Edulliset juhlatilat Turku

Löydä kaikki Turun juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Turun parhaat edulliset juhlatilat

Edulliset juhlatilat Turussa

Etsinnässä edullinen juhlatila Turun seudulta? Missä järjestää juhlat Turussa kohtuullisella budjetilla – esim. 200-1000€ hintaan? Jos nämä kysymykset ovat mielessä, olet oikeassa paikassa. Venuu on Suomen suosituin juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto, josta löydät paitsi Turun TOP 10 -juhlatilat, myös valtavan kattauksen halpoja juhlapaikkoja ja juhlahuoneistoja sekä Turun ydinkeskustasta että 10-20km keskustan ulkopuolelta.

Mitä ottaa huomioon juhlatilan etsimisessä?

1. Kapasiteetti. Juhlien vieraslista kannattaa pyrkiä lyömään lukkoon hyvissä ajoin ennen juhlatilan valintaa – ainakin suuntaa-antavasti. Kun vieraiden lukumäärä on suurin piirtein tiedossa, on liian pienet ja suuret tilavaihtoehdot helppo rajata pois haussa. Vaikka isot juhlatilat ovat lähtökohtaisesti kalliimpia kuin pienet, löytyy Turun seudulta edullisia vuokratiloja myös suurempia juhlia varten. 10, 50, 100 tai 200 juhlavierasta – budjettiin sopiva vaihtoehto löytyy Venuusta varmasti!

2. Sijainti. Turun keskustan juhlatilat ovat lähtökohtaisesti kalliimpia kuin juhlapaikat keskustan ulkopuolella. Venuusta löydät kuitenkin paljon edullisia juhlapaikkoja sekä Turun ydinkeskustasta että esimerkiksi 10-20km keskustasta. Valikoima kattaa juhlatilat Turun alueilta kuten Länsikeskus, Kupittaa, Ruissalo, Raunistula, Vähäheikkilä, Runosmäki, Hirvensalo, Skanssi, Lauste, Pansio, Uittamo, Pääskyvuori ja Oriketo.

3. Tarjoilut. Omat ruoat ja juomat vai pitopalvelu tilan puolesta? Vaikka maltillisella budjetilla järjestettävien juhlien kohdalla päädytään usein omiin tarjoiluihin, kannattaa huomioida, että talon puolesta ammattitaidolla hoidettu catering voi usein olla yllättävän kustannustehokas ratkaisu. Tällöin aikaa ja energiaa säästyy myös kauppareissujen ja tarjoilujen suunnittelun sijaan juhlien muihin osa-alueisiin.

4. Varustelu ja ominaisuudet. Jos tarkoitus on säästää rahaa juhlatilan vuokrassa, kannattaa valita juhlapaikka, joka vastaa varustelultaan omia tarpeita mahdollisimman tarkasti. Mikäli juhlissa ei esimerkiksi ole tarkoitus saunoa tai lillua paljussa, voi olla, että joudut maksamaan näistä lisämahdollisuuksista turhaan ekstraa.

On etsinnässä sitten juhlasali, huvila, ravintola, lounge, kabinetti, saunatila, klubi, baari tai hulppea villa, löydät Venuun kautta varmasti paljon vaihtoehtoja. Näet helposti hyvät kuvat tiloista ja voit lukea muiden käyttäjien arvosteluita ja kokemuksia. Kurkkaa tilojen lisätiedoista tarkemmat ominaisuudet (esim. esteetön tila, yöpymismahdollisuus, äänentoisto, terassi, karaokelaitteisto, sauna, palju, poreamme, A-oikeudet) ja ota yhteyttä helposti suoraan kiinnostaviin kohteisiin ilman välikäsiä.

Synttärit, kesäjuhlat, pikkujoulut, polttarit, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, henkilöstöjuhlat – edullinen juhlatila yksityis- tai yrityskäyttöön löytyy Venuun kautta helposti!

Meihin luottavat