Juhlatilat Hämeenlinna

Löydä kaikki Hämeenlinnan juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Hämeenlinnan parhaat juhlatilat

Juhlatilat Hämeenlinna

Suunnitelmissa juhlien järjestäminen Hämeenlinnassa? Hämeenlinnan alueilla kuten keskusta, Evo, Aulanko, Keinusaari, Kantola, Paavolankulma, Vanajanlinna, Kirstula ja Hauho on lukuisia uniikkeja ja laadukkaita juhlatiloja, jotka Venuu on koonnut kaikki kätevästi yhdelle sivustolle.

Venuu on Suomen suosituin tapahtuma- ja juhlatilojen varaussivusto, jonka kattavan ja helppokäyttöisen haun avulla löydät vaivatta kaikki Hämeenlinnan parhaat juhlatilat. Sivustolta löydät kaiken, mitä tarvitset vuokrauspäätöksen tekemiseen: tilojen tiedot, kuvat, hintatiedot ja varauskalenterin, sekä muiden käyttäjien arvostelut ja kokemukset. Palvelun kautta saat myös helposti suoran yhteyden tilojen tarjoajiin – ilman lisämaksua.

Miltä kuulostaisi juhlat Hämeen linnassa tai Vanajanlinnassa? Venuun kautta löydät myös Hämeenlinnan seudun parhaat yksityis- ja yrityskäyttöön soveltuvat juhlasalit, tapahtumahotellit, juhlatilat, saunatilat, huvilat, kartanot, ladot, yökerhot, lomakeskukset, kabinetit, ravintolat ja kellarit.

Juhlatilan vuokraamiseen varattavaa budjettia miettiessä kannattaa huomioida muutama asia. Ensinnäkin: mitä enemmän vieraita, sitä enemmän rahaa kannattaa varata tilavuokraan. 10-50 hengelle sopiva juhlatila on usein edullisempi kuin esimerkiksi 100-200 hengen juhlapaikka.

Toiseksi: tilan ominaisuudet ja varustelut näkyvät usein vuokran suuruudessa. Usein onkin hyvä jo etukäteen miettiä, millaisia ominaisuuksia juhlatilalta lopulta oikeasti kaipaa. Esteetön juhlatila? Yöpymismahdollisuus? Sauna ja palju?

Juhlien tarjoiluiden järjestämisessä on yleisesti kolme eri mahdollisuutta:
1) varaa tila, joka hoitaa myös tarjoilut
2) hommaa ulkopuolinen pitopalvelu
3) tuo omat eväät ja tarjoilut

Nyrkkisääntö on, että jos tilalla on tarjota oma pitopalvelu, tällöin omat tarjoilut tai ulkopuolinen catering eivät ole mahdollisia.
Moni ajattelee, että omat ruoat ja juomat tai ulkopuolisen cateringin salliva tila on aina halvin vaihtoehto. Näin ei kuitenkaan aina välttämättä ole, vaan monesti kokonaispaketin ostaminen saattaa olla yllättävänkin edullinen vaihtoehto kokonaiskustannuksien näkökulmasta. Tämä pätee niin kesäjuhliin, ylioppilasjuhliin, valmistujaisiin, karonkkaan, rippijuhliin, asiakastilaisuuteen kuin henkilöstöjuhliinkin.

Oli juhlatilaa varten varattu budjetti sitten 200-500€ tai 1000€-3000€, Venuun kautta sopiva tila Hämeenlinnan seudulta löytyy varmasti.

Klikkaa siis itsesi hakuun ja selaa Venuun kattavaa valikoimaa helposti!

We use Venuu