Juhlatilat Helsinki - omat ruuat ja juomat

Löydä kaikki juhlatilat Helsingissä, jotka sallivat omat juomat ja tarjoilut

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Helsingin parhaat juhlatilat

Roba Lounge

Tyylikkäs juhlatila, jossa onnistuu unohtumattomat juhlat, polttarit, saunailta tai vaikka pikkujoulut! Huipputekniikalla varustetussa tilassa pystyy esimerkiksi katsomaan telkkaria suoraan saunan laiteilta!

Casual Friday Studios

Etsitkö tyylikästä ja minimalistista juhlatilaa? Tämä voisi olla se! Tila tulvii luonnonvaloa ja on loistavien kulkuyhteyksien varrella Konepajalla. Ei muuta kuin juhlia suunnittelemaan!

Suomenlinna / Myllysali

Astetta tyylikkäämmät juhlat onnistuu tässä maanläheisessä, mutta näyttävässä juhlasalissa! Korkeat tiilipintaiset holvikatot, tyylikäs lattia ja suuret ikkunat luo elegantin tunnelman juhlasaliin!

Underground

Boheemi, karismaattinen ja yltäkylläinen! Helsingin Hermannissa sijaitsevan rouhean hämyisän tilan kaltaista ei ole toista. Hyvät liikenneyhteydet ja bonuksena tilassa valmiina oleva akustinen kitara!

Galleria Forum Box

Tila, joka on taideteosten taivas! Gallerian ilme muuttuu aina kun uusi nykytaiteen näyttely saapuu tilaan. Ainutlaatuinen miljöö on vähintäänkin taattua. Täällä järjestät ikimuistoiset juhlat!

Arkadia International Bookshop

Antikvaarinen kirjakauppa luo kotoista tunnelmaa tapahtumaasi! Tila ihastuttaa kauniilla yksityiskohdillaan sekä tiilipintaisilla seinillään. Tilan kaikenkattava varustelu varmistaa saumattomat juhlat!

Ivana Helsinki House

Oi mikä arkkitehtuurinen timantti! Tämä 70-luvun ateljeetalon suuret ikkunat ja elegantti tunnelma hurmaa takuulla juhlaväen. Tässä talossa jokainen tila huokuu juhlaa – jopa WC!

Art Studio Vallila

Let’s get funky! Tämä ainutlaatuinen juhlatila hurmaa värimaailmallaan ja funkkismaisuudellaan. Inspiroivassa tilassa vietätte takuuvarmasti ikimuistoiset juhlat – jopa 100 hengen voimin!

Mistä löytää hyvä juhlatila Helsingistä, joka sallii omat ruoat ja juomat? Missä järjestää juhlat pääkaupunkiseudulla omilla tarjoiluilla? Venuun, Suomen suosituimman tapahtumatilojen varaussivuston, kautta löydät laadukkaita ja uniikkeja omat ruoat ja omat juomat sallivia juhlapaikkoja ja juhlahuoneistoja esimerkiksi keskustasta, Kluuvista, Kampista, Punavuoresta, Eirasta, Ullanlinnasta, Lauttasaaresta, Ruoholahdesta, Kalliosta, Töölöstä, Vallilasta, Haagasta, Malmilta, Hermannista, Munkkiniemestä, Jätkäsaaresta, Kruununhaasta, Katajanokalta, Kalasatamasta, Hakaniemestä, Alppilasta, Herttoniemestä, Käpylästä, Vuosaaresta, Kulosaaresta ja Itäkeskuksesta.

Tarjoilut. Vaikka pitopalvelu (catering) talon puolesta saattaa helpottaa juhlien ruoka- ja juomapuolen järjestämistä, se ei suinkaan ole ainoa vaihtoehto. Oman pitopalvelun tilaaminen tai omien eväiden tuominen voi usein olla erinomainen ratkaisu – varsinkin jos budjettia haluaa säästää juhlien muihin osa-alueisiin.

Minkälainen juhlatila sopii sinulle parhaiten? Kuratoitu valikoima kattaa satoja sekä yksityis- että yrityskäyttöön sopivia juhlatiloja, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi synttäreiden, kesäjuhlien, pikkujoulujen, valmistujaisten, ylioppilasjuhlien tai rapujuhlien järjestämiseen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tilava huvila tai kartano, valoisa galleria, avara juhlasali tai teatteri, design kattohuoneisto, rauhallinen kabinetti, lounge, moderni kattoterassi, luksus hotelli, tunnelmallinen saunaosasto tai rustiikkinen maatila?

Sijainti. Yksi tärkeimmistä tekijöistä juhlatilaa valittaessa on sijainti: on tärkeää valita tila, joka on helposti vieraiden tavoitettavissa. Venuusta löydät lukuisia upeita vaihtoehtoja Helsingin keskustan lisäksi myös 10km, 20km ja 50km etäisyydellä Helsingistä. Monilla tiloista on joko pysäköintimahdollisuus tai parkkipaikka, mikäli juhlapaikalle on tarkoitus saapua omalla autolla.

Tilan kapasiteetti. Olitpa sitten järjestämässä karonkkaa, asiakastilaisuutta, henkilöstöjuhlaa, rippijuhlia, kihlajaisia tai häitä, sopiva juhlatila löytyy varmasti. Omat tarjoilut (myös alkoholitarjoilut) sallivia tiloja löytyy niin 10, 20, 50, 100 tai vaikka 200 hengen juhlia varten. Valikoimassa on runsaasti myös esteettömiä tiloja ja juhlapaikkoja yöpymismahdollisuudella.

Hinta. Hinta on yleensä yksi tärkeimmistä kriteereistä juhlatilaa valittaessa ja moni miettiikin, kuinka paljon maksaa vuokrata juhlatila. Hintaan vaikuttaa luonnollisesti sijainnin, laadun ja ajankohdan kaltaiset tekijät, mutta Venuusta löydät varmasti budjettiisi sopivan ratkaisun. Olipa tiedossa sitten illanvietto, polttarit, karonkka, asiakastilaisuus, henkilöstöjuhlat, rippijuhlat, kihlajaiset tai häät, listoilla olevat salongit, jugend-huvilat, merenrantahuvilat, villat, loft-tilat, salongit ja elokuvateatterit täyttävät varmasti toiveesi. Hakua rajaamalla voit vielä valita juhlatilalle lisäkriteereitä kuten oma piha, puutarha, äänentoisto, videotykki, tanssilattia tai sauna.

Sukella siis omat ruoat ja omat juomat sallivien Helsingin juhlatilojen valikoimaan. Lue muiden arvosteluja ja valitse vuokratila, jonka puitteissa voit järjestää unelmiesi juhlat!

Meihin luottavat