Kick-off

Löydä kaikki tilat kick-offiin helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat paikat kick-offiin

Kick off eli kauden tai projektin aloitus on mahtava tapa tuoda tiimi yhteen. Löydä siis sopiva tila sekä hauskat aktiviteetit ja elämykset kick-offiin! Paljon kokoustiloja, saunatiloja, mökkejä, huviloita ja muita kick-offiin sopivia tiloja. Myös 200+ elämystä ja aktiviteettia ohjelmaksi. Järjestä onnistunut kick-off ja varaa tila helposti Venuu.fi:stä!

Venuu tekee oikean kick-off -tilan valinnasta helppoa. Voit rajata hakua eri kriteereillä, selata kuvia ja arvosteluita kokoustiloista, vertailla hintoja ja lähettää tarjouspyyntöjä ja kyselyitä suoraan kohteiden tarjoajille. Palvelun käyttö on täysin ilmaista – maksat tilaisuuden kustannukset normaaliin tapaan suoraan tilan tarjoajalle varauksen yhteydessä tai vasta tilaisuuden jälkeen.

Suomen laajimmasta valikoimasta löydät erinomaiset tapahtumatilat sekä pääkaupunkiseudun ytimestä että ympäri Suomen. Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Lahti, Järvenpää, Espoo, Vantaa, Helsinki, Seinäjoki, Joensuu ja muita paikkakuntia! Laadukkaat kokoushuoneet, edustustilat, auditoriot, saunalliset kokoustilat, workshop-tilat ja luokkahuoneet mahdollistavat ammattimaisten kokousten, työpajojen, workshopien, lanseerausten ja asiakastapaamisten järjestämisen. Monipuoliset varustelut (esim. videotykki, esitysnäyttö, valkotaulu, äänentoisto sekä striimausmahdollisuus) ja istumamuodot (mm. boardroom, teatteri, banketti ja u-muoto) varmistavat kick-offin onnistumisen.

Yrityskäyttöön sopivat tilat tarjoavat usein pelkän tilavuokran lisäksi myös muita palveluita. Kokouspaikat pitopalvelulla (catering) ovat yleisiä. Kokoushotellit puolestaan yhdistävät yritystilaisuuden ja yöpymisen. Kokouspaketti taas yhdistää kaikki kaipaamasi kokous-, yöpymis- ja ruokailupalvelut yhdeksi vaivattomaksi kokonaisuudeksi.

Korkealaatuisessa ja inspiroivassa tapahtumatilassa osallistujat voivat keskittyä itse asiaan, ilman että aikaa täytyy käyttää esimerkiksi kokous- ja esitystekniikan kanssa taistelemiseen. Venuun kautta varatessasi voit luottaa siihen, että kokoustila on kaikin puolin laadukas ja toimiva. Käynnistä siis kokousjärjestelyt helposti kurkkaamalla kattavaan tilavalikoimaan!

We use Venuu