Pikkujoulut etänä

Löydä tekemistä ryhmälle etäpikkujouluihin helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Pikkujoulut etänä – löydä tekemistä pikkujouluihin

Etäelämys: Race Around the World - Jouluerikoinen ONLINE

Pikkujoulujen timanttisin etäaktiviteetti sopii kaikenkokoisille ryhmille! Valitkaa etäjoukostanne pukki ja tontut ja kirmatkaa jouluyöhön yhteisten tehtävien pariin. Tämä on etäpikkujoulujen hitti!

Etäelämys: Ruokailo / Vegaaninen etäkokkikoulu

Uppoutukaa vegaanisen kokkauksen saloihin ammattilaisen johdolla, turvallisesti etänä. Yhteinen vegaanidinneri etäyhteyksien välityskellä kruunaa päivän.

Etäelämys: Yhteiskuvassa

Hauska etäaktiviteeti ryhmille pistää selfienottotaidot koetukselle. Hauskat tehtävät saavat luovuuden liikkeelle.

Elämys: Tiimitoimintaa sisälle ja ulos - toimitiloihinne tai kokouskohteisiin

Matalan kynnyksen hauska tutustumispeli voidaan vetää täysin etänä. Pistä etäpikkujouluminglaukseen vauhtia, ja pidä hauskaa koko porukan kesken!

Elämys: Tiimitoimintaa sisälle ja ulos - toimitiloihinne tai kokouskohteisiin

Miksi ahtautua pakohuoneeseen kun pakohuonepelin voi järjestää myös etänä? Hauska etäaktiviteetti hitsaa porukan yhteen ja saa jutun luistamaan. Porukassa viisaus tiivistyy!

Etäelämys: Aktiviteetteja etätiimeille

Etkö osaa valita? Täältä valinnan varaa löytyy. Vilkaise laaja valikoima etäelämyksiä pikkujouluporukalle ja valitse oma suosikkisi!

Elämys: MYSTEERIPELIT - liikuteltavat "pakopelit" toimitiloihinne tai kokouskohteisiin | 15-240 hlöä

Untsikat päälle ja turvavälit kuntoon, nyt bingotaan turvallisesti ulkona! Hauska ulkoaktiviteetti voidaan järjestää missä vain. Virtuaalisten bingopallojen metsästys yhdessä on huippuhauskaa!

Etäelämys: Loputon Luuppi

Ratko mystinen katoamistapaus verkossa pikkujouluporukkasi kanssa yhdessä. Etsikää johtolankoja, hörppikää etänä glögiä ja pitäkää hauskaa.

Pikkujoulut etänä! Löydä tekemistä tai aktiviteetti pikkujouluihin etänä, oli kyseessä sitten kaveriporukan tai firman etäpikkujoulut! Venuu.fi:stä löydät ideoita ja tekemistä kaikkiin pikkujouluihin etänä, jotka voit tehdä turvallisesti etänä, verkon kautta. Etätekeminen on turvallista eikä turvavälejä tarvita. Tarjolla on paljon etäaktiviteetteja ja etätekemistä ryhmille, myös yli 100 hengelle! Hauskat ja erilaiset etäpikkujoulut on nyt helppo toteuttaa Venuu.fi:stä!

We use Venuu