Juhlatilat Turku

Löydä kaikki Turun vuokrattavat juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat juhlapaikat Turussa

Juhlava

Tunnelmallinen ja muuntautuva juhlatila Turussa. Lisätilaa tuo kesäisin viihtyisä piha ja terassi. Tuo omat tarjoilut tai tilaa catering tilalta.

Tårget / Kellarit

Persoonallisessa Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät pohjoismaiset vaikutteet.

Manilla / Vanha Viinatehdas

Valoisa ja uniikki juhlatila vanhassa viinatehtaassa.

Villa Wolax / Villan päätalo

Täällä järjestät unohtumattomat juhlat saaristomaisemassa, täynnä vanhanajan romantiikkaa!

Nahkurin Kellari

Upea, punatiilinen kellari on oiva valinta niin yritys- kuin yksityisjuhliin! Tunnelmallisessa tilassa yhdistyy kahdessa kerroksessa niin kokouspuitteet kuin sauna- ja juhlatilat. Täällä ei siis tarvitse murehtia päivän siirtymisiä, vaan kaikki järjestyy näppärästi saman katon alla.

Hotel Kakola / Kirkko

Upeasta vanhasta kirkosta on muunnettu juhlatila, joka on kerrassaan erityinen! Korkeat huoneet ja näyttävät ikkunamaalaukset tekevät Kakolan Kirkosta varsinaisen helmen Turun juhlatilatarjonnassa.

M/s Harmony

Vietä elämää suuremmat juhlat upean huvijahden kannella! Ihastele meren aaltoja mukavista sisätiloista tai kookkaalta ulkokannelta.

TuKY Parkki / Juhlatila

Juhlatila vailla vertaa on varusteltu vimpan päälle. Kookkaan juhlatilan keskellä on oma tanssilattia, ja tilasta löytyy myös oma narikka ja keittiö, jossa kokkaat juhlaeväät isollekin porukalle.

Missä järjestää juhlat Turussa? Venuun valikoima kattaa Turun seudun parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot sekä Turun keskustasta että keskustan ulkopuolelta.

Lokaatiot. Löydä uniikit ja laadukkaat vuokrattavat juhlatilat alueilta kuten Kupittaa, Raunistula, Länsikeskus, Vähäheikkilä, Runosmäki, Pansio, Oriketo, Hirvensalo, Lauste, Uittamo, Skanssi, Pääskyvuori ja Ruissalo.

Minkälainen tila? Tiedämme, että synttärit, kesäjuhlat, polttarit tai rapujuhlat vaativat tilalta hieman eri asioita. Venuusta – Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen varaussivustosta – sopiva vaihtoehto löytyy kuitenkin varmasti. Valikoimaamme sisältyviä tilatyyppejä ovat esimerkiksi kartano, villa, huvila, merenrantahuvila, kattohuoneisto, kattoterassi, lounge, vip-tila, ravintola, baari, yökerho, hotelli, yksityinen kabinetti, juhlasali, teatteri, klubi, luksus saunaosasto, design loft-tila, elokuvateatteri, valoisa galleria ja rustiikkinen maatila.

Venuun sivuilta löydät kokonaisuudessaan tuhansia vuokrattavia tiloja kattavilla tiedoilla varustettuna. Venuuta käyttäessä aikaa ei tarvitse kuluttaa eri vuokratilojen omien sivujen selailuun. Voit vaivatta vertailla eri vaihtoehtoja, mikä helpottaa edullisen vuokratilan löytämistä. Venuusta löytyy mm.

  • kuvat
  • hintatiedot
  • varauskalenteri
  • muiden käyttäjien arvostelut ja kokemukset

Hinta. Yleinen kysymys juhlia suunniteltaessa on, kuinka paljon maksaa vuokrata juhlatila esimerkiksi 10, 20, 50, 100 tai 200 hengelle yritys- tai yksityiskäyttöön. Valituista lisäpalveluista riippuen vuokrattavan juhlatilan hinta liikkuu usein akselilla 300e-1000e. Jos lisäpalveluille ei kuitenkaan ole tarvetta, pelkän juhlapaikan voi saada esimerkiksi 100e. Venuusta löydät varmasti budjettiisi sopivan ja viihtyisän vuokratilan keskeiseltä sijainnilta Turun keskustassa tai esimerkiksi 10km, 20km, tai 50km sisällä Turusta. Mikä parasta, Venuusta ei koidu käyttäjälle mitään lisäkuluja!

Tarjoilut. Valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, kesäjuhlat, karonkka, kihlajaiset, häät, rapujuhlat, henkilöstöjuhlat, asiakastilaisuus tai illanvietto kaipaavat usein myös tarjoiluja. Useilla sivuiltamme löytyviltä juhlatiloilta löytyykin anniskeluoikeudet (A-oikeudet) ja oma pitopalvelu (catering). Jos toiveissa kuitenkin on valmiiden tarjoilujen sijaan tuoda omat ruoat ja juomat, sekin onnistuu monissa paikoissa.

Tilan ominaisuudet. Millaisia ominaisuuksia tai varusteluja juhlasi kaipaavat? Rajaamalla hakua voit valita vaihtoehtoja kuten esteettömyys, wifi, mediaseinä, äänentoisto, videotykki, baari, sauna, piha. Useissa vuokratiloissa on myös yöpymismahdollisuus ja parkkipaikka, mikäli niille on tarvetta.

Turun parhaat juhlatilat löytyvät Venuusta. Tsekkaa hyviä arvosteluita ja kokemuksia keränneet vuokratilat, vertaile vaihtoehtoja ja varaa juhliisi paras tila helposti ja luotettavasti.

Meihin luottavat