Saunatilat Turku

Löydä kaikki Turun saunatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Saunatilat Turku – löydä parhaat vuokrattavat saunatilat Turussa

TuKY parkki / Saunatilat

Rento ja kotoisa saunatila, jossa oleskelutila rentoon hengailuun sekä oma piha terasseineen vilvoitteluun. Tilavaan saunaan mahtuu jopa 15 tyyppiä kerralla! Oleskelutilassa on käytössä laadukas äänentoisto sekä TV, joita voi loistavasti hyödyntää niin leffailtaan kuin tiimin presentaatioon. Tilassa on myös hyvin varusteltu keittiö. TyKY Parkin saunatilassa viettää rentoja hetkiä parhaimmillaan 25 henkeä!

Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

Retro, mutta tyylikäs Cigges Club tarjoilee viihtyisät tilat vaikka koko päiväksi! Saunomisen lisäksi tila sopii loistavasti illanviettoon tai vaikka kokouspäivään. Tämä saunatila sijaitsee omassa rauhassa, joten musiikki voi raikaa illan pikkutunneille asti. Saunatila on optimaalinen noin 6-20 hengelle, mutta kesäaikaan terassia hyödyntäen sopii tila myös 40 hengen juhlille.

Sirkkalan Sauna

Tyylikkään moderni saunatila Sirkkalan Sauna on nappivalinta niin polttariporukan kuin tiimin saunailtaan! Huolimatta siitä, että kyseessä on yksi Turun vanhimmista tilaussaunoista, on saunatila uudistettu nykyaikaisella otteella, mutta kuitenkin vanhaa tunnelmaa kunnioittaen. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan korkeintaan 10 henkeä ja oleskelutilan puolella viettää iltaa noin 10-15 henkeä. Tänne voit tuoda omat juomat ja ruoat!

Viking Line Grace / VIP-saunatila Grace

Nyt on luksusta - purjehdi Itämeren aalloilla yksityisessä sauna- ja spaosastossa! Aluksen 11 kannelta aukeaa upeat maiset saaristoon koko matkan ajan. Grace-saunatilan vuokraan kuuluu myös sisäänpääsyn spa-osastolle, yrttisaunaan sekä lumiluolaan. Saunatilan ylelliseen kokemukseen sisältyy myös oma poreallas sekä skumppapullo kaupan päälle!

Sauna ja Juhlatila Garden

Viihtyisä saunatila ystäväporukan tai yrityksen illanviettoon! Saunatila tarjoilee puitteet 25 hengelle, joista 10 sopii kerrallaan löylyihin. Tilaan kuuluu lisäksi oma puutarha, jota voi hyödyntää lisätilana tilaisuuden aikana! Tilaan saa tuoda omat tarjoilut. Tässä saunatilassa saa viettää iltaa jopa 03 asti, joten jatkopaikasta ei tarvitse murehtia.

Onnenpaikka

Saunatila Onnenpaikka on paikka, jossa niin sinä kuin vieraasikin taatusti viihdytte! Tila sopii loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin pikkujouluista tiimin workshop-päiviin helposti muovautuvan kokonaisuuden ansiosta. Saunatila sopii mainiosti jopa 30-50 hengen tilaisuuksiin! Puitteisiin kuuluu jopa kolme saunaa ja viihtyisä piha ulkoporealtaineen.

Myyntimiesten Sauna

Täällä ajan patinoimassa ja tunnelmallisessa tilassa on mahdollista järjestää erikokoisia tapahtumia – aina muutamasta hengestä jopa 40 hengen tapahtumiin! Airiston upeissa maisemissa sijaitseva saunatila on omiaan niin rennoissa saunailloissa kuin vaikka rapujuhlissakin. Myös saunan lauteilta aukeaa suoraa näkymät merelle!

Villa Marjaniemi / Rantasauna

Ihana rantasauna Turun Ruissalossa! Rantasaunan yhteydestä löytyvä lämmitetty ja valaistu poreallas, suuri terassi ja laituri, josta voi pulahtaa mereen. Tämä on täydellinen parinkymmenen hengen illanviettoihin!

Saunatilat Turku! Suomessa on arviolta yli kolme miljoonaa saunaa, mutta mistä löytää parhaat yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokrattavat saunatilat? Vastaus: Venuu.

Suomen suosituimman juhla- ja saunatilojen varaussivuston valikoimaan on kuratoitu parhaat saunatilat pohjoisesta etelään ja lännestä itään.

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua saunatiloihin, selailla eri vaihtoehtoja ja tsekata parhaat ja edulliset puusaunat, savusaunat, sähkösaunat, höyrysaunat, infrapunasaunat, saunalautat ja saunaravintolat.

Venuu.fi:stä löydät kaikki saunatilat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Löydä myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat juomat ja omat ruoat.

Venuusta löytyy satoja eri kokoisia saunatiloja myös ympäri Suomen. Saunan koon lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tilojen varustelusta.

Jos illan aikana on tarkoitus tehdä muutakin kuin heittää löylyä, hakua rajaamalla voit valita saunatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet. Usein toivottuja asioita ovat esimerkiksi videotykki, äänentoisto, karaoke, anniskelulupa (A-oikeudet), pitopalvelu (catering), omat ruoat, omat juomat ja yöpymismahdollisuus.

Venuun valikoimasta löydät Turun parhaat saunatilat niin hyvien kulkuyhteyksien varrelta kuin luonnon helmasta esimerkiksi järven, joen tai meren rannalta.

Venuu.fi – saunatilat kaikkiin tarpeisiin!

Meihin luottavat