TYKY-päivä

Löydä kaikki vuokrattava tilat ja aktiviteetit tyky-päivään helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat tilat ja elämykset tyky-päivään

Tyky- tai Tyhy-päivä tulossa?

Venuusta löydät tuhansia tila- ja elämysvaihtoehtoja virkistävän tykypäivän järjestämiseen, joten klikkaa itsesi hakuun ja inspiroidu!

Onko toiveissa järjestää seikkailullista ja jännittävää yhteistä tekemistä? Vai sittenkin rentouttavaa ja rauhallista yhdessäoloa?
Seikkailumielessä liikkeellä olevien kannattaa ottaa harkintaan esimerkiksi sellaiset vaihtoehdot kuten paintball, padel, curling, kuplajalkapallo, jousiammunta ja pakohuonepelit. Rauhallisemman virkistyspäivän perässä oleville esimerkiksi kylpylät, saunat, cocktailkurssit, yksityisristeilyt ja viinimaistelut voivat olla hyviä vaihtoehtoja. Venuu.fi:stä löytyy paljon tykyideoita ja muuta tekemistä yritysten virkistyspäiviin, tykytoimintaan ja tiimi-iltoihin!

Tyhy-päivän aktiviteetit voi järjestää myös itse, jolloin järjestelyissä avainrooliin nousee sopivan vuokratilan löytäminen. Venuusta löydät valtavan määrän laadukkaita virkistystilaisuuden järjestämiseen sopivia tilavaihtoehtoja. Kurkkaa valikoimaan ja löydä hulppeat huvilat, tyylikkäät villat, avarat juhlasalit, modernit lounget, intiimit kabinetit, design loftit, tilavat ravintolat, viihtyisät mökit ja hyvin varustellut saunatilat.

Älä unohda tyhypäivän tarjoiluja! Olisiko paras ratkaisu ruoka- ja juomapuolen järjestämiseen esimerkiksi ravintolaillallinen tai pitopalvelun loihtimat herkulliset tarjoilut? Molempiin kategorioihin löytyy vastaus Venuusta. Virkistystilaisuuksiin sopivat ravintolat voivat järjestää myös tiimi-illan tarjoilut. Sivustolta löytyy myös paljon juhlatiloja omalla pitopalvelulla sekä erikseen tilattavia catering-palveluja. Myös omat ruoat ja juomat sallivia vaihtoehtoja löytyy paljon, jos tarkoitus on esimerkiksi kokkailla tai grillailla tiimin kesken.

Jos yhden suunnitelman tekeminen tuntuu hankalalta, harkitse ihmeessä useamman vaihtoehdon yhdistämistä. Ensin esimerkiksi lasersotaa ja sen jälkeen ravintolaan syömään? Tai alkuun lasillisille ja siitä yhteiseen saunailtaan höystettynä pitopalvelun antimilla? Valinnanvaraa riittää, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti ratkaisu!
Oli tiedossa sitten 10, 20, 50, 100 tai vaikka 200 hengen tykypäivä, virkistävän tiimi-illan järjestäminen on helppo aloittaa Venuusta!

PS. Venuusta löytyy myös huipputaitavat artistit, bändit, DJ:t, koomikot, trubaduurit, juontajat ja muut esiintyjät, jos tyhypäivään kaipaa vielä erityistä tähtiloistetta!

Varaa hauskat, erilaiset ja elämykselliset ryhmäaktiviteetit ja tilat virkistystapäiviinn helposti Venuu.fi:stä!

We use Venuu