Kokoustilat Turku

Löydä kaikki Turun vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5400+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Turun parhaat kokouspaikat

TEHDAS Teatteri / Lämpiö

Manillan vanhassa Makasiini-salissa sijaitseva TEHDAS Teatterin Lämpiö tuo kotoista tunnelmaa tehokkaaseen kokouspäivään, mutta myös yhteiseen seurusteluun ja ruokailuun! Kodikasta tunnelmaa tarjoava kokoustila sijaitsee ihastuttavan Aurajoen varrella.

Ravintola Gustavo / Viinikabinetti

Välimerellistä tunnelmaa kokouspäivään! Upeassa Gustavossa pääsette matkamaan välimerelle suussa sulavien annoksien avulla! Upea Viinikabinetti tarjoaa erinomaiset puitteet, jossa kokouspäivän aiheet lentävät siivillä.

Tårget

Yksi Linnankadun timanteista, tyylikäs Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille! Täällä onnistuu tuottelias kokous tai ihanan rento illanvietto erinomaisen ranskalaisen ja italialaisvaikutteisen ruoan, viini ja musiikin parissa.

Turun Messukeskus / Kokoustila 1-2

Turun Messukeskus – täältä löydät moderneja kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin sekä suurille että pienille ryhmille! Kokoustila kattaa monenlaiset tarvikkeet, joiden avulla onnistunut tilaisuus on vähintään taattu.

Villa Pähkinämäki

Upea, 1950-luvulla rakennettu Villa Pähkinämäki auttaa sinua luomaan unohtumattomat puitteet, joiden avulla dynaaminen kokous on takuuvarmaa! Upea remontoitu kokoustila on rakennettu näyttävään navettaan.

Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

Idyllisen ja ainutlaatuisen vanhaa tunnelmaa huokuva tila sijaitsee aivan Turunlinnan kupeessa. Tilassa yhdistyy niin päivän kokous kuin saunailta! Omat tarjoilut ovat sallittuja!

Brahen Kellari / Waasa kabinetti

Brahen kellari – tila joka huokuu kiireetöntä viihtyvyyttä ja jossa korostuu ainutlaatuinen sekoitus suomalaisia ja kansainvälisiä makuja! Sydämellinen henkilökunta varmistaa, että sinun ja seurueesi kokous sujuu mutkattomasti!

Manilla / Dana-sali

Manillan Vanhan viinatehtaan kyljessä sijaitsevassa, historiaa huokuvassa rakennuksessa oleva avoin sali henkii rouheaa industrial -henkeä! Tila muuntautuu toimivaksi kokoustilaksi juuri teidän tarpeiden mukaan!

Kokoustilat Turku – pidä tehokas kokous Turussa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat kokoustilat ja kokouspaikat pienistä kokouksista isoihin seminaareihin ja konferesseihin asti. Paljon tiloja, joissa on sauna, langaton netti, fläppitaulu, videotykki ja muut kokoustarvikkeet. Tutustu monipuoliseen kokoustilatarjontaan ja varaa sopiva tila helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat