Kokoustilat Turku

Löydä kaikki Turun vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Turun parhaat kokoustilat

Tehdas Teatteri / Lämpiö

Manillan vanhassa Makasiini-salissa sijaitseva TEHDAS Teatterin Lämpiö tuo kotoista tunnelmaa tehokkaaseen kokouspäivään, mutta myös yhteiseen seurusteluun ja ruokailuun! Kodikasta tunnelmaa tarjoava kokoustila sijaitsee ihastuttavan Aurajoen varrella.

Ravintola Gustavo / Viinikabinetti

Välimerellistä tunnelmaa kokouspäivään! Upeassa Gustavossa pääsette matkamaan välimerelle suussa sulavien annoksien avulla! Upea Viinikabinetti tarjoaa erinomaiset puitteet, jossa kokouspäivän aiheet lentävät siivillä.

Tårget

Yksi Linnankadun timanteista, tyylikäs Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille! Täällä onnistuu tuottelias kokous tai ihanan rento illanvietto erinomaisen ranskalaisen ja italialaisvaikutteisen ruoan, viini ja musiikin parissa.

Turun Messukeskus / Kokoustila 1-2

Turun Messukeskus – täältä löydät moderneja kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin sekä suurille että pienille ryhmille! Kokoustila kattaa monenlaiset tarvikkeet, joiden avulla onnistunut tilaisuus on vähintään taattu.

Villa Pähkinämäki

Upea, 1950-luvulla rakennettu Villa Pähkinämäki auttaa sinua luomaan unohtumattomat puitteet, joiden avulla dynaaminen kokous on takuuvarmaa! Upea remontoitu kokoustila on rakennettu näyttävään navettaan.

Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

Idyllisen ja ainutlaatuisen vanhaa tunnelmaa huokuva tila sijaitsee aivan Turunlinnan kupeessa. Tilassa yhdistyy niin päivän kokous kuin saunailta! Omat tarjoilut ovat sallittuja!

Manilla / Dana-sali

Manillan Vanhan viinatehtaan kyljessä sijaitsevassa, historiaa huokuvassa rakennuksessa oleva avoin sali henkii rouheaa industrial -henkeä! Tila muuntautuu toimivaksi kokoustilaksi juuri teidän tarpeiden mukaan!

Kokoustilat Turku – pidä tehokas kokous Turussa!

Selaa Suomen suosituimman tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivuston valikoimaa ja tutustu hyvin varusteltuihin kokouspaikkoihin, joita Turku tarjoaa monia. Striimaus onnistuu myös monissa kokouspaikoissa, mikäli osa osallistujista on etäyhteyden päässä.

Missä järjestää kokous? Sekä Turun keskustasta että 10km tai 20km sisällä Turusta löytyy paljon huippulaadukkaita yrityskäyttöön soveltuvia tiloja, jotka odottavat löytämistään. Workshopit, työpajat, hallituksen kokoukset ja lanseeraukset järjestyvät niiden puitteissa erinomaisesti.

10, 20 tai vaikka 50 hengen kokous, neuvottelu tai asiakastapaaminen Turussa? Entä mistä löytää laadukkaat kokoustilat Turussa 100, 200 tai 500 hengen seminaaria tai konferenssia varten? Venuusta löydät isot ja pienet kokoustilat Turun seudun alueilta kuten Kupittaa, Vähäheikkilä, Raunistula, Runosmäki, Pansio, Oriketo, Länsikeskus, Lauste, Uittamo, Skanssi Ruissalo, Pääskyvuori ja Hirvensalo.

Venuun laajasta valikoimasta löydät paljon kokoustiloja, joilla on oma pitopalvelu (catering) ja voivat siten järjestää kokoustarjoilut puolestasi. Ammattitaitoisesti järjestetty aamupala, lounas, päivällinen, välipala tai illallinen voi siis olla osallistujia varten valmiina pöydässä, jolloin aikaa ei tarvitse kuluttaa kauppareissuihin tai ravintolan valintaan.

Useamman päivän kestävien yritystilaisuuksien yhteydessä on hyvä miettiä myös majoituspuolta. Kokoushotelli on näissä tilanteissa usein erinomainen vaihtoehto, joka mahdollistaa työn ja yöpymisen stressittömän yhdistämisen. Pelkän kokoustilan vuokraamisen sijaan voi olla kätevää varata kokouspaketti, joka voi niputtaa kaikki kokoustamiseen, ruokailuun ja yöpymiseen liittyvät tarpeet yhdeksi kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Turun parhaat kokoustilat, kokoushuoneet, seminaaritilat ja esteettömät kokouspaikat löytyvät Venuusta. Tutustu eri vaihtoehtoihin, lue muiden käyttäjien arvosteluita ja varaa helposti ja luotettavasti esimerkiksi kokoushuone, kokoustila, luokkahuone, edustustila, neuvottelutila, workshop-tila, auditorio, messukeskus tai konferenssikeskus.

Palvelun käyttö on ilmaista – saat Venuun kautta yhteyden suoraan kohteiden tarjoajiin, jotta varausprosessi olisi mahdollisimman vaivaton! Mikäli sinulla herää tilaa koskien kysymyksiä ennen vuokrauspäätöksen tekemistä, saat Venuun sivuilta suoran yhteyden tilan vuokranantajaan.

Meihin luottavat