Kick-off Helsinki

Löydä kaikki tilat kick-offiin Helsingissä helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat paikat kick-offiin Helsingissä

Kick-off Helsinki – löydä sopiva tila sekä hauskat aktiviteetit ja elämykset kick-offiin Helsingissä! Paljon kokoustiloja, saunatiloja, mökkejä, huviloita ja muita kick-offiin sopivia tiloja. Myös satoja elämyksiä ja aktiviteetteja ohjelmaksi. Järjestä onnistunut kick-off ja varaa tila helposti Venuu.fi:stä!

Mistä löytää hyvä tila kick-offille Helsingistä? Hakusessa laadukas tila yritystilaisuutta varten kaupunginosista kuten keskusta, Eira, Punavuori, Ullanlinna, Kluuvi, Töölö, Munkkiniemi, Hakaniemi, Kallio, Kruununhaka, Katajanokka, Hermanni, Vallila, Lauttasaari, Kulosaari, Kalasatama, Jätkäsaari, Ruoholahti, Kamppi, Alppila, Itäkeskus, Vuosaari, Herttoniemi, Haaga, Malmi, Vanhakaupunki ja tai Käpylä? Venuun kautta sopiva vaihtoehto löytyy varmasti!

Venuu on Suomen suosituin kokous- ja tapahtumatilojen varauspalvelu. Sen valikoima sisältää isot ja pienet kokoushuoneet, viihtyisät neuvottelutilat, rennot ja uniikit workshop-tilat, kokoushotellit, hulppeat edustustilat, saunalliset kokoustilat, valoisat luokkahuoneet, messutilat, avarat seminaaritilat, auditoriot ja konferenssikeskukset.

Löydä helposti hyvä vuokratila 10, 20, 50, 100, 200 tai vaikka 500 hengen kick-offia varten esimerkiksi etelä-Helsingistä, pohjois-Helsingistä tai itä-Helsingistä. Voit varata pelkän tilan, mutta saatavilla on myös kokouspaketteja sekä pitopalvelun (catering) tarjoavia tiloja, mikäli tilaisuuden yhteydessä esimerkiksi aamupala, lounas, päivällinen, illallinen, välipala tai kokouskahvit tulee tarpeeseen.

Miten valita omiin tarpeisiin sopiva kokoustila, kokouspaikka tai kokoushuone? Sivuilta löytyvät tilat tarjoavat monia eri varusteluja ja ominaisuuksia: esteettömyys, kokoustekniikka, fläppitaulu, tussit, tietotekniikka, esitystekniikka, striimaus, äänentoisto, videotykki, mediaseinä, wifi – vaihtoehtoja on! Valinnanvaraa löytyy myös tilojen istumamuodoista, sillä tarjolla on mm. luokkahuone, boardroom, teatteri, banketti ja u-muoto.

Venuun kautta löydät edulliset tilavaihtoehdot myös rennompiin työtapahtumiin kuten saunailta, tiimipäivä, teambuilding-päivä, virkistysilta ja tiimin tai johtoryhmän retriitti. Muista huomioida tilan sijainti: hyvät liikenneyhteydet, parkkipaikka ja pysäköintimahdollisuus ovat tärkeitä, varsinkin jos tila sijaitsee esimerkiksi 10km tai 20km Helsingin keskustasta.

Yrityskäyttöön sopivia tiloja löytyy myös lentokentän ja hotellien läheisyydestä.

Klikkaa itsesi Venuun hakuun, selaa satoja tiloja kick-offeihin Helsingissä, lue muiden käyttäjien arvosteluita ja kokemuksia ja varaa helposti tilaisuuteesi sopiva vaihtoehto!

Vi använder Venuu