Kokoustilat

Löydä kaikki parhaat vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat kokoustilat

HUONE Kamppi / Leikkikenttä

HELSINKI Jos ajatus ei kokouksessa kulje muuten, laske alas liukumäkeä ja mieti sitten uudelleen. Eloisa, toimiva kokoushuone pienelle porukalle Helsingin ytimessä.

Suomenlinna / Piirtämö

HELSINKI Sympaattisen kahvilan yläkerrassa sijaitseva entinen piirtämö hurmaa valkoisilla lautalattioillaan ja Suomenlinnan lyömättömällä meritunnelmalla. Ideaali workshopeihin!

Saunat.fi Tapiola

ESPOO Erinomaisten kulkuyhteyksien päässä sijaitseva moderni ja tyylikäs kokous- ja saunatila, jossa vietät kokouspäivän mukavasti.

Sarvikota

MÄNTSÄLÄ Elämykselliseen kokoukseen sopii lumoava kota metsän keskellä. Pyöreä kota kokoaa porukan yhteen, nauti päivän päätteeksi eräretkestä ja nokipannukahveista samaan syssyyn.

Ravintola Anna / Ravintolasali

JYVÄSKYLÄ Tyylikäs tila suuremmille kokouksille kaupungin sykkeessä. Helposti muunneltavaan tilaan saa tarjoilut suoraan Ravintola Annasta, eli kokouksen järjestäminen täällä on todella kätevää.

NOOA / Kabinetti

TURKU Aurajoen varrella silmä lepää ja ajatus kulkee. Yksityinen, moderni kokouskabinetti herkullisia herkkuja tarjoilevan ravintolan yhteydessä. Kokoustarjoilut – check!

MOW Supernova / Leeloo

TAMPERE Värikäs ja kompakti kokoustila trendikkään coworkingtilan yhteydessä on täydellinen ja toimiva paikka luoville palavereille.

Sokos Hotel Vaakuna / Luova Huone Renki

HÄMEENLINNA Leikkisä ja valoisa luova huone sykkii energiaa. Nykyaikainen tekniikka yhdistettynä muuntautumiskykyiseen kalustukseen toimii aina.

Kokoustilat – mistä löytää Suomen parhaat kokoustilat? Venuusta tietysti! Suomen suosituimman tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivuston kautta löydät satoja huippulaadukkaita vuokratiloja hiljaisista neuvotteluhuoneista uniikkeihin workshop-tiloihin ja valoisista seminaaritiloista esteettömiin kokoustiloihin.

Venuu tekee oikean kokoustilan valinnasta helppoa. Voit rajata hakua eri kriteereillä, selata kuvia ja arvosteluita kokoustiloista, vertailla hintoja ja lähettää tarjouspyyntöjä ja kyselyitä suoraan kohteiden tarjoajille. Palvelun käyttö on täysin ilmaista – maksat tilaisuuden kustannukset normaaliin tapaan suoraan tilan tarjoajalle varauksen yhteydessä tai vasta tilaisuuden jälkeen.

Yrityskäyttöön sopivat tilat tarjoavat usein pelkän tilavuokran lisäksi myös muita palveluita. Kokouspaikat pitopalvelulla (catering) ovat yleisiä. Kokoushotellit tekevät tilaisuudesta helpon, sillä niissä yhdistävät yritystilaisuuden pitäminen ja yöpyminen. Kokouspaketti taas yhdistää kaikki kaipaamasi kokous-, yöpymis- ja ruokailupalvelut yhdeksi vaivattomaksi kokonaisuudeksi.

Suomen laajimmasta valikoimasta löydät erinomaiset kokouspaikat, jotka sopivat aina muutaman tunnin neuvotteluista koko viikonlopun kestävään seminaariin. Laadukkaat kokoushuoneet, edustustilat, auditoriot, saunalliset kokoustilat, workshop-tilat ja luokkahuoneet mahdollistavat ammattimaisten kokousten, työpajojen, workshopien, lanseerausten ja asiakastapaamisten järjestämisen.

Kokoustilojen monipuoliset varustelut (kuten videotykki, esitysnäyttö, valkotaulu, äänentoisto ja striimausmahdollisuus) ja erilaiset istumamuodot, kuten boardroom, teatteri, banketti ja u-muoto, varmistavat tilaisuuden kuin tilaisuuden onnistumisen. Korkealaatuisessa ja inspiroivassa kokouspaikassa osallistujat voivat keskittyä itse asiaan, ilman että aikaa täytyy käyttää esimerkiksi kokous- ja esitystekniikan kanssa taistelemiseen.

Löydä tarpeisiisi sopiva kokoustila ja buukkaa se kätevästi Venuusta – ilman lisämaksuja!

Jos Venuu on sinulle uusi, kurkkaa täältä, kuinka Venuu toimii!

Kurkkaa myös:

We use Venuu