinua löytämään unelmiesi hääpaikka!

Ja vielä: jos tarve on löytää hääpaikan lisäksi esimerkiksi hääkuvaaja, hääbändi tai hää-DJ, voit varata nekin kätevästi tilan kylkeen Venuun kautta. Samoin koristeluun liittyvät yksityiskohdat (mm. ilmapallot ja kukat) pystyt helposti hoitamaan Venuun sivuilta.

We use Venuu