Ensimmäisen kerran ovensa vuonna 1995 avannut Farouge on helsinkiläisen ravintolakentän legenda – nyt maistuvia ja värikkäitä libanonilaiskeittiön herkkuja on mahdollista tilata myös juuri teidän tilaisuuteen!
Farougen keittiössä valmistettavia herkkuja voi pitää jonkinasteisena fuusion Libanonin sekä välimerellisen Euroopan makumaailmaa. Helsingin ravintolakartalla jo neljännesvuosisadan toiminut klassikkoravintola onkin uniikki kokonaisuus, jonka tarjoilut ihastuttavat vuodesta toiseen!
Farouge Cateringin kautta näitä herkkuja on mahdollista tilata myös ravintolan ulkopuolella järjestettäviin tilaisuuksiin. Olitte järjestämässä sitten yritys- tai yksityistilaisuutta, tässä on täysin ainutlaatuinen kumppani hoitamaan tarjoilut tapahtumaanne!
Farouge toteuttaa catering-palveluita "haarukat ja veitset käteen" -periaatteella, jossa jokainen tilaisuus sekä sen tarkempi sisältö räätälöidään asiakkaan ja tilaisuuden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Farougen keittiössä valmistuu tarjoilut 50-500 hengen tilaisuuksiin, mutta myös yli 2000 hengen tapahtumia voidaan toteuttaa – kunhan tieto näistä saadaan tarpeeksi ajoissa!
Farougen catering-palvelu tuo nyttemmin
Fabianinkadulla toimivan ravintolan herkulliset tarjoilut, sydämellisen palvelun sekä uniikit elämyksen juuri sinne missä sinäkin – kysy siis lisää!