Valmistujaiset

Löydä kaikki parhaat vuokrattavat tilat valmistujaisiin helposti Venuu.fi:stä

  • 4500+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat tilat valmistujaisiin

Tilaisuus Villa Sofia

TAMPERE Lämmintunnelmainen tila Tampereen keskustassa. Kaunis sisustus ja herkulliset tarjoilut!

Aallonkoti / Finlandia Penthouse

HELSINKI Luksuskattohuoneisto Helsingin paraatipaikalla on kodinomainen juhlapaikka, mutta yleisilmeltään VIP ja luksus. Ruokailutilaa, keittiö, oleskelutila ja upeaakin upeampi parveke vehreillä maisemilla.

Southpark Restaurant

HELSINKI Koffin puiston laidalla sijaitseva ihana brunssi- ja illallispaikka toimii myös juhlatilana. Kaunis sisustus, urbaani tunnelma ja vehreät maisemat kookkaista ikkunoista.

Villa Stenberg

LOHJA Yksityisempään ilonpitoon sopii täydellisesti juhlahuvila, joka on kuin sisustuslehden sivuilta repäisty. Kookas, hyvin varusteltu keittiö, oleskelutilaa ja upea sijainti järven rannalla. Hulppea patio on must kesäjuhliin!

Pyynikin Panimo

TAMPERE Tampereen upein juhlatila on huippusuosittu - eikä suotta! Vanhan panimon huikea huonekorkeus, jättimäiset kuparipannut ja loft-tunnelma ovat aivan omaa luokkaansa. Täältä et halua lähteä juhlien jälkeen!

Lahden Upseerikerho / Juhlasali

LAHTI Isompaan juhlamenoon sopii arvokas ja charmantti Upseerikerhon juhlasali. Tänne mahtuu isokin juhlaporukka pitkien, juhlavien pöytien ääreen. Ihanat pinkit seinät!

Café Bar Skogster / Katutaso

HÄMEENLINNA Ihastuttavan kahvilan katutasosta voit ihalla katujen vilinää, samalla kun vietät ikimuistoisia juhlia. Ranskalaistyyppinen kahvila on tres chic, laadukkaat materiaalit näkyvät.

Upseerikerho, Isosaari

HELSINKI Miltäs kuulostaisi oma juhlasaari? Helsingin ulkosaaristossa sijaitseva Upseerikerho on harvojen ja valittujen juhlapaikka. Jättimäinen terassi auringon alla, merellinen tunnelma ja ihana saaristolaishuvila vain omassa käytössä.

Vietä valmistujaiset upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät kaikki Suomen parhaat vuokrattavat juhlatilat, juhlapaikat ja juhlahuoneistot kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja synttäreistä valmistujaisiin. Meiltä löydät myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu uusiin ja uniikkeihin juhlatiloihin ja varaa oikea tila valmistujaisiin helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat